Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/8/2025 στις 10:28 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Με πληρωμή θα είναι και απ' ότι βλέπω δεν το δίνουν μόνο του για αγορά, πρέπει να κάνεις upgrade στην digital premium(35 ευρώ).

Σωστά ναι, μου το έβγαλε και σε μπανεράκι στο Series X για upgrade. Nah, θα περιμένω κάποιο sale ή κλειδάδικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lucanis είπε

Εχω τελειώσει το Indiana Jones πριν λίγο καιρό.
Μόνο εμένα δεν με εντυπωσίασε το DLC?

Γιατί που το έπαιξες ;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lucanis είπε

Εννοώ από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Χάρτης σε Ρώμη, αρχαία υπόγεια Ρώμη, Κολοσσαίο και ίσως Ανταρκτική(αν ισχύει το secret cutscene απο το βασικό παιχνίδι) για το κερασάκι στη τούρτα. Μια χαρα.

Αν έχει και διάρκεια γύρω στις 10 ώρες σαν expansion θα είναι περισσότερο παρά DLC. 

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, psof said:

Αν έχει και διάρκεια γύρω στις 10 ώρες σαν expansion θα είναι περισσότερο παρά DLC. 

Πολύ δύσκολο μου ακούγεται να έχει 10 ώρες σαν dlc.

Αν ισχύει και δεν είναι λόγω filler content, παίζει και να αξίζει την τιμή του.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, just getting started είπε

Πολύ δύσκολο μου ακούγεται να έχει 10 ώρες σαν dlc.

Αν ισχύει και δεν είναι λόγω filler content, παίζει και να αξίζει την τιμή του.

Για complete 100% το είπα. Τόσο περίπου μου πηρε το Βατικανό στο βασικό παιχνίδι. Εγώ νομίζω τόση ή και μεγαλύτερη θα είναι η διάρκειά του γιατί είναι και ακριβούτσικο το DLC για αυτούς που το έπαιξαν μέσω gamepass.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή είναι στα 35 ευρώ για αναβάθμιση από την βασική έκδοση(Αν έχεις Gamepass) τα οποία είναι πολλά, θα πρέπει να δώσουν επιλογή να πουλάνε το DLC ξεχωριστά στα 15-20 ευρώ ξέρω 'γω. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχει denuvo..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.

Το βασικο παιχνιδι ειναι 38 ωρες για 100% που ειναι παρα πολυ τιμιο για τετοιο παιχνιδι. Το dlc λογικα στο 10ωρο για 100%. Τελικα αξιζε η premium οταν την εδιναν για steam απο το nvidia bundle που επαιζε αρκετα χαμηλα. Τωρα αναμονη για οταν ριξουν την Premium να αγοραστει κανονικα με το dlc. Γιατι τα 35 ειναι αρκετα τσιμπημενη ταριφα για ενα dlc. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...