Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως αυτό μπορείς να το κάνεις και εσύ. και αν θες μπορείς να ¨"τρελάνεις" κάποιον......

κανε προώθηση σε νούμερο που δεν υπάρχει (αρκεί αν είναι 10ψηφιο).

Δημοσ.
On 23/01/2024 at 20:56, poulinos said:

spoofing., μη υπαρκτα τηλεφωνικα νουμερα με σκοπο ακριβως αυτο.να μην μπορεις να παρεις πισω και να μην ξερεις ποιο ειναι ωστε να μην μπορεις να κανεις κατι.ουτε καν να μπλοκαρεις το νουμερο αφου θα παρουν απο αλλο μετα

Ειναι αληταραδες

Δημοσ.

Και εγώ νόμιζα έτσι, αλλά μετά κοίταξα το κινητό και έδειχνε ότι άνοιξε η γραμμη κανονικά. Απλά έχουν τηλεφωνικό κέντρο που σε όλες τις εισερχόμενες έχουν ηχογραφημένο ότι δεν υπάρχει ο αριθμός. 

Δημοσ.
On 25/01/2024 at 12:37, TROIDX said:

Ειναι αληταραδες

και οσο υπαρχουν ατομα που την πατανε τοσο δεν θα σταματανε ολα αυτα και καθε μερα θα βγαινει και κατι New. τωρα ξεκινησε η νεα απατη.σου ερχεται μυνημα οτι πληρωσε 2,8 ευρω την αττικη οδο.

On 24/01/2024 at 03:14, mariosnik_ said:

Μην σκας και βασικά μην παίρνεις ποτέ πίσω εκτός αν γνωρίζεις το νούμερο και είναι γνωστός. 

Σε φίλο μου έχει τύχει να τον καλέσουν από σταθερό νούμερο και όταν κάλεσε πίσω έλεγε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητη.

σχεδον παντα αυτο γινεται.να μην αντιστοιχει σε συνδρομητη

• Sad 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλώ αριθμό κινητού που είδα στη μνήμη και ακούγεται ένας ήχος κάτι σαν κλικ και κόβεται η σύνδεση. Στο google βρήκα ότι είναι ο servicer First Call. Είναι νόμιμο να καλούν από αριθμούς που δεν απαντούν; Και είμαι υποχρεωμένος να ψάχνω να δω ποιος είναι από προσπάθειες ιδιωτών και όχι επισήμων πηγών; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alieus είπε

Καλώ αριθμό κινητού που είδα στη μνήμη και ακούγεται ένας ήχος κάτι σαν κλικ και κόβεται η σύνδεση. Στο google βρήκα ότι είναι ο servicer First Call. Είναι νόμιμο να καλούν από αριθμούς που δεν απαντούν; Και είμαι υποχρεωμένος να ψάχνω να δω ποιος είναι από προσπάθειες ιδιωτών και όχι επισήμων πηγών; 

Άμα δεν ξέρεις ποιος είναι, μην το ψάχνεις. Άμα θέλει να σε βρει κάποιος θα σε πάρει ξανά. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alieus είπε

Τίποτα δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις.Οποιος θέλει θα σε ξαναπάρει.

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω μπορώ να σε πάρω απο ενα κινητό και αν πάρεις πισω να βγαίνει μήνυμα οτι ο αριθμός δεν υπαρχει,
είναι πολύ εύκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/05/2025 at 15:50, alieus said:

δεν ειναι νομιμο μαλλον.αλλα τι θα κανεις?αν ηταν να ειχαν κανει κατι η εεττ κτλ θα ειχε γινει εδω και χρονια που γινεται αυτο.επισης δεν καλουμε πισω ειδικα αν το νουμερο δεν ειναι ελληνικο γιατι μπορει να παιξει χρεωση. αν ειναι απο call center το μονο σιγουρο ειναι οτι το νουμερο αυτο δεν δεχεται εισερχομενες οποτε για αυτο στο κοβει ενω αλλες φορες ειναι ψευτικο.η first call ειχα φιλη που δουλευε επαιρνε τηλεφωνα και για ληξιπροθεσμες οφειλες.ειναι στο μοσχατο επι της πειραιως.πανω απο το bread factory. επισημες πηγες ειναι τα whitepages του ΟΤΕ ή το google αν σου βγαλει το συγκεκριμενο νουμερο οτι ανηκει στην ταδε επιχειρηση .πχ να ειναι περασμενο στο site τους.που συνηθως εννοειται οτι αυτα τα νουμερα δεν ειναι περασμενα πχ στην official σελιδα της χ εταιρειας πχ fist call.οποτε ή δεν ασχολεισαι ή το βρισκεις απο προσπαθεια ιδιωτων.απαγορευεται πλεον να παιρνουν με αποκρυψη βεβαια αλλα αυτο δεν λεει και πολλα.απλα μπορεις να βαλεις block list ή να googlareis και να βρεις το νουμερο. στις αποκρυψεις μπορεις να βαλεις και απορριψη

On 22/05/2025 at 15:55, mariosnik_ said:

Άμα δεν ξέρεις ποιος είναι, μην το ψάχνεις. Άμα θέλει να σε βρει κάποιος θα σε πάρει ξανά. 

πολλοι εχουν την περιεργεια να παρουν πισω.πριν παρω αν παρω παντα θα googlaro.

23 hours ago, smpt said:

εγω μπορώ να σε πάρω απο ενα κινητό και αν πάρεις πισω να βγαίνει μήνυμα οτι ο αριθμός δεν υπαρχει,
είναι πολύ εύκολο.

δυστυχως οσο δεν αλλαξουν καποια πραγματα στο voip και στα email(αν και ειναι λιγοτερο σημαντικο) τοσο θα ζουμε τετοιες καταστασεις με spoofing και δεν ξερω τι αλλο.

On 22/05/2025 at 15:57, Ukforthemoment said:

Τίποτα δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις.Οποιος θέλει θα σε ξαναπάρει.

μα αφου θελει να κανει.

:P

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

τραβάτε με και ας κλαίω.

περα απο την πλακα και εγω λογω δουλειας θα σηκωσω ολα τα τηλ.αν ακουσω κατι παραξενο δηλαδη call center το κλεινω.αν δεν το σηκωσω απλα απο περιεργεια θα το googlaro.δεν θα καλεσω πισω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

τραβάτε με και ας κλαίω.

Καμιά φορά είναι περισσότερο αγχωτικό να περιμένω να με ξαναπάρουν από το να πάρω εγώ να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα. Άμα έχεις μπλέξει με  servicers και εξώδικα είσαι (είμαι) συνέχεια στην τσίτα.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, alieus said:

Καμιά φορά είναι περισσότερο αγχωτικό να περιμένω να με ξαναπάρουν από το να πάρω εγώ να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα. Άμα έχεις μπλέξει με  servicers και εξώδικα είσαι (είμαι) συνέχεια στην τσίτα.

απλα μπορεις να τσεκαρεις σε google πριν καλεσεις.αν και οπως ειπωθηκε συνηθως δεν λειτουργουν αυτα τα νουμερα για εισερχομενες.και αυτα που ειναι απο εξωτερικο τα αγνοεις γιατι μπορει και μια απλη κληση να εχει μεγαλη χρεωση.και το εχουν κανει με αναπαντητες για να παρεις πισω και στο τελος καταληγεις να εχεις καλεσει premium numbers με μεγαλη χρεωση.

οπως ειπα και εγω λογω δουλειας σηκωνω ολα τα τηλεφωνα αλλα αμα δεν το σηκωσω το googlaro πρωτα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...