Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Παρα τις εκατονταδες ηλεκτρονικες παραγγελιες που εχω κανει φαινεται πως παντα βρσκουν νεους τροπους να με ταλαιπωρησουν και να με εκπληξουν.\

Εκανα παραγγελα 6/1 απο πλαισιο και πληρωσα με καρτα.Μου ειπαν οτι το προιον δεν ηταν διαθεσιμο αλλα μεχρι τελος του μηνα θα εχω παραλαβει.Δεχτηκα να περιμενω.

26/1 του καλω ν δω σε τι κατασταση βρισκεται η παραγγελια.Μου λενε ολα καλα περιμενουμε παραλαβη αυτες τις μερες απο προμηθευτη.

30/1 βλεπω το προιον διαθεσιμο στο σαιτ αλλα η παραγγελια μου δεν ειχε προχωρησει.Του περνω να δω τι συμβαινει.

Εκει ενας υπαλληλος μου λεει οτι επειδη περασαν πολλες μερες και η παραγγελια δεν εξυπηρετηθηκε η τραπεζα ακυρωσε τη συνναλαγη απο μονη της.Του απανταω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο αλλα οκ θα μιλησω με τη τραπεζα.Παραλληλα στελνω και αιτημα στο πλαισιο μεσω της φορμας στο σαιτ να εχω και κατι γραπτο γιατι βλεπω που παει η δουλεια.

Στελνω στη τραπεζα και μου απαντανε αυτο

image.jpeg.d86fb1ad098c6d0fc5a5ee0da2356b23.jpeg

Ξαναπερνω στο πλασιο μιλαω με αλλον εκπροσωπο ο οποιος προσπαθει να μου πουλησει επεκταση εγγυησης. 

Αφου καταφερνω να σταματησω την κασετα που εχει βαλει και να του πω για ποιον λογο καλω με συνδεει με αλλη εκπροσωπο που με τα πολλα μου λεει οτι φαινεται οτι η συναλλαγη δεν εχει ολοκληρωθει ποτέ. Η χρεωση εννοειται οτι υπαρχει στη καρτα μου. Ξαναστελνω στη τραπεζα χωρις να εχω κατι γραπτα δυστυχως γιατι δεν μου εχουν απαντησει και στα μειλ και μου λενε αυτο

image.jpeg.3f80617d3fda71f8d7d327c3cf6e90bd.jpeg

Και ρωταω εγω τωρα:Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι παρομοιο?Πως γινεται να περιμενω να μου εσπιστρεψουν τα χρηματα 3μιση μηνες μετα την αρχικη συναλλαγη?Τα λεφτα που βρισκονται τωρα?Τα εχει το πλαισιο?Το payzy? Στο βασιλειο των σκιων?

Δημοσ.
5 minutes ago, VagTz said:

Και ρωταω εγω τωρα:Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι παρομοιο?Πως γινεται να περιμενω να μου εσπιστρεψουν τα χρηματα 3μιση μηνες μετα την αρχικη συναλλαγη?Τα λεφτα που βρισκονται τωρα?Τα εχει το πλαισιο?Το payzy? Στο βασιλειο των σκιων?

Δεν έχουν πάει πουθενά τα χρήματα σου, ακόμα μέσα στο λογαριασμό σου είναι, απλά έχουν δεσμευτεί δλδ δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Και ναι έχει τύχει σε μένα, δεν με ένοιαζε και ιδιαίτερα όμως γιατί ήταν μικρό το ποσό (5,5€ αν θυμάμαι καλά), απλά έτυχε μετά από κανα δυο μήνες να είμαι ολόκληρο πρωινό σε κατάστημα alpha για μια αναβάθμιση, το ανέφερα σε έναν υπάλληλο, και αυτός από μόνος του ετοίμασε το έντυπο της αμφισβήτησης. Τελικά μετά από μερικές μέρες τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν, δεν ξέρω αν έστειλε αίτημα επιστροφής ο έμπορος ή αν έπιασε τόπο η αμφισβήτηση ή αν είχε φτάσει η ημέρα της αυτόματης αποδέσμευσης.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Joshua21 said:

Δεν έχουν πάει πουθενά τα χρήματα σου, ακόμα μέσα στο λογαριασμό σου είναι, απλά έχουν δεσμευτεί δλδ δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Και ναι έχει τύχει σε μένα, δεν με ένοιαζε και ιδιαίτερα όμως γιατί ήταν μικρό το ποσό (5,5€ αν θυμάμαι καλά), απλά έτυχε μετά από κανα δυο μήνες να είμαι ολόκληρο πρωινό σε κατάστημα alpha για μια αναβάθμιση, το ανέφερα σε έναν υπάλληλο, και αυτός από μόνος του ετοίμασε το έντυπο της αμφισβήτησης. Τελικά μετά από μερικές μέρες τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν, δεν ξέρω αν έστειλε αίτημα επιστροφής ο έμπορος ή αν έπιασε τόπο η αμφισβήτηση ή αν είχε φτάσει η ημέρα της αυτόματης αποδέσμευσης.

Οκ αρα μαλλον ισχυει αυτο που λεει η τραπεζα και στο πλαισιο δεν ξερουν τι τους γινεται.Εσυ ειχες προσπαθησει να επικοινωνησεις με τον εμπορο?Και αν ναι τι σου ελεγε?

Δημοσ.
1 minute ago, VagTz said:

Οκ αρα μαλλον ισχυει αυτο που λεει η τραπεζα και στο πλαισιο δεν ξερουν τι τους γινεται.Εσυ ειχες προσπαθησει να επικοινωνησεις με τον εμπορο?Και αν ναι τι σου ελεγε?

Ο έμπορος με διαβεβαίωνε ότι είχε κάνει αίτημα επιστροφής στην τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

Ο έμπορος με διαβεβαίωνε ότι είχε κάνει αίτημα επιστροφής στην τράπεζα.

Χωρις να στειλει καποιο αποδεικτικο επιστροφης φανταζομαι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update τελικα επιστραφηκαν τα χρηματα χθες. 

Βασικα δεν επιστραφηκαν ακριβως απλα διπλα στην αρχικη συναλλαγη λεει ¨απποριφθηκε¨ και τα χρηματα προστεθηκαν παλι σαν διαθεσιμα στον λογαριασμο μου.

Το γραφω να υπαρχει σε περιπτωση που συμβει κατι παρομοιο σε καποιον στο μελλον

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...