tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια γενική φόρμα - υπόδειγμα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα "Αποποίηση ευθύνης" - "δήλωση εμπιστευτικότητας" για να στέλνω σε πελάτες, ώστε να είμαι πλήρως καλυμμένος σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Κάτι σχετικά απλό αλλά να με καλύπτει π.χ αν πάει αλλού το email κατά λάθος. Κάποιες φορές θα στέλνω και συνημμένα αρχεία που θα έχουν τα στοιχεία τους αλλά και τα δικά μου και την σφραγίδα μου. Επάγγελμα (μηχανικός - τεχνικό γραφείο). Ευχαριστώ!
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια γενική φόρμα - υπόδειγμα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα "Αποποίηση ευθύνης" - "δήλωση εμπιστευτικότητας" για να στέλνω σε πελάτες, ώστε να είμαι πλήρως καλυμμένος σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Κάτι σχετικά απλό αλλά να με καλύπτει π.χ αν πάει αλλού το email κατά λάθος. Κάποιες φορές θα στέλνω και συνημμένα αρχεία που θα έχουν τα στοιχεία τους αλλά και τα δικά μου και την σφραγίδα μου. Επάγγελμα (μηχανικός - τεχνικό γραφείο). Ευχαριστώ! Αρχικά δεν θεωρώ σωστή αυτή τη σκέψη/ενέργεια. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα κάνε μια επίσκεψη έναν δικηγόρο να σου συντάξει σωστά πράγματα. 1 1
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, kormos είπε Αρχικά δεν θεωρώ σωστή αυτή τη σκέψη/ενέργεια. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα κάνε μια επίσκεψη έναν δικηγόρο να σου συντάξει σωστά πράγματα. αν θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω. ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε ..Κάτι σχετικά απλό αλλά να με καλύπτει π.χ αν πάει αλλού το email κατά λάθος... 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε αν θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω. ευχαριστώ Πρέπει στην ενέργεια να είσαι προσεκτικός! Τι πάει να πει να σταλεί κατά λάθος αλλού;; Στο επαγγελματικό κομμάτι δεν χωράνε τέτοια λάθη, αυτού του είδους. Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για όλο αυτό. Φτιάχνεις γκρουπ με τα εμαιλ των πελατών σου και το αποφεύγεις αυτό το σκέλος, πχ.
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, kormos είπε Πρέπει στην ενέργεια να είσαι προσεκτικός! Τι πάει να πει να σταλεί κατά λάθος αλλού;; Στο επαγγελματικό κομμάτι δεν χωράνε τέτοια λάθη, αυτού του είδους. Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για όλο αυτό. Φτιάχνεις γκρουπ με τα εμαιλ των πελατών σου και το αποφεύγεις αυτό το σκέλος, πχ. Καταλαβαίνω τι λες, προφανώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά όλες οι εταιρείες στα ,email έχουν ένα τέτοιο μύνημα αποποίησης ευθύνης σε περίπτωση που πάει κατά λάθος άλλου για να.καλυπτωνται νομικά προφανώς αλλά και για να.ειναι σύμφωνοι με.τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καταλαβαίνω τι λες, προφανώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά όλες οι εταιρείες στα ,email έχουν ένα τέτοιο μύνημα αποποίησης ευθύνης σε περίπτωση που πάει κατά λάθος άλλου για να.καλυπτωνται νομικά προφανώς αλλά και για να.ειναι σύμφωνοι με.τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα. Οι εταιρείες αυτές έχουν όμως δικό τους νομικό τμήμα. Και εγώ που έχω χρειαστεί κάποια έντυπα, συμβάσεις κλπ σε δικηγόρο/συμβολαιογράφο έχω απευθυνθεί. Το πληρώνεις αδρά βέβαια αλλά οι γνώσεις έτσι είναι.
andreaspA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, kormos είπε Και εγώ που έχω χρειαστεί κάποια έντυπα, συμβάσεις κλπ σε δικηγόρο/συμβολαιογράφο έχω απευθυνθεί. Το πληρώνεις αδρά βέβαια αλλά οι γνώσεις έτσι είναι. Ακριβως οπως πληρωνεις αδρα τον μηχανικο-τεχνικο γραφείο.
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Ακριβως οπως πληρωνεις αδρα τον μηχανικο-τεχνικο γραφείο. οι μηχανικοί δεν πληρώνονται αδρά. Κάπου κάνεις λάθος εδώ. Και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί μηχανικοί απόφοιτοι (τα τμήματα μηχανικών στην Ελλάδα ειδικά των ηλεκτρολόγων και των μηχανολόγων μηχανικών έχουν αυξηθεί θα έλεγα τουλάχιστον διπλασιαστεί-τριπλασιαστεί π.χ στους Η/Μ και έχουν αυξηθεί και οι εισακτέοι, με αποτέλεσμα οι αμοιβές να έχουν κατρακυλήσει). Δουλειά υπάρχει αλλά οι αμοιβές δεν είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι, συνυπολογίζοντας εκτός απο την εργασία και την σφραγίδα που συνεπάγεται ευθύνη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δικηγόρους. Εσείς βλέπετε κάποιους μηχανικούς και δικηγόρους που αμείβονται καλά. Οι υπόλοιποι δουλεύουν πολλές ώρες, σε αντικείμενα που έχουν άμεση σχέση με την ανθρώπινη ασφάλεια έχοντας όλη την ευθύνη, χωρίς να αμείβονται αυτά που αναλογούν στην φύση και ένταση της εργασίας τους. Αυτά προς πληροφόρηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα