emoytoyidioy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Νοίκιασα ένα σπίτι και πριν ούτε μια εβδομάδα έβαλε το καινούριο ρολόι η ΔΕΗ . Θα το γυρίσω στο όνομα μου , αλλά δεν έχω ιδέα . Να αλλάξω πάροχο? Και αν ναι σε ποιον ? Να το γυρίσω κατευθείαν, χωρίς να πάω καθόλου στην ΔΕΗ ?? Και πως γίνεται αυτό? Πάω σε κάποιο κατάστημα, γεια σας ήρθα ?
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, emoytoyidioy είπε Νοίκιασα ένα σπίτι και πριν ούτε μια εβδομάδα έβαλε το καινούριο ρολόι η ΔΕΗ . ο ΔΕΔΔΗΕ , δεν έχει σχέση η ΔΕΗ με αυτά 5 λεπτά πριν, emoytoyidioy είπε Θα το γυρίσω στο όνομα μου , αλλά δεν έχω ιδέα . Να αλλάξω πάροχο? Και αν ναι σε ποιον ? Να το γυρίσω κατευθείαν, χωρίς να πάω καθόλου στην ΔΕΗ ?? Και πως γίνεται αυτό? Πάω σε κάποιο κατάστημα, γεια σας ήρθα ? σε κατάστημα με αποδεικτικό χρήσης ακινήτου ανάλογα το αν πας ΔΕΗ ή κάνεις τουρισμό σε άλλους παρόχους (ή κλείσεις σταθερό) πας στα 2 αντίστοιχα νήματα πρώτα διαβάζεις τις καρφιτσωμένες αναρτήσεις , όχι copy-paste το κείμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα