Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό να αγοράσω (Ανεξάρτητα από τιμή)

G.U.S+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re pedia gia sta8ite edo milame gia kopela...<BR>Oxi business man ... apo oti katalava 8eli stilato kinito me ikonominimata, pexnidakia ktl ke oxi wap ktl<BR>Sou protino na agorasi 8210 ke an ine poli matsomeni ena 8850...<BR>An 8eli ke wap to 6210 ... xoris na to sizitas nokia...egiisi<p>[ 14-06-2001: Message edited by: ladhm ]

Δημοσ.

Ποια η τιμή του siemens sl45;<BR>Και αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει,θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολη η εναλλαγή στον γραφικό χαρακτήρα (γλώσσα) και γενικότερα αν είναι εύκολο στην χρήση. confused.gif" border="0

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε G.U.S. το sl45 έχει ακόμα το γνωστό πρόβλημα που έχουν όλα τα Siemens: Eλληνικά σε ένα πλήκτρο.Οπότε μακρυά!!!Ήδη έχω μία γνωστή που την έχει πατήσει με Siemens.Αν και για το συγκεκριμένο κινητό(Sl45)αναμένεται αναβάθμιση που θα λύνει το πρόβλημα.<BR> ʼσε που σαν κινητό είναι τεράστιο από δυνατότητες,είσαι σίγουρος ότι θα τις χρησιμοποιήσει όλες η φίλη σου;<BR> Eγώ θα σου έλεγα το 8210 που είπανε παραπάνω ή ακόμα καλύτερα κάτι ανάμεσα σε 3310/30 .Σχεδόν όσες φίλες μου έχουν πάρει κινητό ή σκέφτονται να πάρουν παίζουν σε 3310/30.<BR> Αλλά και τα Panasonic είναι πολύ μουράτα,για δες Gd92/93 !<p>[ 15-06-2001: Message edited by: Vdellas ]

Δημοσ.

Egw den tha proteina to 8210 alla to 8310,tha perimeneis ligo omws.Genika ayti i periodos den simferei poli ia agora kinitwn...tha erthoun ola tis tritis tha pesoun oi times kai genika tha iparkousn polles allages.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by DJ XLR8:<BR><STRONG><B>NOKIA 8310.</B><I>Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο!</I> 8310_small_teaser_NEW.gif </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Φίλε DJ XLR8 θα έπερνες ποτέ σου αυτό το τηλέφωνο; Μου θυμίζει τα τηλέφωνα που πουλούν τα ψιλικατζίδικα που έχουν τσίχλες και καραμέλες μέσα. grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

<I>Κοίτα να δεις, το κινητό το θέλει κανείς για να επικοινωνεί με τους άλλους είτε φωνητικά είτε με SMS. Επίσης άντε να έχει & ένα καλό organizer! Τώρα μιλάμε για τον μέσο πολίτη έτσι! Τι να το κάνω εγώ (ο απλός) το WAP & to mobile e-mail κτλ. Γιατί να μου δημιουργούν ανάγκες που δεν είχα ποτέ σκεφτεί οτι θα έχω! Ασε που αν χρησιμοποιήσω όλα αυτά τα mobile internet κτλ θα πληρώνω ακόμα & στον τάφο μου! Οπότε καλό είναι & το 8310. Φιλικά!</I> tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...