Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οποιος θα μπορουσε να με βοηθησει σε ενα προβλημα που εχω στο αμαξι μου θα το εκτιμουσα . Εχω ενα clk 200 w209 ...με αεριο....εδω και λιγο καιρο μου παρουσιαζει check εχω αλλαξει ποσα συνεργεια...και δεν το βρισκουν....ο κωδικος του προβληματος ειναι P0172 οτι το μειγμα ειναι πολυ λιπαρο ....εχω κανει ολα τα σερβις αεριο και βενζινη τα παντα ....μου το βγαζουν κανω λιγα χιλιομετρα και ξανα το ιδιο ....κοιταξανε τα σωληνακια και δεν βρισκουν καπου να χανει αερα....μου ειπαν επομενο βημα να ανοιξουμε καπακι κατι μεσα να κοιταξουν που δεν ξερω και εαν θελουν να μου φανε τα λεφτα.!Οποιος μπορει να μου απαντησει μηπως ξερει να βρουμε μια λυση 

Δημοσ.

το ξερω σε εναν που το εχω τωρα για αρκετες μερες αλλαζουμε ενα ενα κομματι καθε φορα το οδηγαω βγαινει και ξαναπηγαινουμε για το επομενο ....κατι πιο εξειδικευμενο να κοιταξουμε πιο πολυ εκει... ;; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, XxxdehalkoxxX είπε

το ξερω σε εναν που το εχω τωρα για αρκετες μερες αλλαζουμε ενα ενα κομματι καθε φορα το οδηγαω βγαινει και ξαναπηγαινουμε για το επομενο ....κατι πιο εξειδικευμενο να κοιταξουμε πιο πολυ εκει... ;; 

Τι διαγνωστικό χρησιμοποιήσατε;Μηπως κάποιο ειδικό για μερκ περιορίσει το που να ψάξετε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολλά βίντεο στο YouTube με το συγκεκριμένο,όπως και πολλά θέματα σε ειδικά φόρουμ για Mercedes.Εκει ίσως να βρεις κάτι που δεν το είδε το συνεργείο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω λεει για πλουσιο μειγμα,Κυκλοφορήσετο καμια βδομαδα μονο βενζινα

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας πραγματικα.....το εχω κανει με βενζινα για πολλα χιλιομετρα κι ομως παλι μου ανοιξε το λαμπακι εαν και με βενζινη να σας πω την αληθεια κρατησε περισσοτερο σβηστο .... !το διαγνωστικο ειναι της bosh επειδη το πηγα σε συνεργειο bosh .....αυτα που εχει κανει ειναι να αλλαξει τα λαστιχακια εισαγωγης και εχει καθαρισει MAF AGR και καθαρισε επισης και τους αισθητηρες λ ... οι οποιοι ειναι καθαροι ... ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, XxxdehalkoxxX said:

ευχαριστω για τις απαντησεις σας πραγματικα.....το εχω κανει με βενζινα για πολλα χιλιομετρα κι ομως παλι μου ανοιξε το λαμπακι εαν και με βενζινη να σας πω την αληθεια κρατησε περισσοτερο σβηστο .... !το διαγνωστικο ειναι της bosh επειδη το πηγα σε συνεργειο bosh .....αυτα που εχει κανει ειναι να αλλαξει τα λαστιχακια εισαγωγης και εχει καθαρισει MAF AGR και καθαρισε επισης και τους αισθητηρες λ ... οι οποιοι ειναι καθαροι ... ! 

πόσα χλμ έχει η μερτσέντα;

τα πραγματικά όχι όσα λέει το κοντέρ αν δεν είσαι 1ος ιδιοκτήτης.

αλλαγή φίλτρο βενζίνης και καθαρισμό μπεκ ψεκασμού στα πόσα χιλιόμετρα έκανες τελευταία φορά;

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, XxxdehalkoxxX said:

εχει 240χλμ ...ο θειος μου το ειχε πριν ...περσυ ολα τα σερβις κανονικα τα αλλαξα μπεκ ψεκασμου νομιζω καθολου 

αν είσαι με φρέσκο φίλτρο βενζίνης (1 έτος θεωρείται καινούριο με καμιά 10χιλ χλμ πάνω του) τότε μόνο που έμεινε είναι μπεκ και αντλία βενζίνης.

αν δεν έχεις καθαρίσει μπεκ ψεκασμού ήρθε η ώρα να τα καθαρίσεις ή αν είναι σε τέρμα χάλια κατάσταση να πάρεις μια νέα τετράδα.

αυτό που θα σου σιγουρέψει τι φταίει είναι ξήλωμα τα μπεκ, στο χέρι του μηχανικού και μέτρηση ml ψεκασμού.

τελευταίο αφήνουμε τη τρόμπα βενζίνης και υποθέτουμε οτι δε την έχεις πεθάνει με το να αφήνεις το τεπόζιτο συνεχώς ρεζέρβα και βάζεις 10ευρα στο βενζινάδικο.

αν είσαι από εκείνους που κάνουν αυτό το πράγμα πριν ξηλώσεις τα μπεκ ζήτα από το μηχανικό να σου μετρήσει πίεση παροχής καυσίμου, γιατί πιθανόν να σου πεθαίνει η τρόμπα βενζίνης.

κυρίως πιθανολογώ τα μπεκ.

• Like 1
Δημοσ.

εγινε αδελφε μου θα εχω νεα εδω σε μηνυμα αυριο που θα του τα πω .....ποτε 10ευρα ...ειχα σταματησει ακομα και να δουλευω το αεριο ... και 100αρα εβαζα... ευχαριστω ξανα !!! 

Δημοσ.

Εχει πρόγραμμα το αμάξι;Για πλούσιο μίγμα πιθανό να μη μπορεί να διορθώσει και να βγαίνει εκτός ορίων χάρτη και δουλεύουν στα όρια λ και MAF.Ενα από τα 2 θα έλεγα.Αν είναι σοβαρό συνεργείο θεωρητικά μπορεί ακόμα και μέτρηση να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

προγραμμα δεν νομιζω να του ειχε κανει καποιος...αλλα μπορει λογω προγραμματος να εχει ασχημο χαρτη και να βγαζει οτι το μειγμα ειναι πολυ λιπαρο ; δεν ξερω επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος οτι εχω ψαξει και εχω ρωτησει ! 

Δημοσ.

το μείγμα δεν είναι λιπαρό. είναι πλούσιο ή φτωχό.

στη προκειμένη περίπτωση αν σου λέει πλούσιο και δεν έχεις οπές που να περνάει αέρας *άρα να διορθώνει λάθος με έξτρα καύσιμο, κοιτάς για χαλασμένα μπεκ που κατουράνε μέσα στο κύλινδρο παραπάνω καύσιμο από όσο χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ειναι οτιδιποτε από το να παιρνει από κάπου αέρα μεχρι χαλασμένα maf/map sensor η και μπεκ να έχουν διαρροή η και να ανοίγουν λάθος ακομη και αντλία μπορει να προκαλέσει κάτι τετοιο

και θέλει σωστό έλεγχο όχι να δει απλά σφάλμα να πάρει το livestream και να βλεπει κατά την κίνηση του οχήματος live data απο τους αιθητηρες κλπ

η αλλιώς θέλει σωστό μηχανικό με όρεξη να ασχοληθει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...