ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 πμ για να δουμε ενδιαφερον φαινεται !!
MrGalaxy Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ (επεξεργασμένο) Άλλα 20 DLC να κυκλοφορούσαν, θα τα έπαιζα. Υπέροχο game.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:04 μμ από MrGalaxy 1
_Theo_ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Η τιμή του δεν λέει να πέσει στα κλειδάδικα δυστυχώς.
DimitrisMax Δημοσ. Δευτέρα στις 10:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:32 μμ Και εγώ αυτό περιμένω καιρό τώρα να πέσει η τιμή αλλά τπτ κρατάνε γερά χαχαχαχα
psof Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μόλις το τελείωσα και κατά την γνώμη μου δεν άξιζε. Πολύ μικρό και χωρίς περιοχή στην Ρώμη αλα Βατικανό που περίμενα. Το 90% του παιχνιδιού είναι στους υπόνομους. Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί αλλά το τέλος ήταν απότομο και μου άφησε κακή εντύπωση. Αυτοί που θα το παίξουν μαζί με το υπόλοιπο παιχνίδι νομίζω θα το ευχαριστηθούν περισσότερο. Απλά για μια μπουκιά μετά απο μήνες αποχή δεν είναι αρκετό νομίζω.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες On 08/09/2025 at 22:32, DimitrisMax said: Και εγώ αυτό περιμένω καιρό τώρα να πέσει η τιμή αλλά τπτ κρατάνε γερά χαχαχαχα Για να σε ωθούν αναγκαστικά στο συνδρομητικό μοντέλο (GP) - επίτηδες - γιατί είναι κι ένα ποσό που δεν μπορείς συνήθως να καλύπτεις πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο με τόσους τίτλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα