lector Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 3 ώρες πριν, mezger είπε Δε θέλω να κάνω διαφήμιση (δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες καλύψεις), αλλα μια μεγάλη τουλάχιστον καλύπτει η ίδια ζημιά που παθαίνεις με ευθύνη άλλου οχήματος που ασφαλίζεται σε εταιρία εκτός φιλικού διακανονισμού. Είχα τρακάρισμα με ευθύνη αλλου σε οτιναναι εταιρία, ήμουν έτοιμος να τα πληρώσω όλα και να βάλω τη νομική να ξεκινήσει αγωγή και να περιμένω, και με πήραν με δική τους πρωτοβουλία να με ενημερώσουν ότι λόγω της παραπάνω κάλυψης τα αναλαμβάνει όλα η δική μου ασφαλιστική. Σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις για peace of mind και θα το ζητάω στα συμβόλαιά μου απο εδώ και πέρα. Αυτο θα επρεπε να ειναι το προφανες για ολες τις περιπτωσεις, και βασει νομου μαλιστα. Πληρωνεις την ασφαλιστικη, και τη νομικη, αρα υποχρεουνται να τρεξουν να σε αποζημιωσουν, και μετα ας κυνηγησουν τον αλλο για να τα παρουν πισω. Αλλωστε μια εταιρεια με μια στρατια νομικους απο πισω εχει πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες απο εναν ιδιωτη.
nikolaoukaterina Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Πλεον πληρωνουμε τα αυτονοητα και χαιρομαστε κιολας. 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Πλεον πληρωνουμε τα αυτονοητα και χαιρομαστε κιολας. 4 ώρες πριν, mezger είπε Δε θέλω να κάνω διαφήμιση (δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες καλύψεις), αλλα μια μεγάλη τουλάχιστον καλύπτει η ίδια ζημιά που παθαίνεις με ευθύνη άλλου οχήματος που ασφαλίζεται σε εταιρία εκτός φιλικού διακανονισμού. Είχα τρακάρισμα με ευθύνη αλλου σε οτιναναι εταιρία, ήμουν έτοιμος να τα πληρώσω όλα και να βάλω τη νομική να ξεκινήσει αγωγή και να περιμένω, και με πήραν με δική τους πρωτοβουλία να με ενημερώσουν ότι λόγω της παραπάνω κάλυψης τα αναλαμβάνει όλα η δική μου ασφαλιστική. Σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις για peace of mind και θα το ζητάω στα συμβόλαιά μου απο εδώ και πέρα. Καλησπέρα σας. Αυτή η κάλυψη λέγεται κάλυψη ατυχήματος από όχημα εκτός φιλικού. Δεν τον δέχονται όλες οι εταιρείες εκτός φιλικού. Μία φίλη μου ασφαλισμένη στη aig, τη χτύπησαν στην Αθήνα ένα όχημα της dalbog το οποίο δέχτηκε η ζημιά να πληρωθεί από την aig. Την επόμενη μέρα την χτυπήσανε πάλι με υπαιτια εταιρεία την καραβέλα είναι μία πορτογαλέζική. Δυστυχώς στη δεύτερη περίπτωση η ξένη εταιρεία δεν το δέχτηκε. Άρα η φίλοι μου θα πληρώσει από την τσέπη της το συνεργείο με τη δεύτερη περίπτωση και θα τα πάρει μετά από τέσσερις μήνες. Αυτή η κάλυψη είναι είναι μία κάλυψη που έχει μπει τους τελευταίους περίπου 8 μήνες σε ασφαλιστήρια της Υδρογείου, Αig και Iντεραμέρικαν. 17 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δλδ εσυ πληρωνεις aig, εγω πληρωνω εναν τυχαιο βουλγαρο και τελικα εσυ βγαινεις χαμενος. ωραιο? Ότι τυχερό.. Μία ενημέρωση που έλαβα πριν από λίγη ώρα σχετικά με τη levins. Εντός της εβδομάδας θα στείλουν τις εξοφλητικές. Με ενημέρωσε πριν λιγη ώρα η δικηγόρος τους. