Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ο υδραυλικός όταν έβαλε τον θερμοσίφωνα μου είπε να βάλω τις βάνες έτσι όπως δείχνει η φωτογραφία, παρ'ολα αυτά δεν βγάζει ζεστό νερό. Όταν το γυρνάω στον ηλιακό βγάζει ζεστό νερό. Για το καλοριφέρ μου είπε οι κόκκινες βάνες να είναι στη μέση και οι μπλε πάνω. Κάτω από τη μπλε έχει κόκκινο καπάκι γιατί δεν είχε άλλο μπλε. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω ιδέα.

IMG_20240124_134323.jpg

IMG_20240124_134333.jpg

IMG_20240124_134346.jpg

Δημοσ.

Να φανταστω οτι αυτος ο θερμοσίφωνας εκει ειναι διπλης ενέργειας;

Στην δευτερη και Τρίτη φωτο οπως ειναι εχεις ζεστο απο τον ηλιακό θερμοσυφωνα, σωστα;

Αν γυρίσεις τον κόκκινο και τον μπλε στις άλλες θέσεις ταυτόχρονα θα έχεις απο τον ηλ. θερμοσίφωνα νερό, σωστα;

Στην πρώτη φωτο δεν καταλαβαίνω τι παίζει

Για να καθαρίσεις με ολο αυτο το μπέρδεμα καλεσε τον υδραυλικό να σου βάλει μια τριοδη ηλεκτροβανα να την γυρίζεις με ενα διακοπτάκι και τελος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να φανταστω οτι αυτος ο θερμοσίφωνας εκει ειναι διπλης ενέργειας;

Στην δευτερη και Τρίτη φωτο οπως ειναι εχεις ζεστο απο τον ηλιακό θερμοσυφωνα, σωστα;

Αν γυρίσεις τον κόκκινο και τον μπλε στις άλλες θέσεις ταυτόχρονα θα έχεις απο τον ηλ. θερμοσίφωνα νερό, σωστα;

Στην πρώτη φωτο δεν καταλαβαίνω τι παίζει

Για να καθαρίσεις με ολο αυτο το μπέρδεμα καλεσε τον υδραυλικό να σου βάλει μια τριοδη ηλεκτροβανα να την γυρίζεις με ενα διακοπτάκι και τελος.

Καλησπέρα, όταν το εγκατάστησε το καλοκαίρι μου είπε για το ζεστό στο καλοριφέρ να γυρίζω τις κόκκινες βάνες στη μέση και για τον ηλιακό να γυρίζω την πάνω κόκκινη προς τα πάνω και την κάτω προς τα κάτω. Τις μπλε που είναι στη δεύτερη φωτογραφία μου είπε να τις αφήνω έτσι. Γυρνάω τις κόκκινες στη μέση αλλά ζεστό νερό απ'το καλοριφέρ δεν έχω.

Δημοσ.

άσχετο αλλά τώρα ο θερμοσίφωνας δε δείχνει να έχει ζεστό

επίσης απο το καλοριφέρ , οκ κάπου θα κουμπώνουν και δε φαίνονται , αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι οι απο αριστερά αναμονές πάνω στο θερμοσίφωνα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

άσχετο αλλά τώρα ο θερμοσίφωνας δε δείχνει να έχει ζεστό

επίσης απο το καλοριφέρ , οκ κάπου θα κουμπώνουν και δε φαίνονται , αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι οι απο αριστερά αναμονές πάνω στο θερμοσίφωνα

Το γύρισα σήμερα πρώτη φορά για να κάνω με το ζεστό του καλοριφέρ και δεν έβγαζε καθόλου ζεστό. Δεν ξέρω τι παίζει. Μάλλον θα του πω να ξαναέρθει αν και σε γράφουν για κάτι τέτοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε μια φωτογραφία τον θερμοσυφνα από την δεξιά μεριά που έχει τα σπιράλ.

Eπίσης οι βάνες δεξία πάνω οι άσπρες μήπως είναι κλειστές και γιαυτό δεν ζεστένει το νερό απο το καλοριφέρ?

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpoukas είπε

Το γύρισα σήμερα πρώτη φορά για να κάνω με το ζεστό του καλοριφέρ και δεν έβγαζε καθόλου ζεστό.

λογικό να μη βγάζει αφού φαίνεται οτι δεν έχει

5 λεπτά πριν, mpoukas είπε

Δεν ξέρω τι παίζει. Μάλλον θα του πω να ξαναέρθει αν και σε γράφουν για κάτι τέτοια.

το κόλπο είναι να του πεις γενικά για μια δουλειά σε μια βάνα , όταν τον χώσεις να το φτιάξει και περιμένει να πληρωθεί και σε κοιτά , κοίτα τον και εσύ , αν ξεροβήξει πες του περαστικά 😁

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, pavloa είπε

Βγάλε μια φωτογραφία τον θερμοσυφνα από την δεξιά μεριά που έχει τα σπιράλ.

Eπίσης οι βάνες δεξία πάνω οι άσπρες μήπως είναι κλειστές και γιαυτό δεν ζεστένει το νερό απο το καλοριφέρ?

Δεν ξέρω αν είναι κλειστές οι βάνες. Θα τον πάρω τηλέφωνο να δω αν έρθει γιατί δεν ξέρω τι παίζει.

IMG_20240124_151726.jpg

3 λεπτά πριν, nvel είπε

η βαλβίδα της πλήρωσης είναι κλειστή

Ποια είναι η βαλβίδα της πλήρωσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...