Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό να αγοράσω (Ανεξάρτητα από τιμή)

G.U.S+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by DJ XLR8:<BR><STRONG><I>Κοίτα να δεις, το κινητό το θέλει κανείς για να επικοινωνεί με τους άλλους είτε φωνητικά είτε με SMS. Επίσης άντε να έχει & ένα καλό organizer! Τώρα μιλάμε για τον μέσο πολίτη έτσι! Τι να το κάνω εγώ (ο απλός) το WAP & to mobile e-mail κτλ. Γιατί να μου δημιουργούν ανάγκες που δεν είχα ποτέ σκεφτεί οτι θα έχω! Ασε που αν χρησιμοποιήσω όλα αυτά τα mobile internet κτλ θα πληρώνω ακόμα & στον τάφο μου! Οπότε καλό είναι & το 8310. Φιλικά!</I> tongue.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Hehhhehe... φιλε DJ XLR8 ειναι περιττο να σου πω πως το 8310 θα σου δημιουργησει ΜΕΓΑΛΕΣ αναγκες... γιατι και WAP εχει και mail ελεγχει και πολλα πολλα ακομα πραγματα... Οποτε αν το υπολογιζες απλα ως ενα ομορφο τηλεφωνο επεσες εξω smile.gif" border="0 ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ grin.gif" border="0 <P>Εμενα προσωπικα παντως το WAP μου εχει λυσει πολλες φορες τα χερια... ελεγχω το mail μου, διαβαζω ειδησεις οταν δεν εχω κοντα μου τον υπολογιστη (πχ διακοπες...) και οτιδηποτε αλλο μπορει να φανταστει ο νους σας...<P>Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, αυτη ειναι η εξελιξη και ειναι ΩΡΑΙΑ smile.gif" border="0

Δημοσ.

OPWS EIPE KAI O FILOS O Apokaliptis , KALYTERA NA PERIMENEI H FILH SOU.MEXRI TON SEPTEMBRIO POU THA ERTHOUN TA KAINOURIA (T68 , 8310) , OI TIMES TWN SYSKEYWN POU KYKLOFOROUN THA PESOUN STADAR!!KAI THA EINAI KALYTERA NA PAREI ENA APO TA 3hs GENIAS.AN BEBAIA BIAZETAI , ABLEPI TO T29 , POU EINAI KLASHS ANWTERO APO OSA KYKLOFOROUN AYTH TH STIGMH , ME 2o TO MOTOROLA V3690 cool.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Saranille:<BR><STRONG>PAIDIA ENA KINITO PRWTOTYPO ME ARISTH PIOTHTA EINAI EPISHS KAI TO SONY CMD Z5. ASE POU EINAI MIKRO KOMSO KAI ME APERIORISTES DYNATOTITES.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Echis akusi icho apo Z5? Emena me epernan apo Z5 ke o ichos itan CHALIA!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ^Bfb^:<BR><STRONG>Loipo pare to 3310\3330 kai den tha xaseis!Kai ase tis alles tis moufes!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ta mona kinita pu den ine mufes ine ta 3310/3330?

Δημοσ.

Ti na sas po re!!! Einai to 8210 kinito??? Emena pantos mou miazei pseftiko!!! Ase pou kathe tris kai ligo pas gia tin othoni!!! Emena to 3330 an kai ftino mou fainetai apo tis kaliteres lyseis gia ena koritsi. Den to protino epeidi to exo ego. Ego exo SL45 ( APAIXTO!!! ). Alla ta Nokia einai para para poli eukola stin xrisi kai sinxronos ftina kai para poli axiopista!! Ti allo na po!!!

Δημοσ.

Εαν θέλετε ένα κινητό που να τα έχει ΟΛΑ και να τα κάνει ΟΛΑ τότε ένα ειναι αυτό:<BR>Ericsson R520m το πήρα χθές και άφησα στην άκρη όλα τα τύπου 8850,8210 τα οποία έχω εδώ και καιρό, ή το λίγο ποιό παλιό R380.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by smavrid:<BR><STRONG>Εαν θέλετε ένα κινητό που να τα έχει ΟΛΑ και να τα κάνει ΟΛΑ τότε ένα ειναι αυτό:<BR>Ericsson R520m το πήρα χθές και άφησα στην άκρη όλα τα τύπου 8850,8210 τα οποία έχω εδώ και καιρό, ή το λίγο ποιό παλιό R380.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ine to kalitero kinito pu kiklofori apo apopsi liturgion, alla den nomizo na theli kati tetio...<P>Isos ena T39m tha tis arese pio poli....

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ^Bfb^:<BR><STRONG>Loipo pare to 3310\3330 kai den tha xaseis!Kai ase tis alles tis moufes!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>??????????????????NOMIZW PWS O FILOS MAS O BFb EXEI KANEI KAPOIO LATHOS ,DEN NOMIZW NA TA ENNOEI AYTA POU LEEI.MALLON THA MILOUSE GIA 8310 .NAI NAI ,EXEI KANEI KAPOIO LATHOS.DEN NOMIZW NA YPARXEI PERIPTWSH NA PROTEINEI AYTA TA KINHTA ,KAI NA XARAKTHRIZEI TA ALLA MOUFES.

Δημοσ.

Αν θέλει καλό κινητό , ας πάρει το 6210 ! wink.gif" border="0 <BR>Έχει και γαμώ τις εμφανίσεις , δεν είναι πολύ βαρύ , είναι γερό , και πάνω από όλα ΚΑΛΟ !!! wink.gif" border="0 shocked.gif" border="0 <BR>Στο προτείνω ανεπιφύλακτα φίλε !<BR>Και κάτι άλλο : Για WAP , E-MAIL κ.α θα της έλεγα να μην πάρει ! Είναι μάπα να μπαίνει από κινητό (μια σταλιά οθόνη) και είναι και πολύ ακριβά !! Όπως είπε και ο DJ XLR8 , θα πληρώνουμε και από τον τάφο ! shocked.gif" border="0<p>[ 19-06-2001: Message edited by: jimmy87 ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...