andreaspA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Επειδη εχω ενα μικρο θεμα να με πιασεις μαλακα μια φορα, αλλα δευτερη φορα με τιποτα... εχει δει κανεις στην Ελλαδα να πωλουνται βουρτσες με ευκαμπτους σωληνες για καθαρισμο τζακιου σαν το παρακατω? https://eur.vevor.com/janitorial-brushes-c_10682/chimney-sweep-kit-chimney-cleaning-kit-39ft-sooteater-chimney-cleaning-kit-p_010173173842 Απο αυτο το vevor εχει ψωνισει κανεις? εχει και paypal.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω τέτοιες βέργες,2 μέτρα η καθεμία,συνολικά 5,μαζί με την μεταλλική βούρτσα.5 ευρώ η μια είχε αν θυμάμαι καλά. Καπως σαν αυτές https://www.mbps.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1554&virtuemart_category_id=450&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA2KitBhCIARIsAPPMEhKxz-Hz0jdNIXywPpzML6c-IvdTVkIGgvoEvuBBntwAZ6cfOXnHUBgaAslKEALw_wcB Εγω τα πήρα από τον Βροντινο στην Κατερινη.Πολύ καλη ποιότητα. Ειχα ίδιο θέμα με εσένα.Ειδα πως καθαρίζουν τις καμινάδες και τι χρησιμοποιούν,50-60 ευρώ κάθε φορά,και απόφασισα να το κάνω μονος μου.Ακριβως ίδια υλικά,ίδια διαδικασία.Βεβαια έχω άπλα στη ταράτσα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος,αλλιώς αν είναι στην άκρη η καμινάδα,γίνεται και από κάτω προς τα πάνω.Θα γίνει λίγο που…..να το σαλόνι βέβαια. Οι βούρτσες στο site που δείχνει είναι της πλάκας,όπως και οι βέργες Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από jmmys
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 είχε πάρει ο αδερφός μου παλιά απο praktiker , δεν ξέρω αν πουλάνε ακόμα
andreaspA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jmmys είπε Έχω τέτοιες βέργες,2 μέτρα η καθεμία,συνολικά 5,μαζί με την μεταλλική βούρτσα.5 ευρώ η μια είχε αν θυμάμαι καλά. Καπως σαν αυτές https://www.mbps.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1554&virtuemart_category_id=450&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA2KitBhCIARIsAPPMEhKxz-Hz0jdNIXywPpzML6c-IvdTVkIGgvoEvuBBntwAZ6cfOXnHUBgaAslKEALw_wcB Εγω τα πήρα από τον Βροντινο στην Κατερινη.Πολύ καλη ποιότητα. Ειχα ίδιο θέμα με εσένα.Ειδα πως καθαρίζουν τις καμινάδες και τι χρησιμοποιούν,50-60 ευρώ κάθε φορά,και απόφασισα να το κάνω μονος μου.Ακριβως ίδια υλικά,ίδια διαδικασία.Βεβαια έχω άπλα στη ταράτσα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος,αλλιώς αν είναι στην άκρη η καμινάδα,γίνεται και από κάτω προς τα πάνω.Θα γίνει λίγο που…..να το σαλόνι βέβαια. Οι βούρτσες στο site που δείχνει είναι της πλάκας,όπως και οι βέργες δεν μου κανουν αυτες οι βουρτσες. Θελω ευκαμπτες βεργες και μπαλακι μπροστα που το γυρνας με τρυπανι. Μετα την φουσκα εχω 2 μετρα οριζοντιο σχεδον, στροφη και φευγει πανω. Οι συμβατικες βουρτσες δεν περνανε. Απο κατω θα καθαρισω. Δεν μπορω να παω επανω στην ταρατσα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από andreaspA
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, andreaspA είπε δεν μου κανουν αυτες οι βουρτσες. Θελω ευκαμπτες βεργες και μπαλακι μπροστα που το γυρνας με τρυπανι. Μετα την φουσκα εχω 2 μετρα οριζοντιο σχεδον, στροφη και φευγει πανω. Οι συμβατικες βουρτσες δεν περνανε. Απο κατω θα καθαρισω. Δεν μπορω να παω επανω στην ταρατσα. Και αυτές που έχω εύκαμπτες είναι,λυγίζουν πάρα πολύ.Τώρα 2 μέτρα σχεδόν οριζόντια,θα είναι λίγο δύσκολο αλλά όντως λυγίζουν παρα πολύ αυτές που έχω. Αυτός που το καθάρισε πριν πως το έκανε; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από jmmys
andreaspA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, jmmys είπε Και αυτές που έχω εύκαμπτες είναι,λυγίζουν πάρα πολύ.Τώρα 2 μέτρα σχεδόν οριζόντια,θα είναι λίγο δύσκολο αλλά όντως λυγίζουν παρα πολύ αυτές που έχω. Αυτός που το καθάρισε πριν πως το έκανε; Πριν τι εννοεις ? Σημερα? Με τετοιους ευκαμπτους σωληνες και μια μπαλιτσα στην ακρη με ντιζες σαν αυτο που εστειλα. Κουμπωνει το τρυπανι απο κατω και γυρναει γυρω γυρω. Στο παρελθον, προφανως δεν ειχε καθαριστει ποτε. Καθαριζαν τα 3 μετρα μεχρι την στροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα