georgekasa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα σας, αγορασα προσφατα την 2200 Philips, θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει επειδη δεν το βρηκα στο manual (ελπιζω να μην ειδα σωστα δηλαδη) πως μπορω να αυξησω την ποσοτητα που παιρνει καφε η μηχανη θα ηθελα περιπου 17 gr. ευχαριστω πολυ
villasg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, georgekasa είπε Καλησπερα σας, αγορασα προσφατα την 2200 Philips, θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει επειδη δεν το βρηκα στο manual (ελπιζω να μην ειδα σωστα δηλαδη) πως μπορω να αυξησω την ποσοτητα που παιρνει καφε η μηχανη θα ηθελα περιπου 17 gr. ευχαριστω πολυ
georgekasa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα αυτο ειναι για την ποσητητα του καφε, εγω θα ηθελα να παιρνει περισοτερρα coffee beans. Δηλαδη η μηχανη διαβαζα σε ενα forum oti pairnei 8 gr εγω θα ηθελα να το setaro auto sta 12 gr
villasg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτο ρυθμιζει το κουμπι Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από villasg
georgekasa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 ευχαριστω για το video σιγουρα αυτο που θα με βοηθησει ειναι με το grinding coffee που μπορεις εσυ να βαλεις ποσα gr. θελεις, αλλα εγω θελω κατι αντιστοιχο στον grinder .
ppmarkos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν γίνεται. Ο μηχανισμός παίρνει αυτόματα 10 γραμμάρια Καφε. Εγώ πάντα κάνω διπλή δόση για να πετύχω τη ποσότητα που επιθυμώ. 2 φορές πάτημα του εσπρέσο θα έχεις περίπου τα 17γραμμαρια που θες. Μειωσε το νερό (εκχύλιση) να πάρεις και το αποτέλεσμα που θες με περίπου 17γραμμαρια που θα ήθελες με μια εκχύλιση.
teohokage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 On 24/01/2024 at 07:14, ppmarkos said: Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν γίνεται. Ο μηχανισμός παίρνει αυτόματα 10 γραμμάρια Καφε. Εγώ πάντα κάνω διπλή δόση για να πετύχω τη ποσότητα που επιθυμώ. 2 φορές πάτημα του εσπρέσο θα έχεις περίπου τα 17γραμμαρια που θες. Μειωσε το νερό (εκχύλιση) να πάρεις και το αποτέλεσμα που θες με περίπου 17γραμμαρια που θα ήθελες με μια εκχύλιση. πως μπορείς να ρυθμίσεις πόσο νερό θα βγάζει?? εμένα η κάθε δόση βγάζει περίπου 35 ml και το έχω στο πιο χαμηλό στην ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα