Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, insoholic είπε Φτιαχνω λογαριασμους που ειναι εικονικοι αγοραστές σε διαφορες αγγελιες που μπορω να ανεβασω και απανταω θετικά οτι ολα πηγαν καλα και ειναι αξιοπιστος. Αυτο θα πει ...επαγγελματισμος !!!! 1
thomazko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 5 λεπτά πριν, insoholic είπε Ξερεις ποσο ευκολα παιρνω 180 θετικές κριτικες; Φτιαχνω λογαριασμους που ειναι εικονικοι αγοραστές σε διαφορες αγγελιες που μπορω να ανεβασω και απανταω θετικά οτι ολα πηγαν καλα και ειναι αξιοπιστος. Θα πρεπει να δεις οτι οι αγοραστες του ειναι χρονια στο φορουμ (αυτο σου εξασφαλιζει οτι δεν το κανει πολλα χρονια αλλα ειναι κατι πρόσφατο). Τα 300ε δε βλεπω να μπορεις να τα παρεις πισω με καποιον τροπο γιατι και σε δικηγορο να πας πιο πολλα θα πληρωσεις στην τελικη. Εκει πατανε τετοι τυποι, οτι σου παιρνω μικροποσα για να μη με κυνηγησεις επειδη δε συμφερει. Δίωξη και ότι γινει.. Στην τελική ο λογαριασμός του κάηκε εδώ και για να κάνεις έναν ίδιο θέλει όσο να ναι πάνω από 300 μεροκάματο.. Σε υπόθετα πάνε αυτά τα λεφτά έτσι κι αλλιώς και με κάποιο τρόπο εμένα θα μου επιστραφούν.. Κάρμα; Θεός; όπως θελει ο καθένας το λέει.. 5 λεπτά πριν, insoholic είπε Ξερεις ποσο ευκολα παιρνω 180 θετικές κριτικες; Φτιαχνω λογαριασμους που ειναι εικονικοι αγοραστές σε διαφορες αγγελιες που μπορω να ανεβασω και απανταω θετικά οτι ολα πηγαν καλα και ειναι αξιοπιστος. Θα πρεπει να δεις οτι οι αγοραστες του ειναι χρονια στο φορουμ (αυτο σου εξασφαλιζει οτι δεν το κανει πολλα χρονια αλλα ειναι κατι πρόσφατο). Τα 300ε δε βλεπω να μπορεις να τα παρεις πισω με καποιον τροπο γιατι και σε δικηγορο να πας πιο πολλα θα πληρωσεις στην τελικη. Εκει πατανε τετοι τυποι, οτι σου παιρνω μικροποσα για να μη με κυνηγησεις επειδη δε συμφερει. Δίωξη και ότι γινει.. Στην τελική ο λογαριασμός του κάηκε εδώ και για να κάνεις έναν ίδιο θέλει όσο να ναι πάνω από 300 μεροκάματο.. Σε υπόθετα πάνε αυτά τα λεφτά έτσι κι αλλιώς και με κάποιο τρόπο εμένα θα μου επιστραφούν.. Κάρμα; Θεός; όπως θελει ο καθένας το λέει..
insoholic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Αυτο θα πει ...επαγγελματισμος !!!! Αυτο ειναι το πιο απλο που σκεφτομαι εγω, που δεν ειμαι απατεώνας! Αυτοί εχουν σκεφτεί πιο περιπλοκα σενάρια για να φαίνονται εντάξει. Καποτε διαβαζαμε για τη μεγαλύτερη πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού που στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιουνταν παραγγελίες με αλλα στοιχεια και χρεωση στην καρτα του θυματος.... Εκει κ αν ειναι απατη! 1 2
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Προσέξτε! Η μήνυση είναι η καταγγελία μιας παραβατικής συμπεριφοράς από έναν τρίτο. Εάν η εγκληματική ενέργεια καταγγελθεί από το ίδιο το θύμα, τότε μιλάμε για έγκληση. Η μήνυση και η έγκληση στοχεύουν αποκλειστικά στην απονομή δικαιοσύνης και στην τιμωρία του δράστη, όχι στην οικονομική αποζημίωση του θύματος. Για να λάβει το θύμα ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση τότε θα πρέπει να ασκηθεί αγωγή εναντίον του δράστη. 2 2
Arkin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Περισσότερο πια βασίζομαι στο ποσό ενεργό είναι το μέλος στο φόρουμ παρά στις αξιολογήσεις που μπορούν άνετα να είναι ψεύτικες η φίλων. Μια φορά την πάτησα εδώ μέσα είχες 30 και αξιολογήσεις δυστυχώς δεν διάβασα τη μία που είχε γράψει mod ότι ήταν από δικό του προφίλ και έχασα 30 ευρώ μέσω PayPal. Προσωπικά έχω στείλει μεχρι στιγμής σε παιδιά 3 κάρτες γραφικών αξίας από 350 μεχρι 850 ευρώ με έκαναν κατάθεση και μετά έστειλα και όλα πήγαν καλά. Θέλει προσοχή μεγάλη η περίπτωση με 100 και αξιολογήσεις και την πατήσεις είναι τρομερό. Πως να προφυλαχτεις σε κάτι τέτοιο δεν ξέρω μερικές περιπτώσεις είναι ζόρικες και ο πιο έμπειρος μπορεί να την πατήσει. Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που δεν ξέρεις πότε θα σε φάνε τα λεφτά. 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Αν οσοι ειχαμε προβλημα καναμε αρνητικη οταν επρεπε,δε θα ειχαμε τετοια σκηνικα. Επισης,οταν κανετε συναλλαγη,ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ. Ειναι αδιανοητο ενω εχει μπει το συστημα εδω και ποσα χρονια,να μην εχει επικρατησει. Ειναι αδιανοητο να πρεπει να δειχνω σε αγοραστες με 100+ αξιολογησεις αυτα που γραφει ο Snoob στο θεμα με τις αξιολογησεις,που μας παροτρυνει να ζηταμε απο τον πωλητη να μας δηλωνει ως αγοραστες ( και το αντιστροφο ) . Ενας θυμαμαι να μου λεει οτι δε θελει να κλεισει την αγγελια,σε περιπτωση που του την κανω και χασει την αγγελια. Μιλαμε για μυαλα οτι να'ναι. Ειναι απελπιστικα πολλοι αυτοι που εχουν αντιρρηση να με δηλωσουν ως αγοραστη. Στην πορεια το κανουν,αλλα πρεπει εγω να γινομαι μ*****ας και να τους εξηγω τα αυτονοητα. Δεν εχει τυχει ακομα να κανω πραγματικα κακες συναλλαγες, 2 φορες μου εχουν φαει 50 και 50 ευρω, απο το 2003 που ειμαι εδω( πανω απο 400 συναλλαγες συνολικα ) οποτε ισως πρεπει και εσεις να προσεχετε λιγο που δινετε τα χρηματα σας.
thomazko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 11 ώρες πριν, wesker είπε Το θέμα είναι οτι τα έχασε κάποιος που μπορεί να μην του περισευανε... Που μπορεί να έκανε οικονομίες καιρό για να παρει μια συσκευή εστω και μτχ. Γι'αυτο εγώ οτι εχω πουλήσει και αγοράσει επιμένω για ατομα απο αθήνα, για συναλλαγή χέρι - χέρι και απαιτώ να μου στείλουν μετά να μου πουν οτι η συσκευή που πήραν ήταν όντως ΟΚ. Αυτός ο κάποιος εγώ είμαι και ναι με πόνεσε όχι το ποσό τόσο, αλλά η βλακεια που με δέρνει.. Όπως και να έχει εδώ που μένω δεν αξίζει τον κόπο ή συγκεκριμένη δοσοληψια..
kostasbm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 18 minutes ago, thomazko said: Αυτός ο κάποιος εγώ είμαι και ναι με πόνεσε όχι το ποσό τόσο, αλλά η βλακεια που με δέρνει.. Όπως και να έχει εδώ που μένω δεν αξίζει τον κόπο ή συγκεκριμένη δοσοληψια.. η τράπεζα δεν πρόκειται να σου δώσει κανένα στοιχείο...αλλά η τραπεζα που άνοιξε το λογαριασμό έχει στοιχεία του και ο μόνος που μπορεί να ζητήσει στοιχεία είναι ο εισαγγελέας μέσω δικηγόρου σου..δεν μπορεί να κρυφτεί εκτός και αν έχει φύγει από Ελλάδα αν θέλεις να τον βρεις θα τον βρεις...το θέμα είναι ποσό θα σου στοιχίσει..αν αξίζει το κόπο......εγώ λέω ναι άλλοι λένε σιγά μην ασχοληθώ.....αλλά κάποιον άλλον θα βρει κάποια στιγμή 1
Pwpwpw Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αν οσοι ειχαμε προβλημα καναμε αρνητικη οταν επρεπε,δε θα ειχαμε τετοια σκηνικα. Επισης,οταν κανετε συναλλαγη,ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ. Ειναι αδιανοητο ενω εχει μπει το συστημα εδω και ποσα χρονια,να μην εχει επικρατησει. Ειναι αδιανοητο να πρεπει να δειχνω σε αγοραστες με 100+ αξιολογησεις αυτα που γραφει ο Snoob στο θεμα με τις αξιολογησεις,που μας παροτρυνει να ζηταμε απο τον πωλητη να μας δηλωνει ως αγοραστες ( και το αντιστροφο ) . Ενας θυμαμαι να μου λεει οτι δε θελει να κλεισει την αγγελια,σε περιπτωση που του την κανω και χασει την αγγελια. Μιλαμε για μυαλα οτι να'ναι. Ειναι απελπιστικα πολλοι αυτοι που εχουν αντιρρηση να με δηλωσουν ως αγοραστη. Στην πορεια το κανουν,αλλα πρεπει εγω να γινομαι μ*****ας και να τους εξηγω τα αυτονοητα. Δεν εχει τυχει ακομα να κανω πραγματικα κακες συναλλαγες, 2 φορες μου εχουν φαει 50 και 50 ευρω, απο το 2003 που ειμαι εδω( πανω απο 400 συναλλαγες συνολικα ) οποτε ισως πρεπει και εσεις να προσεχετε λιγο που δινετε τα χρηματα σας. Επειδη το έχουν γράψει και άλλοι πιο πίσω, πως γίνετε να μην σας δηλώνουν σαν αγοραστή-πωλητή σε μια συναλλαγη, νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει δυνατότητα αξιολογήσης αν θυμάμαι σωστα, αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις καν στην αξιολόγηση. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από Pwpwpw 2
thomazko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Προσέξτε! Η μήνυση είναι η καταγγελία μιας παραβατικής συμπεριφοράς από έναν τρίτο. Εάν η εγκληματική ενέργεια καταγγελθεί από το ίδιο το θύμα, τότε μιλάμε για έγκληση. Η μήνυση και η έγκληση στοχεύουν αποκλειστικά στην απονομή δικαιοσύνης και στην τιμωρία του δράστη, όχι στην οικονομική αποζημίωση του θύματος. Για να λάβει το θύμα ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση τότε θα πρέπει να ασκηθεί αγωγή εναντίον του δράστη. Απονομή δικαιοσύνης! Όπως ακριβώς το είπες..
Makis38 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Παθών και γω, (όπου σχεδόν πάντα πληρώνω με τραπεζική κατάθεση προκαταβολικά, φαίνεται στις αξιολογήσεις μου) αλλά με σχετικά μικρή ζημιά, όχι οικονομική ευτυχώς αλλά στο τέλος όταν τρως στη μάπα προιόν που δεν είναι όπως έλεγε, είναι και οικονομική η ζημιά. Οι πολλές θετικές λένε και δεν λένε κάτι. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι φτιάχνει 200 θετικές με δικά του προφίλ ή "αγοραπωλησίες" μεταξύ φίλων. Μη μένετε μόνο στις πόσες θετικές, δείτε με ποιον ανταλάσσει συνεχώς θετικές, αν είναι " Ο ρομπέν των τρελλών" (τυχαίο το όνομα) συνέχεια και ούτε μπορείς να δεις τι πωλήθηκε, μούφα η δουλειά. Η ακουστική επικοινωνία μέσω τηλεφώνου βοηθάει κάπως, η δια ζώσης και αυτή παίζεται. Είναι δυνατόν στο δρόμο να μπορείς να ελέγξεις αν ο τύπος άλλαξε την οθόνη/μπαταρία του iphone με aftermarket ή το τηλέφωνο είχε θέμα με το Bluetooth και επισκευάστηκε όπως να'ναι. Γλυτώνεις μόνο να μην σου έρθει πέτρα. Τελικά όλα σχετικά είναι. 12 hours ago, kalmik said: Hθικό δίδαγμα. Προτιμάτε όσο μπορείτε τις συναλλαγές χέρι χέρι. Ειδικά αν το ποσόν είναι μεγάλο. Εξ αποστάσεως "iPhone 15Pro max στις ζελατίνες του" απλά μην το κάνετε γιατί το διακύβευμα είναι ακριβό... Σχετικό και αυτό, στο δρόμο δεν μπορείς να ελέγξεις πολλά. Αν άλλαξε μπαταρία και δεν στο λέει, σιγά μην έχεις και το laptop μαζί να το συνδέσεις για να δεις κλπ... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από Makis38
Pwpwpw Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Makis38 είπε Οι πολλές θετικές λένε και δεν λένε κάτι. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι φτιάχνει 200 θετικές με δικά του προφίλ ή "αγοραπωλησίες" μεταξύ φίλων. Μη μένετε μόνο στις πόσες θετικές, δείτε με ποιον ανταλάσσει συνεχώς θετικές, αν είναι " Ο ρομπέν των τρελλών" (τυχαίο το όνομα) συνέχεια και ούτε μπορείς να δεις τι πωλήθηκε, μούφα η δουλειά. Αυτο. Το νουμερο των θετικων αξιολογησεων μπορει να λεει πολλα, μπορει να μην λεει και απολυτως τιποτα γιατι μπορει να ειναι ψευτικες απο διπλοτριπλα account φαντασματα κτλ. Προσωπικα οταν ειναι να κανω συναλλαγη(ειτε σαν πωλητης ειτε σαν αγοραστης) παντα μπαινω και τσεκαρω στο προφιλ με το οποιο ειναι να προχωρησω: -ποσο καιρο ειναι εγγεγραμενος στο φορουμ -εαν ειναι ενεργο μελος η οχι -τσεκαρω στις αξιολογησεις του και τα προφιλ αυτων που τις αφησαν(οχι απλα τον αριθμο αξιολογησεων) για να σιγουρευτω οτι προηλθαν απο πραγματικα μελη του φορουμ και οτι δεν προκειται για αξιολογησεις απο φανταστικες συναλλαγες που γινανε απο μελη/λογαριασμους φαντασματα που δεν υπαρχουν καν πλεον στο φορουμ. Πριν προχωρησει κανεις την συναλλαγη αν αφιερωσει 5 λεπτα να ξεψαχνισει το προφιλ/αξιολογησεις κατα 90% θα καταλαβει αν εχει να κανει με απατεωνα η οχι. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από Pwpwpw 3
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένας στους 5 Έλληνες είναι πρώτος στις δικαιολογίες της λαμογιάς για να μη πληρώσει. Στην αρχή θα σου πει σε μια εβδομάδα, μετά θα σου πει στο τέλος του μήνα, και θα σε πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή με ένα σωρό κλάψες και τελικά "άντε γεια". Τα έχω ζήσει για χρόνια με αγνώστους μέχρι συγγενείς και οικογενειακούς γνωστούς. Το μοτίβο της εξαπάτησης είναι το ίδιο. Κανένας δεν γεννιέται κλέφτης ή απατεώνας. Μπορεί να γίνει κάποιος απατεωνίσκος ακόμα και μετά από 1000 θετικές αξιολογήσεις. Επίσης πάντα υπάρχει το πρώτο θύμα. Για να μη γίνομαι πάντα εγώ το πρώτο θύμα δεν θέλω να εμπιστεύομαι κανέναν σε οικονομικές συναλλαγές. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2024 από NiKoSmile 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις