social3ntropi Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Στο site της δεδηε δεν εχει επιλογη επανασυνδεση για αποζημιωση ,τι επιλογη εκανες ; Στις 12/12/2024 στις 7:30 ΜΜ, theodoros8 είπε update: μετα από 5 μήνες περίπου, μου πιστώθηκαν στο λογαριασμό ρευματος η αποζημιωση για την καθυστέρηση. 80Euro εγω τα είχα ξεχασει, ουτε καν τα περίμενα. Στο site της δεδηε δεν εχει επιλογη επανασυνδεση για αποζημιωση ,τι επιλογη εκανες ;
theodoros8 Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τώρα κοίταξα τα εμαιλ μου, είχα στείλει εμαιλ με την κατάσταση μου, "παράπονο" και γενικά κλάψα και ίσως μου πέρασαν από μόνοι τους "αίτηση" ή κάτι τέτοιο.... Θυμάμαι ότι τελικά επειδή είχα μετακόμιση και άλλα στο κεφάλι μου, δεν προχώρησα σε καταγγελία κτλ κτλ, είπα έλα μωρέ, σιγά μην τα πάρω.... Γιαυτό και παραξενεύτηκα και εγώ.... Τέσπα, έτσι για το info το ποσταρα. 1
Con_stant1ne Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Μετακόμισα σε καινούριο σπίτι αρχές του μήνα. Ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε ζητήσει διακοπή. Υπέγραψα 7/5 προτέργια και 9/5 έστειλαν αίτημα δεδδηε. Στη σελίδα του δεδδηε γράφει μη ενεργή παροχή αλλά έχω κανονικά ρεύμα. Τι γίνεται; Μπορώ να ζητήσω αποζημίωση για καθυστέρηση;
ekrepali Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 8 hours ago, Con_stant1ne said: Μετακόμισα σε καινούριο σπίτι αρχές του μήνα. Ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε ζητήσει διακοπή. Υπέγραψα 7/5 προτέργια και 9/5 έστειλαν αίτημα δεδδηε. Στη σελίδα του δεδδηε γράφει μη ενεργή παροχή αλλά έχω κανονικά ρεύμα. Τι γίνεται; Μπορώ να ζητήσω αποζημίωση για καθυστέρηση; Πάρε τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή ή όχι; Εάν όχι, τότε κάνει αίτημα στο myrae να γίνει επίσπευση... και φρόντισε να υπάρχει πρόσβαση στον μετρητή για να πάρουν ένδειξη. Αν είναι δηλαδή πολυκατοικία, να είναι μονίμως ανοιχτή η εξώπορτα αν δεν υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να ανοίξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα