Ducatista Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 3 ώρες πριν, mypagio είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά βγήκε άκρη; Έχω παρόμοια περίπτωση: Χτίζω σπίτι και θέλω να βάλω περίφραξη και δεν φτάνει που έχω δύο δέντρα και δεν ξέρω πως να τα μετακινήσω, ανάμεσα στα 2 δέντρα είναι και μια κολώνα του ΟΤΕ που είναι μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και θέλω να τη μετακινήσω 2,5 μέτρα προς τα δεξιά. Βρήκατε λύση; Η πίστη και βουνά μετακινεί στα δεντρα θα κολλησει😂Στείλε αίτημα στον ΟΤΕ και αν δεν έρθει σε εύλογο διάστημα πάρε ιδέες από το ποστ! 3
mariosnik_ Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 6 ώρες πριν, mypagio είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά βγήκε άκρη; Έχω παρόμοια περίπτωση: Χτίζω σπίτι και θέλω να βάλω περίφραξη και δεν φτάνει που έχω δύο δέντρα και δεν ξέρω πως να τα μετακινήσω, ανάμεσα στα 2 δέντρα είναι και μια κολώνα του ΟΤΕ που είναι μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και θέλω να τη μετακινήσω 2,5 μέτρα προς τα δεξιά. Βρήκατε λύση; Για τα δέντρα, βγάζεις άδεια από την πολεοδομία και τα ξηλώνεις. Για την κολώνα πρέπει να ρωτήσεις στον ΟΤΕ η κάποιον μηχανικό. 1
Dorian Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Στις 1/4/2024 στις 6:44 ΜΜ, GREGORYMO είπε Υπάρχει στύλος του ΟΤΕ επί του πεζοδρομίου αλλά στην ΜΕΣΗ του οικοπέδου μου και μου δημιουργεί προβλήμα. Πρέπει να μετακινηθεί 2.5 μέτρα ώστε να πάει εκεί που 'αρχίζει' το οικόπεδο. Το ερώτημα είναι σε ποιο τμήμα, τηλέφωνο η email του ΟΤΕ πρέπει να απευθυνθω. Ευχαριστώ Μια χρονιά που έλειπα εκτός για δουλειά, μου ειχαν περάσει καλώδιο ΟΤΕ στη μέση της αυλής σε σπιτι στο χωριό σε υψος που το έπιανες με τα χερια αν ανεβαινες σε ένα τραπέζι. Πήγα σε κατάστημα cosmote καθώς δεν υπήρχαν πλέον γραφεία ΟΤΕ, και εκανε η υπάλληλος κάποιου τύπου ηλεκτρονική αιτηση. Το εβγαλαν συντομα μάλιστα. 1
mypagio Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Για τα δέντρα, βγάζεις άδεια από την πολεοδομία και τα ξηλώνεις. Για την κολώνα πρέπει να ρωτήσεις στον ΟΤΕ η κάποιον μηχανικό. Για τα δέντρα πήρα στο Δήμο και έστειλα mail. Οι ελιές λέει είναι προστατευόμενο είδος και πρέπει να πληρώσεις με δικά σου έξοδα να μεταφυτευτούν αλλού. Για την κολώνα θα πάω να κάνω αίτηση σε κανένα κατάστημα cosmote, από ότι κατάλαβα...
Ducatista Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 ώρες πριν, mypagio είπε Για τα δέντρα πήρα στο Δήμο και έστειλα mail. Οι ελιές λέει είναι προστατευόμενο είδος και πρέπει να πληρώσεις με δικά σου έξοδα να μεταφυτευτούν αλλού. Για την κολώνα θα πάω να κάνω αίτηση σε κανένα κατάστημα cosmote, από ότι κατάλαβα... Κλαίω για την μεταφύτευση! Ερώτηση τζάκι εχεις;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 14 ώρες πριν, mypagio είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά βγήκε άκρη; Έχω παρόμοια περίπτωση: Χτίζω σπίτι και θέλω να βάλω περίφραξη και δεν φτάνει που έχω δύο δέντρα και δεν ξέρω πως να τα μετακινήσω, ανάμεσα στα 2 δέντρα είναι και μια κολώνα του ΟΤΕ που είναι μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και θέλω να τη μετακινήσω 2,5 μέτρα προς τα δεξιά. Βρήκατε λύση; Μπουλντόζες και εκσκαφείς δεν εχουν ερθει εκει που χτιζεις, ριξε μια στην ελια και αντε γεια
mariosnik_ Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 ώρες πριν, mypagio είπε Για τα δέντρα πήρα στο Δήμο και έστειλα mail. Οι ελιές λέει είναι προστατευόμενο είδος και πρέπει να πληρώσεις με δικά σου έξοδα να μεταφυτευτούν αλλού. Για την κολώνα θα πάω να κάνω αίτηση σε κανένα κατάστημα cosmote, από ότι κατάλαβα... Για ξήλωμα μιλάω. Αν είναι κόψε τις σε κούτσουρα και πουλα τα ξύλα για θέρμανση για τον χειμώνα. Αν θες μεταφύτευση είναι μια δύσκολη διαδικασία, απαιτούνται ειδικά μηχανήματα και σαφώς θα τα πληρώσεις εσύ αυτά τα έξοδα....
basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Για ξήλωμα μιλάω. Αν είναι κόψε τις σε κούτσουρα και πουλα τα ξύλα για θέρμανση για τον χειμώνα. Αν θες μεταφύτευση είναι μια δύσκολη διαδικασία, απαιτούνται ειδικά μηχανήματα και σαφώς θα τα πληρώσεις εσύ αυτά τα έξοδα.... αν σε καρφωσουν εχει προστιμο χοντρο
mypagio Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Δεν μπορείς έτσι να κόψεις μια ελιά. Είναι προστατευομενο είδος λένε και αν την πειράξεις σε σκίσανε.. Άσε που με ένα σκαπτικο απλά δεν πέφτει.. Από καλοθελητες γείτονες έχω μπόλικους...
Dorian Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mypagio είπε Για τα δέντρα πήρα στο Δήμο και έστειλα mail. Οι ελιές λέει είναι προστατευόμενο είδος και πρέπει να πληρώσεις με δικά σου έξοδα να μεταφυτευτούν αλλού. Για την κολώνα θα πάω να κάνω αίτηση σε κανένα κατάστημα cosmote, από ότι κατάλαβα... κλαδεψε τις πάρα πολύ βαριά που λέει ο λόγος ένα κουτσούρι και λιγα φύλλα να μείνουν που δεν θα ενοχλούν. Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να τις κλαδεύεις ειναι καλλιεργητική πρακτική. Επεξ/σία 27 Μαϊου από Dorian
mypagio Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Dorian είπε κλαδεψε τις πάρα πολύ βαριά που λέει ο λόγος ένα κουτσούρι και λιγα φύλλα να μείνουν που δεν θα ενοχλούν. Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να τις κλαδεύεις. Εκεί έχω καταλήξει και εγώ. Μίλησα και με το δήμο (μόνο και μόνο γιατί έχω καλοθελητες γείτονες) και μου είπαν το ίδιο. Έχει ο δήμος λέει κηπουρό και να κάνω αίτημα αλλά μπορώ και εγώ να τις κλαδεψω.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 λεπτά πριν, mypagio είπε Εκεί έχω καταλήξει και εγώ. Μίλησα και με το δήμο (μόνο και μόνο γιατί έχω καλοθελητες γείτονες) και μου είπαν το ίδιο. Έχει ο δήμος λέει κηπουρό και να κάνω αίτημα αλλά μπορώ και εγώ να τις κλαδεψω. Αυτα φιλε μου γίνονται μια και κάτω και στα μουλωχτα, εσυ τωρα το εχεις κανει βουκινο στην γειτονιά εχεις ανακατέψει και τον δήμο κλπ Καλή τύχη 1
jimmyl Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Στις 27/5/2025 στις 2:45 ΠΜ, mypagio είπε Δεν μπορείς έτσι να κόψεις μια ελιά. Είναι προστατευομενο είδος λένε και αν την πειράξεις σε σκίσανε.. Άσε που με ένα σκαπτικο απλά δεν πέφτει.. Από καλοθελητες γείτονες έχω μπόλικους... Οταν μας τις εκαψαν και εβγαλαν και τις ριζες οι γυφτοι δεν ειχε προστιμο , αμα θελεις να κοψεις δικη σου στο οικππεδο σου εχει προστιμο , μια χαρα
mypagio Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλημέρα και πάλι, δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή όχι, χτες κάλεσα στο 13888 και έκανα αίτηση μεταφοράς κολώνας. Σήμερα με πήραν από εκεί και με ρώτησαν που θέλω να την πάνε, και ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει μεταφερθεί. Μάλλον ξύπνησαν, ποιος ξέρει... 👍 👍 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα