naftis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Παίδες γειά, Κατά την γνώμη μου, το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά από browser σε browser. Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επίσης τις ιδέες κάποιου μπορεί να τις υιοθετήσει και κάποιος άλλος κατασκευαστής. Νομίζω όμως ότι "αντίσταση" πρέπει να γίνεται, και οτι πρέπει να εξετάζουμε κάθε νέα προσπάθεια. Αν ο Βασιλάκης κατορθώσει να έχει 100% της αγοράς, τότε θα πληρώνουμε γιά κάθε κλικ που κάνουμε. Θυμάμε πριν μερικά χρόνια, όταν ο ΙΕ φαινόταν ότι θα επικρατήσει ο Βασιλάκης και οι συν αυτω, σκεφτόνταν να χρεώνουν το upgrade. Χαιρετισμούς Naftis.
CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Η πολιτικο-οικονομική δεοντολογία βαραίνει τους ώμους του IE...! Ιδεολογικά μαζί σου αλλά τεχνολογικά... :wink: Εχτές έβαλα μια live έκδοση του Knoppel (linux) βασισμένος στη γενικότερη διάθεση που περιγράφεις. Δοκίμασα να συνδεθώ με το netmod και φυσικά με πήρε το ξημέρωμα. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο γιατί... insomnia το λέμε άλλωστε - να μη τιμήσω και το forum! Ωστόσο σήμερα δοκίμαζα να μπω και δε γινόταν. Και ο λόγος είναι διότι μέσω της σειριακής ξερυθμίστηκε το netmod λόγω ενός κακογραμμένου driver στο linuxακι. Έτσι, reset τη συσκευούλα και πέρασμα των AT ξανά. Βέβαια θα μου πεις η 'ιδεολογία' απαιτεί θυσίες...
deathlok Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 mozilla an kai nomizo pos tha ksanagiriso ston internet explorer afou den trelathika kiolas.mono oti einai ligo pio asfaleis kai kano arketes agores meso net me krataei.
CyberWalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μοιάζει σαν ο Maxthon να συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία. Πολύ καλή εντύπωση μου έχει δώσει μέχρι στιγμής!
skiabox Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 firefox kai edo(to leei kai i ipografi mou).to maxthon thoreitai browser i plug-in telika?
amica Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Εγώ μπαίνω στο σπίτι με το desktop PC και στο γραφείο με το laptop.
CyberWalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 amica καλωσήρθες...! (με την έννοια ότι είναι μόλις το 3ο σου post!) Για ξαναδιάβασε λίγο καλύτερα το topic. Ο browser είναι η εφαρμογή που τρέχουμε για να περιηγηθούμε στο ιντερνετ. radagast μια απ'τα ίδια.
kontras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 IE6 - mozilla kai Opera 7.50 analaogos...O ka8enas exei ta yper tou kai ta kata tou...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Εδώ και καιρό τον Opera Από σήμερα δοκιμάζω τον Mozila. Πρώτες εντυπώσεις...θυμίζει IE και είναι πιο αργός απο Opera
peterp@n^ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Edw kai liges meres egkatestisa ton Opera!! Kala g@m@ei!! Pws tha ton kanw default??.. ..diladi, stin arxi pou rwtaei, pathsa yes, alla sto MSN otan pataw "My e-mail Inbox" anoigei o IE6.. Twra auto mallon tha einai ladia tis MS na fantastw e?? :roll:
Donald Duck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Eδώ και καιρό Mozilla 1.8Alpha1 και είμαι πολύ ικανοποιημένος τώρα κατεβάζω το Mozilla 1.8Alpha2. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να δώ κάποιες σελίδες που θέλουν αποκλειστικά ΙΕ. Αλλά όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω είναι όπως έχει βολευτεί ο καθένας. Επίσης πολύ καλός και ο Opera.
balabush Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εδώ και πολύ καιρό Mozilla και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα έχω την 1.7.2. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ και ΙΕ, αφού μερικά site τα φτιάχνουν μόνο για IE, όπως σωστά αναφέρει και ο Donald Duck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.