csontheline Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Αν έχεις κοντά σου μαγαζιά με υδραυλικά (ενίοτε χρώματα/σιδηρικά/ηλεκτρολογικά/κάτι από όλα) πήγαινε και ρώτα. Αυτοί ακούνε διάφορες περιπτώσεις και δείχνουν αγνό, ανθρώπινο ενδιαφέρον (γκουχκουτσογκουχμπολιογκουχ), οπότε μπορεί να σου δώσουν καμιά ιδέα ή να σου συστήσουν κάποιον που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες (πχ κάποιον υδραυλικό που επισκεύασε αντίστοιχη περίπτωση). 1
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Το νερό στον ιδιοκτήτη όπως σου ξαναέγραψα μιας και αφορά ζημιά . Αν χρειαστείς δικηγόρο βρες άλλον Για πετρέλαιο υπολόγισε πόσο θα είναι η συμμετοχή σου καταργώντας τη θέρμανση και βάλε κλιματιστικά
gavorki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, korakios είπε Το νερό στον ιδιοκτήτη όπως σου ξαναέγραψα μιας και αφορά ζημιά . Αν χρειαστείς δικηγόρο βρες άλλον Για πετρέλαιο υπολόγισε πόσο θα είναι η συμμετοχή σου καταργώντας τη θέρμανση και βάλε κλιματιστικά Υπαρχει νομοθεσια; Εχω ρωτησει 2 μεχρι τωρα. Ο ενας λεει το ενα και αλλος λεει το αντιθετο. Δεν ειναι ζημια. Μου ειπαν οτι κατι επαθε το αυτοματο ποτισμα και εβγαζε παραπανω νερο και δεν το προσεξε κανεις (ουτε κηπουρος ουτε ιδιοκτητης) αυτους τους 2.5 μηνες που εγραφε.
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, gavorki είπε Υπαρχει νομοθεσια; Εχω ρωτησει 2 μεχρι τωρα. Ο ενας λεει το ενα και αλλος λεει το αντιθετο. Δεν ειναι ζημια. Μου ειπαν οτι κατι επαθε το αυτοματο ποτισμα και εβγαζε παραπανω νερο και δεν το προσεξε κανεις (ουτε κηπουρος ουτε ιδιοκτητης) αυτους τους 2.5 μηνες που εγραφε. νομοθεσία που να λέει για το αυτόματο πότισμα που έβγαζε παραπάνω νερό και δεν το πήρε κάποιος γραμμή , όχι φυσικά εσύ απλά λες στον ιδιοκτήτη βλάβη στην ύδρευση , τόσο το ποσό , το να αρχίσουμε θεωρητικές συζητήσεις δεν έχει νόημα αν δε δέχεται και όπως τα περιέγραψες, πληρώνεις μέχρι να βρεις κάπου αλλού σπίτι . Πάντως εκεί που είσαι δείχνει οτι χειροτερεύει η κατάσταση και θα σου ζητάν όλο και παραπάνω (γιαυτό και πρότεινα να κόψεις το πετρέλαιο άμεσα) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από korakios
gavorki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Ευχαριστω ειλικρινα και εσενα και ολους για την βοηθεια. Θα μιλησω με δικηγορο γιατι καπου εχουν ξεφυγει τα πραγματα.
elgol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η παροχη ειναι μια ή 4+1; Αν ειναι ετσι ερχεται πολυ το κυβικο οπως βλεπεις ειναι 120 κυβικα αλλά τα μισα χρεωνονται υπερβολικα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2024 από elgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα