Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια,

έχω δικαίωμα σε μια επιχείρηση να βάζω βενζίνη με σφραγίδα στο άμαξι μου απο μια εταιρεία Ε.Π.Ε.

Μια μέρα ξέχασα να πάρω οπότε είμαι μεσα 90€, αν πάρω απο ενα βενζινάδικο μια βενζίνη η διάφορες σπαστές μικρότερες παιζει ρόλο αν έχουνε πληρωθεί με κάρτα και απο άλλον άνθρωπο, δηλαδή θα φαίνεται το όνομα του κάπου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν θα φαινεται καπου, αλλα σε καθε περιπτωση γιατι δεν παιρνεις αποδειξεις που πληρωθηκαν με μετρητα. 
Αυτο που συζητας ειναι βελονα στα αχυρα. 2 μηνες να κατσει ο ελεγκτης της ΑΑΔΕ στην εταιρια δεν θα το βρει. Εχει να βρει πολυ σοβαροτερα θεματα.
Και παλι ομως, απαξ και η μετακινηση εγινε για λογους της εταιριας, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να εχει πληρωθει απο καρτα της εταιριας. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν θα φαινεται καπου, αλλα σε καθε περιπτωση γιατι δεν παιρνεις αποδειξεις που πληρωθηκαν με μετρητα. 
Αυτο που συζητας ειναι βελονα στα αχυρα. 2 μηνες να κατσει ο ελεγκτης της ΑΑΔΕ στην εταιρια δεν θα το βρει. Εχει να βρει πολυ σοβαροτερα θεματα.
Και παλι ομως, απαξ και η μετακινηση εγινε για λογους της εταιριας, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να εχει πληρωθει απο καρτα της εταιριας. 

δεν γνωριζω αν πληρωθηκαν με μετρητα αυτο ειναι το θεμα, ειναι η απλη γενικη αποδειξη εσοδου, που απλα θα ηθελα να ξερω πριν παω , μην εκτεθει η εταιρεια καπως

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, doukaros είπε

δεν γνωριζω αν πληρωθηκαν με μετρητα αυτο ειναι το θεμα, ειναι η απλη γενικη αποδειξη εσοδου, που απλα θα ηθελα να ξερω πριν παω , μην εκτεθει η εταιρεια καπως

Δεν φαινεται πουθενα κατι. Μονο σε συγκεκριμενο ελεγχο στο πρατηριο, αν κατσουν να ψαξουν πως εχουν πληρωθει οι 10.000 αποδειξεις που εχει κοψει, μια μια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν φαινεται πουθενα κατι. Μονο σε συγκεκριμενο ελεγχο στο πρατηριο, αν κατσουν να ψαξουν πως εχουν πληρωθει οι 10.000 αποδειξεις που εχει κοψει, μια μια.

σε ευχαριστώ αγορινα, να εισαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...