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Πλεον πληρωνουμε τα αυτονοητα και χαιρομαστε κιολας. 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Πλεον πληρωνουμε τα αυτονοητα και χαιρομαστε κιολας. 4 ώρες πριν, mezger είπε Δε θέλω να κάνω διαφήμιση (δεν ξέρω αν άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες καλύψεις), αλλα μια μεγάλη τουλάχιστον καλύπτει η ίδια ζημιά που παθαίνεις με ευθύνη άλλου οχήματος που ασφαλίζεται σε εταιρία εκτός φιλικού διακανονισμού. Είχα τρακάρισμα με ευθύνη αλλου σε οτιναναι εταιρία, ήμουν έτοιμος να τα πληρώσω όλα και να βάλω τη νομική να ξεκινήσει αγωγή και να περιμένω, και με πήραν με δική τους πρωτοβουλία να με ενημερώσουν ότι λόγω της παραπάνω κάλυψης τα αναλαμβάνει όλα η δική μου ασφαλιστική. Σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις για peace of mind και θα το ζητάω στα συμβόλαιά μου απο εδώ και πέρα. Καλησπέρα σας. Αυτή η κάλυψη λέγεται κάλυψη ατυχήματος από όχημα εκτός φιλικού. Δεν τον δέχονται όλες οι εταιρείες εκτός φιλικού. Μία φίλη μου ασφαλισμένη στη aig, τη χτύπησαν στην Αθήνα ένα όχημα της dalbog το οποίο δέχτηκε η ζημιά να πληρωθεί από την aig. Την επόμενη μέρα την χτυπήσανε πάλι με υπαιτια εταιρεία την καραβέλα είναι μία πορτογαλέζική. Δυστυχώς στη δεύτερη περίπτωση η ξένη εταιρεία δεν το δέχτηκε. Άρα η φίλοι μου θα πληρώσει από την τσέπη της το συνεργείο με τη δεύτερη περίπτωση και θα τα πάρει μετά από τέσσερις μήνες. Αυτή η κάλυψη είναι είναι μία κάλυψη που έχει μπει τους τελευταίους περίπου 8 μήνες σε ασφαλιστήρια της Υδρογείου, Αig και Iντεραμέρικαν. 17 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δλδ εσυ πληρωνεις aig, εγω πληρωνω εναν τυχαιο βουλγαρο και τελικα εσυ βγαινεις χαμενος. ωραιο? Ότι τυχερό..
IoannisSM Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 19/6/2025 στις 9:09 ΜΜ, nikolaoukaterina είπε Δυστυχώς,έχω ταλαιπωρηθεί. Αφού μας έδωσαν εντολή να επισκευασουμε ,μετά από 4 μήνες μας είπαν ότι δεν ισχύει το μέγεθος της ζημιάς,ότι είναι στημένο. Την ίδια τακτική είδα ότι την ακολουθούν και σε άλλους παραπάνω. Ο δικηγόρος της αrag μας είπε σήμερα το απόγευμα, όταν γίνει εκκαθάριση της εταιρείας τότε θα πληρωθούμε. Επειδή κυκλοφορούν ακόμα ασφαλιστήρια,προσοχή σε τυχόν ατύχημα καλέστε φροντίδα και τροχαία και οι 2!! Η συγκεκριμένη εταιρεία θέλει και τα δύο. Αν δεν είχαμε τροχαία δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίζαμε τη ζημιά. Απο τη στιγμη που η ασφαλιστικη εταιρια του αλλου (υπαιτιου) δε σας καλυπτει τη ζημία, γιατι δεν στρεφεστε κατα του (υπαιτιου) με αστικη αγωγη? Το εχετε συζητησει με δικηγορο? Επεξ/σία 20 Ιουνίου από IoannisSM
nikolaoukaterina Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Απο τη στιγμη που η ασφαλιστικη εταιρια του αλλου (υπαιτιου) δε σας καλυπτει τη ζημία, γιατι δεν στρεφεστε κατα του (υπαιτιου) με αστικη αγωγη? Το εχετε συζητησει με δικηγορο? Καλησπέρα σας. Εχω μιλήσει με δικηγόρο. Δεν έχω στραφεί στο υπαιτιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα