Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες καλημέρα!! Καηκε ο παλιος αυτόματος του κλιμακοστασιου(αρχαιος με υδράργυρο) και αγορασα εναν νεο ραγας. Το προβλημα είναι ότι στον παλιό, έρχονται 3 καλωδια. 1μαυρο Φάση(αναβει φωτακι στο δοκιμαστικο κατσαβιδι) ,1μαυρο με ματισια ουδετερο(δεν αναβει φωτακι στο δοκιμαστικο) και ενα κιτρινο(λογικα γειωση). Τα τοποθετω στον νεο αυτοματο, L φάση, Ν ουδέτερος, στοΝο4 γειωση και δεν δουλευει. Απλα καθε 30 δευτερόλεπτα κανει κλικ ο χρονοδιακοπτης κ το ένα φως του κλιμακοστασιου(2στο συνολο), μένει αχνό αναμμένο. Ουτε τα μικρα λαμπάκια στους διακοπτες αναβουν. Ειμαι όσο ποιο συγκεκριμένος μπορω!! Μηπως μπορεί να βοηθησει καποιος;; επισυνάπτω και φωτος του παλιού και του νεου αυτόματου!! Ευχαριστώ 

IMG_20240118_130619.jpg

IMG_20240118_130515.jpg

IMG_20240118_130515.jpg

IMG_20240118_130525.jpg

IMG_20240118_130519.jpg

Επεξ/σία από vassanto1
Δημοσ.

ο παλιός αυτόματος δεν έχει ουδέτερο και ο νέος θέλει ουδέτερο για να λειτουργήσει, ή βρίσκεις ουδέτερο ή αγοράζεις άλλο αυτόματο που λειτουργεί χωρίς ουδέτερο. Εννοείται τα συνδέει ηλεκτρολόγος, όχι εσύ

Δημοσ.

Ευχαριστώ!! Τον πηρα τηλεφωνο αλλα λειπει ο τύπος στο χωριό του για 1 εβδομάδα και ελεγα μηπως ειναι εύκολο να τον περασω για να μην ανεβοκατεβαινουμε στην σκαλα με φακο κινητου για τοσες μερες!!οπως και να εχει, ευχαριστώ για τις αμεσες απαντήσεις! 

Δημοσ.

Καλημέρα! Τελικα εγινε δουλειά οπως ειπε o nvel. Τραβηξα ουδέτερο απο το κουτί και ολα κομπλε! 

Ευχαριστώ κ παλι. 

Για την ιστορία, πηρα ηλεκτρολογο τυχαίο μιας και δικος μου λειπει και μου είπε"κανα 50αρικο φιλε και βλέπουμε , ειναι μπερδεμα...".

Αυτα. Ευχαριστώ μαγκες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...