Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να κάνω μια εγχείρηση στο κοντινό μέλλον(επέμβαση για στραβό διάφραγμα) και θέλω να μάθω πως μπορώ να δω τι καλύψεις παρέχει γενικά ο ΕΦΚΑ σαν δημόσια ασφάλεια μπας και γλυτώσω τίποτα ιδιωτικά. Υπάρχει κάπου που να λέει γενικά τι καλύψεις παρέχει;

Έχω και ομαδική ιδιωτική ασφάλεια από τη δουλειά μου( NN Hellas) αλλά απ'ότι διάβασα στο ασφαλιστήριο,επειδή θεωρείται εγχείρηση αισθητικής πρέπει να προκληθεί από ατύχημα για να μου το καλύψει. 

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ  βρήκα αυτό για όποιον ενδιαφέρεται

Δημοσ.

Αλλο η επεμβαση για το διαφραγμα (εντος της μυτης) και αλλο το ισιωμα της μυτης απο εξω. Αυτες οι επεμβασεις γινονται συνηθως μαζι αλλα οχι αποκλειστικα. Οποτε αυτο που θες ΔΕΝ ειναι εγχείρηση αισθητικής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zouzouniaris1 είπε

Αλλο η επεμβαση για το διαφραγμα (εντος της μυτης) και αλλο το ισιωμα της μυτης απο εξω. Οποτε αυτο που θες ΔΕΝ ειναι εγχείρηση αισθητικής.

Άμα ισχύει αυτό με σώνεις. Η σωστή ερώτηση είναι ,οι ασφαλιστικές την πιάνουν σαν κανονική εγχείρηση όμως;; Το λέω γιατί εγώ το ήξερα έτσι(οτι η συγκεκριμένη πιάνεται ως πλαστική επέμβαση),ως φήμη βέβαια,δεν είμαι και σίγουρος

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.

Το διάφραγμα δεν είναι επέμβαση αισθητικής, αλλά επειδή το χρησιμοποιούσαν όλοι για να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις οι ασφαλιστικές εταιρείες το έχουν εξαιρέσει. Για την περίπτωση σου λοιπόν θα πρέπει να βάλεις τον άνθρωπο από την εταιρία που διαχειρίζεται την συμβόλαιο ασφάλισης να μιλήσει με τον ασφαλιστή για να δεις τι και κατά πόσο σου καλύπτει. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...