Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει.  Έστειλα χρήματα από την Revolut μου σε δικό μου account στη paypal. Έχουν περάσει 4 ώρες και ενώ η μεταφορά από Revolut έχει γίνει, δεν μου εμφανίζει χρήματα στην paypal. Στη Revolut πάτησα επιχείρηση το iban που μου λέει η Paypal και χώρα Γερμανία αφού η τράπεζα λεει ότι είναι η Deutsche Bank. Έκανα κάτι λάθος εγώ?

Δημοσ.

Όχι, απλά μεταφέρονται μετα 1-2 εργάσιμες οπως σε ολες τις τράπεζες. Δεν γινεται άμεσα η μεταφορα χρημάτων.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Όχι, απλά μεταφέρονται μετα 1-2 εργάσιμες οπως σε ολες τις τράπεζες. Δεν γινεται άμεσα η μεταφορα χρημάτων.

Από Alpha Bank σε Revolut έγινε σε δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι το έκανα πρώτη φορά άρα να περιμένω? Έχεις κάνει την διαδικασία και σ φάνηκαν τα λεφτά μέσα σε 1 2 μέρες?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sdask92 είπε

Από Alpha Bank σε Revolut έγινε σε δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι το έκανα πρώτη φορά άρα να περιμένω? Έχεις κάνει την διαδικασία και σ φάνηκαν τα λεφτά μέσα σε 1 2 μέρες?

Αν εστειλες εμβασμα, λογικο το 1-2 εργασιμες. Απο αλφα λογικα φορτωσες την revolut με καρτα το οποιο ειναι αμεσο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sdask92 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει.  Έστειλα χρήματα από την Revolut μου σε δικό μου account στη paypal. Έχουν περάσει 4 ώρες και ενώ η μεταφορά από Revolut έχει γίνει, δεν μου εμφανίζει χρήματα στην paypal. Στη Revolut πάτησα επιχείρηση το iban που μου λέει η Paypal και χώρα Γερμανία αφού η τράπεζα λεει ότι είναι η Deutsche Bank. Έκανα κάτι λάθος εγώ?

Και γιατί δεν πέρναγες την κάρτα της revolut στο paypal να τραβήξει όσα θέλει όταν κάνεις την συναλλαγή;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν εστειλες εμβασμα, λογικο το 1-2 εργασιμες. Απο αλφα λογικα φορτωσες την revolut με καρτα το οποιο ειναι αμεσο. 

Όχι δεν έστειλα έμβασμα. Ναι από αλφα το έκανα όπως είπες και μετά από revolut πάτησα μεταφορα>νεα>τραπεζικός παραληπτης>επιχειρηση> και

Χώρα: Γερμανία ( Η τράπεζα που έλεγε το                                      paypal account μου είναι                                          Deutche Bank)

Νόμισμα : Ευρώ 

Iban: το γερμανικό DE.......που έλεγε η paypal

Επώνυμο Εταιρίας : PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. ( πάλι η Paypal το έλεγε στο account μου)

Τα λεφτά φύγαν σε δευτερόλεπτα από την Revolut ( λογικό μαλλον) και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. 

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω κάνει χαζομάρα μιας και είναι αρκετό το ποσό. Ας φανεί και σε 2 μέρες. Προσπάθησα πριν γράψω εδώ να επικοινωνήσω με Paypal αλλά δεν μου εβρισκε διαθέσιμο υπάλληλο και τα τηλέφωνα λειτουργούν μόνο πρωί. 

30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και γιατί δεν πέρναγες την κάρτα της revolut στο paypal να τραβήξει όσα θέλει όταν κάνεις την συναλλαγή;

Γιατί είμαι ψιλο άσχετος με τέτοια καθ το έκανα πρώτη φορά και δεν γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έγινε πατάτα γιατί είναι αρκετά λεφτά και ας φανούν και σε 2 μερες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Sdask92 είπε

Iban: το γερμανικό DE.......που έλεγε η paypal

Αφου χρησιμοποιησες iban, ειναι εμβασμα.

Στο paypal πηγαινε στο πορτοφολι και προσθεσε την καρτα σου. Μπορεις ακομα και της αλφα, αλλα αν νιωθεις ασφαλεια με την revolut, μπορεις και μονο αυτην και να την φορτιζεις οταν θες αγορα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αφου χρησιμοποιησες iban, ειναι εμβασμα.

Στο paypal πηγαινε στο πορτοφολι και προσθεσε την καρτα σου. Μπορεις ακομα και της αλφα, αλλα αν νιωθεις ασφαλεια με την revolut, μπορεις και μονο αυτην και να την φορτιζεις οταν θες αγορα.

Έχω προσθέσει την Αλφα αλλά δεν μπορούσα να κάνω μεταφορά γιατί δεν δεχόταν το όνομα. Γιαυτό έκανα τα παραπάνω βήματα. Άρα να μην ανησυχώ έτσι?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sdask92 είπε

Έχω προσθέσει την Αλφα αλλά δεν μπορούσα να κάνω μεταφορά γιατί δεν δεχόταν το όνομα. Γιαυτό έκανα τα παραπάνω βήματα. Άρα να μην ανησυχώ έτσι?

