Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει αφυγραντήρας να δουλεύει, να κατεβάζει την υγρασία από το 70 στο 58-60, 2 ημέρες, σε διαφορετικούς χώρους και να μην έχει βγάλει καθόλου νερό;

Εμένα μου έτυχε. Να ανησυχώ; Εντελώς άδειο το δοχείο... Morris

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, papresa είπε

Σας έχει τύχει αφυγραντήρας να δουλεύει, να κατεβάζει την υγρασία από το 70 στο 58-60, 2 ημέρες, σε διαφορετικούς χώρους και να μην έχει βγάλει καθόλου νερό;

Ναι. Με την διαφορα αδειο δοχειο αλλα νερα στο δαπεδο!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε

Ναι. Με την διαφορα αδειο δοχειο αλλα νερα στο δαπεδο!

Ευτυχώς, ούτε στο δάπεδο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται. Λογικά είναι φυσιολογική διακύμανση της σχετικής υγρασίας στο χώρο.

Επεξ/σία από stelikov
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, papresa είπε

Καλησπερα,ειχα ενα θεμα με αφυγραντηρα Morris,μολις εβγαλα το φιλτρο hepa(εαν εχει κ το δικο σου αφαιρεσε το)και αφησα μονο το ψιλο μαυρο φιλτρακι, δουλευε κανονικα..Πριν το αφαιρεσω επιανε παγο και δεν εβγαζε σωστα νερο,απο τοτε λειτουργει αψογα ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει κι εγώ έναν Morris, Μου έχει βγάλει την ψυχή. 2 φορές έχει πάει στο service. Και στις δυο, "δούλευε" αλλά δεν έκανε τίποτα. Ούτε υγρασία κατέβαζε, και φυσικά ο κάδος στεγνός. Μετά το τελευταίο service, μπαίνει σε λειτουργία απόψυξης, για πλάκα. Το θεϊκό είναι οτι μπαίνει ακόμα κι αν μόλις τον έχω ανάψει (δεν έχει λειτουργήσει πριν).....

Επεξ/σία από Sorath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...