Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχει νομική προστασία. Ψάχνω από γνωστό σε πρώτη φάση μήπως μπορώ να βρω παραπάρω πληροφορίες και θα μιλήσει και ο ασφαλιστής μου με το νομικό τμήμα της ασφαλιστικής έστω για κάτι πιο συγκεκριμένο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Hello, φυσικά το είδα πολύ αργά. 

Μίλησα με δικηγόρο κτλ. Τελικά πλήρωσα το συνεργείο, παρόλο που υπάρχει το έντυπο, η σύνταξη του δεν με καλύπτει πλήρως. Η ασφαλιστική άφαντη και φυσικά μ***κες σε οποιαδήποτε επικοινωνία. Μου έκανα μία μικρή πτώση στη τιμή από το συνεργείο. 

Λόγω του ποσού δεν άξιζε να μπω στην διαδικασία να το κυνηγήσω περαιτέρω. Δυστυχώς έπεσα σε μαλάκες (συνεργείο και ασφαλιστική) και έκανα και εγώ λάθος που δεν κάλεσα επιτόπου ασφάλεια και αστυνομία για την καταγραφή (που να το σκεφτώ ότι για ένα κούμπωμα προφυλακτήρα θα πληρώσω 650€)..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/11/2024 στις 11:30 ΠΜ, Apoithaki είπε

Hello, φυσικά το είδα πολύ αργά. 

Μίλησα με δικηγόρο κτλ. Τελικά πλήρωσα το συνεργείο, παρόλο που υπάρχει το έντυπο, η σύνταξη του δεν με καλύπτει πλήρως. Η ασφαλιστική άφαντη και φυσικά μ***κες σε οποιαδήποτε επικοινωνία. Μου έκανα μία μικρή πτώση στη τιμή από το συνεργείο. 

Λόγω του ποσού δεν άξιζε να μπω στην διαδικασία να το κυνηγήσω περαιτέρω. Δυστυχώς έπεσα σε μαλάκες (συνεργείο και ασφαλιστική) και έκανα και εγώ λάθος που δεν κάλεσα επιτόπου ασφάλεια και αστυνομία για την καταγραφή (που να το σκεφτώ ότι για ένα κούμπωμα προφυλακτήρα θα πληρώσω 650€)..

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ περίπου και ενάμιση χρόνου έχω μία ζημιά με levins. Το περασμένο Σεπτέμβριο έγινε το δικαστήριο.

Και τον απρίλιο του 2025 βγήκε  η οριστική απόφαση με το πόσο που θα πρέπει να πιστωθεί. Αν και έχει υπάρξει απόφαση δικαστηρίου έως και σήμερα η ζημιά δεν έχει πληρωθεί αξίες 2500 χιλιάδων ευρώ.

Είχα νομική προστασία την είχα  ενεργοποιήσει 4 μήνες μετά  το τρακάρισμα, αφού το συνεργείο δεν πληρωνοταν ,ονομάζεται Arag.

Δυστυχώς μετά από πολλές πιέσεις με ενημέρωσαν από τον νομικό τους τμήμα της αrag(νομική υπηρεσία της δικής μου εταιρείας Αig) ότι η  ζημιά δεν θα πληρωθεί θα κατατεθεί αίτηση για πραξη - κατάσχεσης της εταιρεία levins.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εταιρεία,δεν ξερω αν θα πάρουμε τα χρήματα μας.

Θα σας ενημερώσω αν μάθω κάτι νεότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν που ξέμπλεξα με Levins, αφού με χτύπησαν σε σημείο που ήταν ήδη χτυπημένο και το έφτιαξα χωρίς να πληρώσω τίποτα. Μιλάμε για διπλή κωλοφαρδία. Μην πω τριπλή γιατί αυτός που με χτύπησε (ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο) ήθελε να φύγει και τον κράτησε ένας γείτονας.

Πήγα όμως σε συνεργείο που τα αναλάμβανε όλα εκείνος. Είναι κάποια που έχουν λεζάντα «Σας χτύπησαν; Ακόμα κι αν φταίτε εσείς, τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς».

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς,έχω ταλαιπωρηθεί.

Αφού μας έδωσαν εντολή να επισκευασουμε ,μετά από 4 μήνες μας είπαν ότι δεν ισχύει το μέγεθος της ζημιάς,ότι είναι στημένο.

Την ίδια τακτική είδα ότι την ακολουθούν και σε άλλους παραπάνω. Ο δικηγόρος της αrag μας είπε σήμερα το απόγευμα, όταν γίνει εκκαθάριση της εταιρείας τότε θα πληρωθούμε. Επειδή κυκλοφορούν ακόμα ασφαλιστήρια,προσοχή σε τυχόν ατύχημα καλέστε φροντίδα και τροχαία και οι 2!!

Η συγκεκριμένη εταιρεία θέλει και τα δύο. Αν δεν είχαμε τροχαία δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίζαμε τη ζημιά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μακάρι να κλείσουν όλες αυτές.. έχει ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος ,κατά την πληρωμή.

Και ένας λόγος ακόμα το τελευταίο διάστημα δεν πληρώνονται οι ζημιές τις  levins.https://www.asfalisinet.gr/ποια-είναι-η-ασφαλιστική-εταιρία-zk-lev-ins-ad-πο/

Λόγω της δολοφονίας του ιδρυτή της αναμένουν να γίνει εκκαθάριση όπως σας έγραψα και παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikolaoukaterina είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ περίπου και ενάμιση χρόνου έχω μία ζημιά με levins. Το περασμένο Σεπτέμβριο έγινε το δικαστήριο.

Και τον απρίλιο του 2025 βγήκε  η οριστική απόφαση με το πόσο που θα πρέπει να πιστωθεί. Αν και έχει υπάρξει απόφαση δικαστηρίου έως και σήμερα η ζημιά δεν έχει πληρωθεί αξίες 2500 χιλιάδων ευρώ.

Είχα νομική προστασία την είχα  ενεργοποιήσει 4 μήνες μετά  το τρακάρισμα, αφού το συνεργείο δεν πληρωνοταν ,ονομάζεται Arag.

Δυστυχώς μετά από πολλές πιέσεις με ενημέρωσαν από τον νομικό τους τμήμα της αrag(νομική υπηρεσία της δικής μου εταιρείας Αig) ότι η  ζημιά δεν θα πληρωθεί θα κατατεθεί αίτηση για πραξη - κατάσχεσης της εταιρεία levins.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εταιρεία,δεν ξερω αν θα πάρουμε τα χρήματα μας.

Θα σας ενημερώσω αν μάθω κάτι νεότερο.

δλδ εσυ πληρωνεις aig, εγω πληρωνω εναν τυχαιο βουλγαρο και τελικα εσυ βγαινεις χαμενος. ωραιο?

Δημοσ.

Κατα τ'αλλα η καλη ασφαλιστικη εταιρεια κατηγορησε τον αλλο για απατη.

Και ολα αυτα με τις πλατες του κρατους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πληρώνεις μια ασφαλιστική 300ε το χρόνο ΑΙG και να μην μπορεί να σε εκπροσωπήσει?

Απαράδεκτοι..

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. 

Σημ. Μην χάνετε χρόνο όποιος δεν έχει  ενεργοποιήσει την νομική προστασία να το κάνει για να πάρετε σειρά στην εκκαθάριση που θα γίνει.

7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δλδ εσυ πληρωνεις aig, εγω πληρωνω εναν τυχαιο βουλγαρο και τελικα εσυ βγαινεις χαμενος. ωραιο?

Ότι τυχερό.. 

Επεξ/σία από nikolaoukaterina
Δημοσ.

Δε θέλω να κάνω διαφήμιση (δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες καλύψεις), αλλα μια μεγάλη τουλάχιστον καλύπτει η ίδια ζημιά που παθαίνεις με ευθύνη άλλου οχήματος που ασφαλίζεται σε εταιρία εκτός φιλικού διακανονισμού.

Είχα τρακάρισμα με ευθύνη αλλου σε οτιναναι εταιρία, ήμουν έτοιμος να τα πληρώσω όλα και να βάλω τη νομική να ξεκινήσει αγωγή και να περιμένω, και με πήραν με δική τους πρωτοβουλία να με ενημερώσουν ότι λόγω της παραπάνω κάλυψης τα αναλαμβάνει όλα η δική μου ασφαλιστική. 

Σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις για peace of mind και θα το ζητάω στα συμβόλαιά μου απο εδώ και πέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mezger είπε

Δε θέλω να κάνω διαφήμιση (δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες καλύψεις), αλλα μια μεγάλη τουλάχιστον καλύπτει η ίδια ζημιά που παθαίνεις με ευθύνη άλλου οχήματος που ασφαλίζεται σε εταιρία εκτός φιλικού διακανονισμού.

Είχα τρακάρισμα με ευθύνη αλλου σε οτιναναι εταιρία, ήμουν έτοιμος να τα πληρώσω όλα και να βάλω τη νομική να ξεκινήσει αγωγή και να περιμένω, και με πήραν με δική τους πρωτοβουλία να με ενημερώσουν ότι λόγω της παραπάνω κάλυψης τα αναλαμβάνει όλα η δική μου ασφαλιστική. 

Σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις για peace of mind και θα το ζητάω στα συμβόλαιά μου απο εδώ και πέρα.

Πλεον πληρωνουμε τα αυτονοητα και χαιρομαστε κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...