Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια θελω να αγορασω μπαταρια για το λαπτοπ. Απο την μικρη ερευνα που εκανα βρηκα το παρακάτω site.. Εχει αγορασει κανενας? ειναι αξιοπιστο?

https://www.battery-store.eu/

Αν εχετε να προτεινεται κανα αλλο με καλες τιμες, με καλα προιοντα και αξιοπιστο... ριχτε το:)

Το μοντελο του λαπτοπ ειναι NP900X4C-A02GR.. της μπαταριας aa-pbxn8ar

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από ma3stros
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ma3stros είπε

Δεν την εχει στο site που κοιταξα

παρε τηλεφωνο ή πηγαινε απο εκει. Αν πας και κολωνο ειδικα, δεν παιζει να μην βρεις.

Παρε και το λαπτοπ μαζι με τον φορτιστη του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

παρε τηλεφωνο ή πηγαινε απο εκει. Αν πας και κολωνο ειδικα, δεν παιζει να μην βρεις.

Παρε και το λαπτοπ μαζι με τον φορτιστη του.

οκ σ ευχαριστω! εχω ενα μαγαζι κοντα μου οποτε (οχι του κολωνου) οποτε θα τους ρωτησω αν το εχουν γενικοτερα σε καμια αποθηκη. δεν χανω κατι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ma3stros είπε

οκ σ ευχαριστω! εχω ενα μαγαζι κοντα μου οποτε (οχι του κολωνου) οποτε θα τους ρωτησω αν το εχουν γενικοτερα σε καμια αποθηκη. δεν χανω κατι

με δοκιμη θα την παρεις την μπαταρια. Για αυτο σου λεω μην παραγγειλεις απεξω. Σε ενα HP δοκιμασα 3 μπαταριες για να παιξει μια σωστα , να φορτιζει και να μην βγαζει μηνυμα οτι εχει προβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

με δοκιμη θα την παρεις την μπαταρια. Για αυτο σου λεω μην παραγγειλεις απεξω. Σε ενα HP δοκιμασα 3 μπαταριες για να παιξει μια σωστα , να φορτιζει και να μην βγαζει μηνυμα οτι εχει προβλημα.

Ναι εχει ποιντ αυτο που λες, απλα εκτος οτι ειναι εσωτερικη η μπαταρια... απ την αλλη σκεφτομαι οτι αν ειναι αξιοπιστο το μαγαζι, θα εχει αντιστοιχα και καλη πολιτικη επιστροφων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, villasg είπε

Τους ειδα αυτους και οντως εχω ακουσει καλα λογια απλα απο το site που ρωταω εχει ~40€ πιο κατω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

Αν δεν κανω λαθος δεν ειδα να πουλαει μπαταριες λαπτοπ (δεν το χω γραψει στο θεμα, το αναφερω μονο μεσα στο 1ο ποστ). Σε καθε περιπτωση ομως σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...