Προς το περιεχόμενο

Air fryer kumtel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Μας έχουν πρήξει με δαυτη στα social. Σίγουρα συμφέρει αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου από την πολύ διαφήμιση. Θέλω γύρω στα 70€ για 3-4 άτομα. Αν όχι αυτή,καμία άλλη πρόταση? 

Δημοσ.

Και μόνο ότι μας πρίζουν σε κάτι αρκεί για να μην ασχοληθώ να το αγοράσω, στην καλύτερη αγοράζω άλλη μάρκα. Με τις σόμπες τους ετρεχαν τα παππουδια να αγοράσουν την σομπα για "οικονομία" και μετά πήγαιναν βουνό τα "εγκεφαλικά" όταν ερχόταν η ΔΕΗ. Δες για καμιά άλλη μάρκα, μας έχουν φλομώσει με τα οικιακά είδη made in Turkey. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Misland είπε

Την έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Μας έχουν πρήξει με δαυτη στα social. Σίγουρα συμφέρει αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου από την πολύ διαφήμιση. Θέλω γύρω στα 70€ για 3-4 άτομα. Αν όχι αυτή,καμία άλλη πρόταση? 

να παρεις την home vero 5,8 λιτρα απο τις καλυτερες της αγορας για την τιμη της και πολυ μεγαλη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν ειναι αυτη που διαφημιζοταν παλιοτερα στο ινσταγραμ , για 2 ατομα οκ παραπάνω δεν.. καλυτερα καποια αλλη μαρκα γενικά

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Με τις σόμπες τους ετρεχαν τα παππουδια να αγοράσουν την σομπα για "οικονομία" και μετά πήγαιναν βουνό τα "εγκεφαλικά" όταν ερχόταν η ΔΕΗ.

Οι διαφημίσεις φταίνε που μιλάνε για γάιδαρους που πετάνε ή τα παππούδια που πιστεύουν ότι τα 3500w είναι οικονομικά;

Κοινή Λογική χρειάζεται…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Οι διαφημίσεις φταίνε που μιλάνε για γάιδαρους που πετάνε ή τα παππούδια που πιστεύουν ότι τα 3500w είναι οικονομικά;

Κοινή Λογική χρειάζεται…

Πόσοι πιστεύεις ότι έχουν την αναγκαία αντίληψη και γνώσεις για να κρίνουν αν τα 3.5kW είναι πολύ η λίγο σε σχέση με το πετρέλαιο; Αν αρκούν η όχι για θέρμανση. Ελάχιστοι κατ εμέ. 

Τώρα για την διαφήμιση με τον γάιδαρο που πετάει δεν την θυμάμαι ακριβώς. Αλλά πριν τους χειμώνες, οτιδήποτε διαφημίζεται στα μέσα ότι ζεσταινει με οικονομία θα πέσει με τα μούτρα κόσμος σαν τρελός να τα αγοράσει. 

Για να καταλάβεις τι δούλεμα παίζει και ακόμα δεν τους έχει πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, σημάδι ότι δεν καταλαβαίνει άμεσα την απάτη, παρόμοια γινόντουσαν πριν 10 χρόνια με τους λέβητες ιόντων. Στην ΔΕΘ είχε κυκλοφορήσει φυλλάδιο με σύστημα θέρμανσης με αντίσταση με κάτι COP 10 και 20, ενώ προμοταρανε και τα σώματα υπερμαγνητικης αντίστασης όπου με έναν μαγνήτη "αυξανόταν" μαγικά η θερμική ισχύς.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πάρεις την μεγαλύτερη σε χωρητικότητα κ σε χρήμα που μπορείς κ φυσικά να ειναι μόνο ψηφιακή ,αυτην πήρε η αδελφή μου πριν λίγες μέρες κ ειναι πολυ ευχαριστημένη αν κ ειναι μονο 1300watt  (ειναι 2 ατομα) https://www.e-shop.gr/friteza-aeros-63lt-homevero-hv-af63-psifiaki-1300w-p-HAP.225850

Επεξ/σία από kostis444t
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...