doomnx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, MYSSO είπε Έχω βάλει μονό πάπλωμα. Τελείωσε η πλύση, τελείωσε η στίψη και όταν έβγαλα το πάπλωμα στη μέση του ήταν στεγνό!!! Σε 9κιλο πλυντήριο! Αν εννοείς αυτό πλύσιμο παω πάσο. Απλά εγώ θα ήθελα πιο βαθύ καθαρισμό 😁 Ε μήπως δεν είχε αρκετό νερό το πλυντήριο τότε; Δεν έχει σχέση με το πώς θα μπει αυτό.
MYSSO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Το πλυντήριο λογικά τραβάει τόσο νερό όσο και το βάρος που μπορεί να πλύνει. Γι αυτό και το αντλεθ πάντα τμηματικά όχι μία και έξω. Αντλεί, ζυγίζει, γυρίζει, αντλεί, γυρίζει, ζυγίζει.
doomnx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MYSSO είπε Το πλυντήριο λογικά τραβάει τόσο νερό όσο και το βάρος που μπορεί να πλύνει. Γι αυτό και το αντλεθ πάντα τμηματικά όχι μία και έξω. Αντλεί, ζυγίζει, γυρίζει, αντλεί, γυρίζει, ζυγίζει. Δεν ξέρω τι πλυντήριο έχεις αλλά τα καινούργια high efficiency τραβάνε ελάχιστο νερό και πολλά έχουν κουμπάκι +extra νερό γι' αυτό το λόγο. Αν βλέπεις ότι δεν έχει μουσκεψει καλά το πάπλωμά σου για την πλύση μπορείς να προσθέσεις νερό και από τη θήκη του απορρυπαντικού. Btw κατά κανόνα τα πλυντήρια ζυγίζουν τα ρούχα στον κάδο για άλλες λειτουργίες, αλλά για το νερό έχουν ξεχωριστό πρεσοστάτη στον κάδο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από doomnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα