G-Padi1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 με αφορμή τις καταλήψεις των σχολών, ήθελα να μάθω, το εκπαιδευτικό προσωπικό του πανεπιστημίου αμοίβεται κανονικά; γίνεται παρακράτηση για κάθε ημέρα κατάληψης; γίνεται παρακράτηση μετά από ένα διάστημα; μπορεί η απάντηση να μοιάζει προφανής, δεν έχω όμως τρόπο να το επαληθεύσω. Τι λέτε;
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Για ποιο λόγο να παρακρατείται ο μισθός επειδή υπάρχει κατάληψη; με ποια λογική ακριβώς να συμβαίνει αυτό;
fmarkos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 49 λεπτά πριν, G-Padi1 είπε με αφορμή τις καταλήψεις των σχολών, ήθελα να μάθω, το εκπαιδευτικό προσωπικό του πανεπιστημίου αμοίβεται κανονικά; γίνεται παρακράτηση για κάθε ημέρα κατάληψης; γίνεται παρακράτηση μετά από ένα διάστημα; μπορεί η απάντηση να μοιάζει προφανής, δεν έχω όμως τρόπο να το επαληθεύσω. Τι λέτε; Κανονικότατα. 1
acomaedo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 10 hours ago, G-Padi1 said: με αφορμή τις καταλήψεις των σχολών, ήθελα να μάθω, το εκπαιδευτικό προσωπικό του πανεπιστημίου αμοίβεται κανονικά; γίνεται παρακράτηση για κάθε ημέρα κατάληψης; γίνεται παρακράτηση μετά από ένα διάστημα; μπορεί η απάντηση να μοιάζει προφανής, δεν έχω όμως τρόπο να το επαληθεύσω. Τι λέτε; Πληρώνονται κανονικά. Παρακράτηση γίνεται (θεωρητικά) αν απεργήσουν ή απέχουν από τα καθήκοντα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις