Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα αν δεν γνωριζετε ειναι ενα ειδους μαλλινο αντιμικροβιακο και δεν μυριζει, και καμια σχεση με τα παλια τυπου μαλλινα που προκαλουνε ξυσμο κτλ. Εχω παρει ενα μακρυμανικο απο marks and spencer Και θελω τωρα κατι σε tshirt για το καλοκαιρι. Επειδη κανω ταξιδια με μηχανη και δεν εχω χωρο αποσκευων, και θελω οσο μπορω να γλιτωσω απο το να γεμιζω tshirt. Περσυ σε ταξιδι 10 ημερων ειχα παρει 9 tshirt και η μιση τσαντα ειχε γεμισει απο αυτο. Εφοσον δεν μυριζουν και δε μαζευουν μικροβια πιστευω με 3 να κανω τη δουλεια μου

Καλη εταιρεια σε βιντακια δειχνουν την Unbound Merino σα κορυφαια, βεβαια το καθενα εχει 80 ευρω 🥲και πληρωνεις και τελωνειο, εφοσον ερχονται απο αμερικη

https://unboundmerino.com/collections/shirts

Οποιος ξερει ρε μαγκες κατι απο Ελλαδα ας μου πει. Σοβαρες απαντησεις θα εκτιμηθουν και τρολλιες θα μισηθουν (κλασσικα θα σκασουν τα τι τις θες τις μηχανες παρε αμαξι, βγαινε γυμνος κτλ ειμαι σιγουρος θα ακουστουν απο τους πολυ αστειους)

Δημοσ.

80 ευρώ για τισερτ, δε θα έδινα. Μυρίζει λίγο hype η υπόθεση.

Συμφωνώ ότι το μερίνο/μερινό είναι εξαιρετικό ύφασμα, πήρα ένα superdry μακρυμάνικο τέτοιο πέρσι και το έχω λατρέψει, ειδικά για εξωτερική θερμοκρασία 15-20 βαθμούς σε ζεσταίνει χωρίς να ιδρώνεις.

Το αλί είναι αξιόπιστο πλέον, σε σχέση με παλιότερα, οπότε εγώ θα δοκίμαζα πχ αυτό. Προσοχή στα εκατοστά μήκους των νουμέρων, είναι λίγο περίεργοι οι κινέζοι.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι οντως παρα πολλα και βαλε και το τελωνειο απο πανω αστο κλαμα. αλλα σαν μαρκα ακουγεται η τοπ, σε ποιοτητα και στο ειδος

Τωρα το αλι οκ, πολυ καλη τιμη δε το συζητω. Παιρνεις 3-4 οσο κανει ενα απο το αλλο. Αλλα αν δεν ειναι καλη εφαρμογη η αν η τεχνολογιο δεν ειναι των προσδοκιων αντε τωρα να τα γυρνας πισω παλι σε κινα. Σε ευχαριστω ομως για τη προταση

Superdry merino που βρηκες?

Δημοσ.
41 minutes ago, therock said:

Τωρα το αλι οκ, πολυ καλη τιμη δε το συζητω. Παιρνεις 3-4 οσο κανει ενα απο το αλλο. Αλλα αν δεν ειναι καλη εφαρμογη η αν η τεχνολογιο δεν ειναι των προσδοκιων αντε τωρα να τα γυρνας πισω παλι σε κινα. Σε ευχαριστω ομως για τη προταση

Superdry merino που βρηκες?

Mια δοκιμή (προσεκτική, με προϋπολογισμό μεγεθών! ) δε θα σε ρίξει έξω πάντως. Στη χειρότερη έχεις πάρει ένα ακριβό τισερτ που δε σε τρελαίνει. Στην καλύτερη, έχεις πάρει μερίνο σε τοπ τιμή.

Είχε βγει μια προσφορά πέρσι μέσω λαγωνικών.

Δημοσ.

Στη Νορβηγία έχουμε τα devold που βγάζουν πολύ καλά ρούχα με μερινο, συμπεριλαμβανομένου τα τ-σιρτ. Συνήθως παίζουν σε παρόμοια τιμή, καμιά φορά τα βρίσκεις <60ε αν είναι σε εκπτώσεις. Δε ξέρω αν μπορείς να τα βρεις Ελλάδα, τα έχω δει πάντως και στη Τσεχία.

Δημοσ.

150 το ενα διπλασια τιμη, αυτο και αν ειναι απλησιαστο για εμας τους θνητους οσο ποιοτητο και αν ειναι

Δημοσ.

Κοιταγα ας πουμε στο bergfreunde και ειχε μια μαρκα που μαρεσει, την Smartwool. Αυτη την εχει και στα Notos αλλα σε σκουφια γαντια κασκολ, κτλ. 

Εχει tshirtακι με 60 ευρω αλλα ειναι μονο 50% μερινο και το αλλο Lyocell

https://www.bergfreunde.eu/smartwool-active-ultralite-graphic-s-s-tee-merino-base-layer/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ορθώς, πολλοί προτιμούν τα blends σε τεχνικά ρούχα όπως τα base layers, καθώς είθισται να συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο κατηγοριών. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Δυστυχως δε γραφει ποσο % merino ειναι, αλλα σε αυτα τα λεφτα σιγουρα θα ειναι απο 50% και κατω.. Αλλα ναι οκ θα περασω μια βολτα απο κει να δω απο κοντα 

2 hours ago, Dante80 said:

Και ορθώς, πολλοί προτιμούν τα blends σε τεχνικά ρούχα όπως τα base layers, καθώς είθισται να συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο κατηγοριών. 

Ναι αλλα για να εχεις το φουλ αντιμικροβιακο Non smell δε θα πρεπε να ειναι 100% merino?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, therock said:

Ναι αλλα για να εχεις το φουλ αντιμικροβιακο Non smell δε θα πρεπε να ειναι 100% merino?

Όχι αναγκαστικά, οτιδήποτε πάνω από 50% θα κάνει δουλειά σε αυτό το θέμα. Χωρίς να σου σκιστεί με τη μια όπως το 100% merino.  

Αν πάντως το βασικό που σε ενδιαφέρει είναι η μυρωδιά, τότε μπορείς να πας και σε ασήμι. 

πχ https://www.silverskin.it/en/products/stay-fresh-maglia-termica-manica-corta-girocollo-anthracite

ή https://www.adventurespec.com/shop/core-long-sleeve-961?search=core+&order=name+asc#attr=1076 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Εγω κατα τυχη πηρα ενα τετοιο t-shirt:

Στις δοκιμες μου μεχρι τωρα μου φαινεται καλο. Στεγνωνει πολυ γρηγορα οταν το πλενεις, δεν μυριζει (ο λογος που το πηρα) και μου αρεσει ο στενος λαιμος και το μανικι που ειναι ελαφρως στενομακρο για t-shirt.
Πρεπει να παρω ακομα ενα δυο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι placebo η ολη αισθηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά στα isobaa, rivelo.

Μπορείς να τα βρεις στο sportpursuit - αν θέλεις invitation στείλε μου πμ.

Επεξ/σία από iwoof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...