chek2fire Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου εχω γύρει πλέον προς την αυτή εδώ την έκδοση έναντι της καινούργιας δια δύο βασικούς λόγους ότι η βάση από τι βλεπω στα video είναι βάρκα γυαλός. Δείτε και στο πιο κάτω video και θα καταλάβεται, δεν δείχνει να έχει την στιβαρότητα της κλασικής alienware βάσης με τα πόδια που δεν είναι βράχος και το άλλο ότι το panel είναι ίδιο συν σε αυτήν εδώ την έκδοση δεν υπάρχει ανεμιστήρας για ψύξη ενώ στην καινούργια υπάρχει και με αρκετές αναφορές για coil whine. Μην αναφέρω και την τιμή που πλέον τις βρίσκεις σε παρά πολύ καλές τιμές.
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, chek2fire είπε εχω γύρει πλέον προς την αυτή εδώ την έκδοση έναντι της καινούργιας δια δύο βασικούς λόγους ότι η βάση από τι βλεπω στα video είναι βάρκα γυαλός. Δείτε και στο πιο κάτω video και θα καταλάβεται, δεν δείχνει να έχει την στιβαρότητα της κλασικής alienware βάσης με τα πόδια που δεν είναι βράχος και το άλλο ότι το panel είναι ίδιο συν σε αυτήν εδώ την έκδοση δεν υπάρχει ανεμιστήρας για ψύξη ενώ στην καινούργια υπάρχει και με αρκετές αναφορές για coil whine. Μην αναφέρω και την τιμή που πλέον τις βρίσκεις σε παρά πολύ καλές τιμές. Aφου ψαχνεις δικαιολογια να παρεις το παλιο παρτο να ησυχασεις Και το aw3423dwf εχει ανεμιστηρα 1
music_lover Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 ώρες πριν, chek2fire είπε εχω γύρει πλέον προς την αυτή εδώ την έκδοση έναντι της καινούργιας δια δύο βασικούς λόγους ότι η βάση από τι βλεπω στα video είναι βάρκα γυαλός. Δείτε και στο πιο κάτω video και θα καταλάβεται, δεν δείχνει να έχει την στιβαρότητα της κλασικής alienware βάσης με τα πόδια που δεν είναι βράχος και το άλλο ότι το panel είναι ίδιο συν σε αυτήν εδώ την έκδοση δεν υπάρχει ανεμιστήρας για ψύξη ενώ στην καινούργια υπάρχει και με αρκετές αναφορές για coil whine. Μην αναφέρω και την τιμή που πλέον τις βρίσκεις σε παρά πολύ καλές τιμές. Θα είναι άλλο gen το νέο μοντέλο?
Arkin Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aφου ψαχνεις δικαιολογια να παρεις το παλιο παρτο να ησυχασεις Και το aw3423dwf εχει ανεμιστηρα Οντως εχει ανεμιστηρα το DWF? Αν σου πω ακομα δεν το ακουσα δεν ηξερα καν οτι ειχε ανεμιστηρα. Κατι αντιστοιχο με το τροφοδοτικο ενα πραγμα. 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οντως εχει ανεμιστηρα το DWF? Αν σου πω ακομα δεν το ακουσα δεν ηξερα καν οτι ειχε ανεμιστηρα. Κατι αντιστοιχο με το τροφοδοτικο ενα πραγμα. Ναι ρε ,ολα τα dell oled εχουν αλλα δεν ακουγεται ποτε. 1
chek2fire Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 36 λεπτά πριν, music_lover είπε Θα είναι άλλο gen το νέο μοντέλο? οχι ίδιο gen είναι 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Οντως εχει ανεμιστηρα το DWF? Αν σου πω ακομα δεν το ακουσα δεν ηξερα καν οτι ειχε ανεμιστηρα. Κατι αντιστοιχο με το τροφοδοτικο ενα πραγμα. από τι έχω διαβάσει το DW έχει ανεμιστήρα ενώ το DWF δεν έχει 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, chek2fire είπε οχι ίδιο gen είναι από τι έχω διαβάσει το DW έχει ανεμιστήρα ενώ το DWF δεν έχει Και το dw εχει fan και το dwf ,απλα το dw εχει και το gsync module και κανει φασαρια. Το aw 3425dw εχει gen2 panel το aw3423dwf εχει gen 1 panel ,βεβαια περα απο τα hz δεν εχουν σημαντικες διαφορες τα δυο αυτα gen. Ωστοσο θεωρω οτι ενα καινουριο πανελ θα ειναι καλυτερη επιλογη σε σχεση με ενα παλιο. Για εμενα κανε λιγο υπομονη μεχρι να βγαλει καποιο σοβαρο site review. Επεξ/σία 8 Μαϊου από akoinonitos 4
chek2fire Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Ενα από αυτά που με προβληματίζουν είναι αυτή η νέα βάση. Ξέχασα να βάλω το link για το video πριν
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Δινεις 100-150ε σε εναν βραχιωνα και τον εχεις για παντα σε οτι οθονη και να πας. οποτε παυει να σε απασχολει το τι βαση εχει η εκαστοτε οθονη που θες να παρεις Για να μην πω ποσο αναβαθμιζει το σεταπ σου το να εχεις την οθονη σου σε βραχιονα + την εργονομια
akoinonitos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, chek2fire είπε Ενα από αυτά που με προβληματίζουν είναι αυτή η νέα βάση. Ξέχασα να βάλω το link για το video πριν Ε καλα αυτος οταν το κουναει το εχει πανω στο pad που ειναι μαλακο γιαυτο παει ετσι ρε Επεξ/σία 9 Μαϊου από akoinonitos
chek2fire Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου δείτε και εδώ για την νέα βάση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η alienware πήγε σε μια τόσο φτηνή υλοποίηση που δημιουργεί τέτοια αστάθεια στην οθόνη 1
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 8 ώρες πριν, chek2fire είπε δείτε και εδώ για την νέα βάση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η alienware πήγε σε μια τόσο φτηνή υλοποίηση που δημιουργεί τέτοια αστάθεια στην οθόνη Ρε που ακριβως ειδες οτι εχει καποιο θεμα η βαση και πως εκρινες οτι ειναι "φθηνη υλοποιηση" ?
chek2fire Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ρε που ακριβως ειδες οτι εχει καποιο θεμα η βαση και πως εκρινες οτι ειναι "φθηνη υλοποιηση" ? Γενικά σε σύγκριση με το "παλιό" μοντέλο μου δείχνει αρκετα φτηνή σε υλοποίηση και δεν έχει την στιβαρότητα του προηγούμενου. Εδώ που τα λέμε και το παλιό μοντέλο δεν έχει και τόσο μεγάλη ποιότητα. Βλέπω το δικό μου alienware που είναι 8αετίας και δεν υπάρχει καν σύγκριση σε ποιότητα κατασκευής με αυτό εδώ που βγήκε ούτε με το προηγούμενο. Λογικό βέβαια γιατί έχουν μπορέσει να μειώσουν τόσο το κόστος και να έχουν τιμή εκκίνησης στα 800 δολάρια. Επεξ/σία 10 Μαϊου από chek2fire
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε Γενικά σε σύγκριση με το "παλιό" μοντέλο μου δείχνει αρκετα φτηνή σε υλοποίηση και δεν έχει την στιβαρότητα του προηγούμενου. Βλέπω το δικό μου alienware που είναι 8αετίας και δεν υπάρχει καν σύγκριση σε ποιότητα κατασκευής με αυτό εδώ που βγήκε. Λογικό βέβαια γιατί έχουν μπορέσει να μειώσουν τόσο το κόστος και να έχουν τιμή εκκίνησης στα 800 δολάρια. Ρε συ σορυ κιολας αλλα πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα χωρις να το εχεις δει απο κοντα ? απο το σχημα και μονο καταλαβαινεις αν δεν ειναι καλο ?
chek2fire Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε συ σορυ κιολας αλλα πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα χωρις να το εχεις δει απο κοντα ? απο το σχημα και μονο καταλαβαινεις αν δεν ειναι καλο ? θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είχες ποτέ οθόνη alienware ας πούμε από πριν 10 χρόνια και μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα