Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίζω μετά από χρόνια έγγαμου βίου.Εχω και ένα παιδί 10 ετών.Πρεπει να βγω στο νοίκι.Τι να προσέξω;και γενικά μετά από διαζύγιο;όλα είναι μαύρα τώρα.Συμφοριτες βοηθήστε!

Μόλις τώρα, Andytse13 είπε

Χωρίζω μετά από χρόνια έγγαμου βίου.Εχω και ένα παιδί 10 ετών.Πρεπει να βγω στο νοίκι.Τι να προσέξω;και γενικά μετά από διαζύγιο;όλα είναι μαύρα τώρα.Συμφοριτες βοηθήστε!

Δεν έχω και καμία τρελή οικονομική άνεση.μισθος 1600

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς το όλα είναι μαύρα κάνεις λάθος. Ματώνει ο χωρισμός αλλά δεν σκοτώνει. Καββαδίας καραβισιος

Άσε που ο άντρας πλέον γερνά στα 70. Μέχρι τότε αλωνιζε γνώριζε ταξίδευε ζεισε. Και κοίτα να αγαπάς το παιδί. Μην το δεις συναισθηματικά με την διατροφή αλλα διεκδίκησε χρόνο μαζί του και να σαι δίπλα του.

Τώρα για το νοίκι εκει που χουν φτάσει οι τιμές να κάνει 500 ευρώ ένα νοίκι είναι να λες τα 1600 λίγα που κάποτε με την κρίση θα σε έλεγε όλη η γειτονιά. Κουράγιο δε ζούμε για πάντα δε θα τα πάρουμε μαζί μας. Υγεία να χεις θα δουλεύεις θα τα βγάλεις. Και διατροφή ελάχιστη θα δίνεις γτ τίθεται θέμα βιοπορισμου στο δικαστήριο.

Βέβαια της μόδας τα διαζύγια. Πάνε οι εποχές του έρωτα και των ρομαντικών και εκείνο το καλοκαίρι στην πάρο. Πρέπει να σαι κυνικός για να αντεξεις

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexvi είπε

Καταρχάς το όλα είναι μαύρα κάνεις λάθος. Ματώνει ο χωρισμός αλλά δεν σκοτώνει. Καββαδίας καραβισιος

Άσε που ο άντρας πλέον γερνά στα 70. Μέχρι τότε αλωνιζε γνώριζε ταξίδευε ζεισε. Και κοίτα να αγαπάς το παιδί. Μην το δεις συναισθηματικά με την διατροφή αλλα διεκδίκησε χρόνο μαζί του και να σαι δίπλα του.

Τώρα για το νοίκι εκει που χουν φτάσει οι τιμές να κάνει 500 ευρώ ένα νοίκι είναι να λες τα 1600 λίγα που κάποτε με την κρίση θα σε έλεγε όλη η γειτονιά. Κουράγιο δε ζούμε για πάντα δε θα τα πάρουμε μαζί μας. Υγεία να χεις θα δουλεύεις θα τα βγάλεις. Και διατροφή ελάχιστη θα δίνεις γτ τίθεται θέμα βιοπορισμου στο δικαστήριο.

Βέβαια της μόδας τα διαζύγια. Πάνε οι εποχές του έρωτα και των ρομαντικών και εκείνο το καλοκαίρι στην πάρο. Πρέπει να σαι κυνικός για να αντεξεις

Σε ευχαριστώ για τα αληθινά ειλικρινή λόγια σου.Εχεις δίκιο σε όλα.Απλα δεν ήταν κάτι που περίμενα αν και το περίμενα αν καταλαβαίνεις όπως το λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Σε ευχαριστώ για τα αληθινά ειλικρινή λόγια σου.Εχεις δίκιο σε όλα.Απλα δεν ήταν κάτι που περίμενα αν και το περίμενα αν καταλαβαίνεις όπως το λέω.

Συμπληρωματικά δεν είμαι και μικρός πια 52.Βεβαια την δουλειά δεν την φοβάμαι είναι στην φύση μου

15 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Κατανοητο.

Εννοώ ότι δεν το είχα φανταστεί ποτέ για τον εαυτό μου αν και τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει 

Korakie προς τι ο γελώντας;λίγα τα λεφτά ε; αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό 

14 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Συμπληρωματικά δεν είμαι και μικρός πια 52.Βεβαια την δουλειά δεν την φοβάμαι είναι στην φύση μου

Εννοώ ότι δεν το είχα φανταστεί ποτέ για τον εαυτό μου αν και τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει 

Korakie προς τι ο γελώντας;λίγα τα λεφτά ε; αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό 

Το δύσκολο είναι αυτό με το παιδί.Ως κλειστός χαρακτήρας εύκολα παρεξήγιεμαι από τους άλλους 

Όποιος θέλει συγκάτοικο σε περιοχή μεσόγεια μου λέει.Κανω καλή παρέα καλοβολος.Αμα πιω και ένα ποτηράκι κονιάκ ακόμα δεν ξέρω που θα φτάσω.

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.

Γενικά μπορείς να το πεις και ασυμφωνία χαρακτήρων.Αλλη φιλοσοφία ζωής εγώ άλλη φιλοσοφία ζωής η γυναίκα μου.Τωρα πως παντρεύτηκα με ίσως συμβιβάστηκαμε αλλά τώρα πια μάλλον βγήκε στην επιφάνεια 

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Γιατί χωρίσατε;

Δύσκολα να κάνει κάποιος πίσω τώρα είναι μάλλον αργά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Όποιος θέλει συγκάτοικο σε περιοχή μεσόγεια μου λέει.Κανω καλή παρέα καλοβολος.Αμα πιω και ένα ποτηράκι κονιάκ ακόμα δεν ξέρω που θα φτάσω.

image.jpeg.df265eb0d7fd7caee3c68585ee0085c2.jpeg

Φίλε λίγο περίεργα μας τα λες. 😅

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.

Επειδη θα αντιμετωπίσει πολλα ζορια το κυριότερο ειναι ο τροπος που θα χωρισεις με την γυναίκα, εκει θα παιχτούν όλα.

Γιατί αν αρχίσουν τα δικαστήρια επί δικαστηρίων το έχασες το παιχνίδι 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Επειδη θα αντιμετωπίσει πολλα ζορια το κυριότερο ειναι ο τροπος που θα χωρισεις με την γυναίκα, εκει θα παιχτούν όλα.

Γιατί αν αρχίσουν τα δικαστήρια επί δικαστηρίων το έχασες το παιχνίδι 

Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο 

Δημοσ.

Βρες ενα σπιτι στο οποιο θα μπορει να ερχεται και το παιδι σου να μενει αν θελει.

Διατηρησε οσο γινεται πολιτισμενες σχεσεις με την συζυγο.

Πηγαινετε το παιδι σε ενα ψυχολογο να του πει 5 πραγματα να το προετοιμασει,προσεχως γκρεμιζεται ο κοσμος του ολος..

Δημοσ.

εαν δεν εχει η γυναικα εισοδηματα, ετοιμασου να ανακαληψεις την ποιοτητα ζωης με 600 ευρω γιατι τοσα θα σου μενουν μετα την διατροφη......

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, elgol είπε

Αγαπητε φιλους δεν εχεις να σου πουν αυτα που οι ξενοι εδω σου λενε;

Είναι πολύ πρόσφατο δεν έχω προλάβει να μιλήσω 

15 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

εαν δεν εχει η γυναικα εισοδηματα, ετοιμασου να ανακαληψεις την ποιοτητα ζωης με 600 ευρω γιατι τοσα θα σου μενουν μετα την διατροφη......

Έχει αλλά και πάλι υπερβολικό σε βρίσκω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...