masteripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα Λίγο τα φώτα σας θα ήθελα Πρόκειται να μετακομίσω σε 1 σπίτι το οποίο έχει θέμα με την κεντρική θέρμανση Το θέμα είναι ότι μία απο τις λύσεις είναι το Φυσικό αέριο ΑΛΛΑ αυτήν την στιγμή δεν είναι διαθέσιμο (ΑΥΤΗ την στιγμή η πόλη σκάβεται και θεωρώ ότι ... δεν θα αργήσει να καλυφθεί και η περιοχή μου) Και η ερώτηση είναι Να κάνω εγκατάσταση Λέβητας + Υποδομή για Κεντρικη Διασύνδεση + Υποδομή για μπουκάλες Υγραερίου ή Να κάνω εγκατάσταση Λέβητας + Υποδομή για Κεντρικη Διασύνδεση Θα το ελέγξω σίγουρα και θα ρωτήσω αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι - πες - δεν είναι έτοιμη η υποδομή τον επόμενο χειμώνα , να επενδύσω π.χ σε 1 εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης για να βγάλω τον χειμώνα (π.χ aircondtion - θερμοπομποί) ή να πληρώσω το κοστολόγιο για να είμαι απο πριν έτοιμος με τις μπουκάλες. Αν η διαφορά είναι μικρή πληρώνω τώρα και ξεμπερδεύω αν όχι μπορώ π.χ όπως προανέφερα να επενδύσω π.χ σε 1 μεγάλο aircondition.
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, masteripper είπε να επενδύσω π.χ σε 1 εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης για να βγάλω τον χειμώνα (π.χ aircondtion - θερμοπομποί) με θερμοπομπούς θα πάθεις ζημιά , μόνο επένδυση δε το λες Ξεκίνησε με κλιματιστικά (μην πάρεις ότι να'ναι , πρώτα επίσκεψη στο νήμα με κλιματιστικά) και μόνωση και όταν με το καλό έρθει το δίκτυο το ξαναβλέπεις , εκτός αν τρέχει τώρα κάποιο πρόγραμμα που δε γνωρίζω για εγκατάσταση φυσικού αερίου Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από korakios 1
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Καλύτερα να μην κάνεις κάποια εγκατάσταση με λέβητα και φιάλες γιατί θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι με φιάλες. Επίσης μπορεί να.γινουν λάθη στην εγκατάσταση αν δεν ξέρεις τι σημείο του μετρητή που θα μπει μελλοντικά για το φ.α. για να μην ξηλωνεις μετά το λέω. Βρες μια άλλη λύση (φυσικά μακρυά από οτιδήποτε είναι με ρεύμα εκτός από κλιματισμό Inverter ή αντλία θερμότητας). Όταν έρθει το φ.α. και αν έρθει βλέπεις τότε για εγκατάσταση αερίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα