Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

αγορασα προσφατα την 2200 Philips, θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει επειδη δεν το βρηκα στο manual (ελπιζω να μην ειδα σωστα δηλαδη) πως μπορω να αυξησω την ποσοτητα που παιρνει καφε η μηχανη θα ηθελα περιπου 17 gr. 

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgekasa είπε

Καλησπερα σας,

αγορασα προσφατα την 2200 Philips, θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος γνωριζει επειδη δεν το βρηκα στο manual (ελπιζω να μην ειδα σωστα δηλαδη) πως μπορω να αυξησω την ποσοτητα που παιρνει καφε η μηχανη θα ηθελα περιπου 17 gr. 

ευχαριστω πολυ

image.png.66329645424c4e5117c0d9d11026a011.png

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα αυτο ειναι για την ποσητητα του καφε, εγω θα ηθελα να παιρνει περισοτερρα coffee beans. Δηλαδη η μηχανη διαβαζα σε ενα forum oti pairnei 8 gr εγω θα ηθελα να το setaro auto sta 12 gr

Δημοσ.

ευχαριστω για το video σιγουρα αυτο που θα με βοηθησει ειναι με το grinding coffee που μπορεις εσυ να βαλεις ποσα gr. θελεις, αλλα εγω θελω κατι αντιστοιχο στον grinder .

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν γίνεται. Ο μηχανισμός παίρνει αυτόματα 10 γραμμάρια Καφε. Εγώ πάντα κάνω διπλή δόση για να πετύχω τη ποσότητα που επιθυμώ. 
2 φορές πάτημα του εσπρέσο θα έχεις περίπου τα 17γραμμαρια που θες. 
Μειωσε το νερό (εκχύλιση) να πάρεις και το αποτέλεσμα που θες με περίπου 17γραμμαρια που θα ήθελες με μια εκχύλιση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 24/01/2024 at 07:14, ppmarkos said:

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν γίνεται. Ο μηχανισμός παίρνει αυτόματα 10 γραμμάρια Καφε. Εγώ πάντα κάνω διπλή δόση για να πετύχω τη ποσότητα που επιθυμώ. 
2 φορές πάτημα του εσπρέσο θα έχεις περίπου τα 17γραμμαρια που θες. 
Μειωσε το νερό (εκχύλιση) να πάρεις και το αποτέλεσμα που θες με περίπου 17γραμμαρια που θα ήθελες με μια εκχύλιση. 

πως μπορείς να ρυθμίσεις πόσο νερό θα βγάζει?? εμένα η κάθε δόση βγάζει περίπου 35 ml και το έχω στο πιο χαμηλό στην ποσότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...