Αυτο σου λεει και ο uk, προσθετεις την καρτα στο wallet του paypal και σε καθε αγορα μεσω paypal θα τραβαει αυτοματα χρηματα απο την καρτα. ΔΕΝ χρειαζεται να εχεις χρηματα στο Paypal

Το αν τα χρηματα ειναι στον "αερα" δεν το γνωριζω, αλλα νομιζω εισαι οκ

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτο σου λεει και ο uk, προσθετεις την καρτα στο wallet του paypal και σε καθε αγορα μεσω paypal θα τραβαει αυτοματα χρηματα απο την καρτα. ΔΕΝ χρειαζεται να εχεις χρηματα στο Paypal

Το αν τα χρηματα ειναι στον "αερα" δεν το γνωριζω, αλλα νομιζω εισαι οκ

Να περιμένω 2 μέρες πριν ενοχλήσω paypal? Οκ θα το ψάξω και αυτό αρκεί να είναι όλα κομπλέ με τα λεφτά που έβαλα τώρα. Θα επιστρέψω στο θέμα να ενημερώσω τι έγινε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sdask92 είπε

Να περιμένω 2 μέρες πριν ενοχλήσω paypal? Οκ θα το ψάξω και αυτό αρκεί να είναι όλα κομπλέ με τα λεφτά που έβαλα τώρα. Θα επιστρέψω στο θέμα να ενημερώσω τι έγινε 

Λογικα πατησες εδω στην "μεταφορα", "ληψη", και πηρες τα παρακατω στοιχεια? Να σου πω, επειδη δεν ειχα ξανα ασχοληθει, δεν ηξερα οτι ελεγε deutsche bank. Εισαι οκ ομως, αυριο λογικα θα τα δεις. Ο μονος περιορισμος που βλεπω ειναι αυτο με το ονομα. 

image.png.6fe2a235409cf5c8e208faece3106155.png

image.png.d2f5695fe734d1b59228749b9462716d.png

image.png.8cefd3c2cba7c333c6d9a179e4e5d12a.png

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά που ήθελα να κάνω μεταφορά όπως ο φίλος δεν έγινε και τα λεφτά επέστρεψαν στην κάρτα μου.

Πληρωσα για  ανανέωση στο κινητό και δεν είχε χρήματα η κάρτα που θα τράβαγε το ΡΡ,η συναλλαγή πέρασε και  πλέον ήμουν με αρνητικό υπόλοιπο στο ΡΡ.Προσπάθησα να τα στείλω με έμβασμα ,δεν πέρασε,και επέστρεψαν στην κάρτα μου μετά απο λίγες μέρες.Δεν θυμάμαι τον λόγο που δεν πέρασε το έμβασμα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ πάντως μια φορά που ήθελα να κάνω μεταφορά όπως ο φίλος δεν έγινε και τα λεφτά επέστρεψαν στην κάρτα μου.

Πληρωσα για  ανανέωση στο κινητό και δεν είχε χρήματα η κάρτα που θα τράβαγε το ΡΡ,η συναλλαγή πέρασε και  πλέον ήμουν με αρνητικό υπόλοιπο στο ΡΡ.Προσπάθησα να τα στείλω με έμβασμα ,δεν πέρασε,και επέστρεψαν στην κάρτα μου μετά απο λίγες μέρες.Δεν θυμάμαι τον λόγο που δεν πέρασε το έμβασμα.

Μηπως ηταν αυτο με το ονομα? Ευκολα καποιος γραφει George ενω το επισημο ειναι Georgios, John αντι για Giannis/Ioannis κτλ κτλ

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ειχα αλλιως το ονομα, και μολις το διορθωσα για να συμβαδιζει με τα επισημα στοιχεια μου

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μηπως ηταν αυτο με το ονομα? Ευκολα καποιος γραφει George ενω το επισημο ειναι Georgios, John αντι για Giannis/Ioannis κτλ κτλ

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ειχα αλλιως το ονομα, και μολις το διορθωσα για να συμβαδιζει με τα επισημα στοιχεια μου

To ίδιο γραμμένο το  έχω σε όλους τους λογαριασμούς,όπως το γράφει το διαβατήριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Λογικα πατησες εδω στην "μεταφορα", "ληψη", και πηρες τα παρακατω στοιχεια? Να σου πω, επειδη δεν ειχα ξανα ασχοληθει, δεν ηξερα οτι ελεγε deutsche bank. Εισαι οκ ομως, αυριο λογικα θα τα δεις. Ο μονος περιορισμος που βλεπω ειναι αυτο με το ονομα. 

image.png.6fe2a235409cf5c8e208faece3106155.png

image.png.d2f5695fe734d1b59228749b9462716d.png

image.png.8cefd3c2cba7c333c6d9a179e4e5d12a.png

Ναι έτσι ακριβώς έκανα. Τι να πω θα δειξει αύριο μεθαύριο. Προς το παρόν δεν έχουν φανεί χρηματα

32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δοκίμασες να το κάνεις όπως εγώ δλδ, δεν έγινε και σ μπήκαν τα λεφτά πάλι Revolut?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...