Προς το περιεχόμενο

k700i

ledadi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε επηρεασω,εμένα μου αρεσε αρκετα,λίγο η καμερουλα στις βραδινες λήψεις να ήταν καλήτερη και θα ήταν τέλειο...και υποψην,ΟΧΙ την live έκδοση

Δημοσ.

ΟΧΙ την live έκδοση

enoeite....

ena apo ta vasika kala tou xaraxtiristika einai i eukoli kai kali epikoinwnia

me periferiakes syskeves kai pc kai to live ta kovei...

Δημοσ.

Tο Κ700 ειναι κατα την αποψη μου αυτη την στιγμη οτι καλυτερο (οχι σμαρτφον) υπαρχει.

Διαθετη μια πολυ καλη οθονη( συγκρινεται με αυτη των σαρπ τα οποια διαθετουν κορυφαιες οθονες)-πληθωρα δυνατοτητων διασυνδεσης (υπρυθρες-ΒΤ-καλωδιο).πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και αρκετα μικρο μεγεθος.

Το σοβαροτερο του "μειονεκτημα" ειναι οτι δεν εχει υποδοχη για καρτες επεκτασης μνημης ,πραγμα που θα χει το F700 ,μια "βελτιωμενη" εκδοση του κ700 κατα τα προτυπα των Τ610-Τ630 .

Το f700 θα δεχεται κατα πασα πιθανοτητα msduo ...και θα παρουσιαστει οπως λεγεται στις 19 Σεπτεμβριου.

Δημοσ.

Οχι δεν μιλω για το S700 αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ...το μοντελο που αναφερεται ως F700 ειναι οπως ηδη ειπα και πριν ενα βελτιωμενο Κ700 ...καμμια σχεση με το S700.

Μπορει να μην ονομαστει τελικα F700 αλλα καπως αλλιως αλλα οπως και να ονομαστει θα δεχεται msduo...δυστυχως μαλλον οχι pro.

Αυτο φημολογειται εντονα εδω και καποιο διαστημα.

Δημοσ.

Επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη...ναι το 30 εχει καλυτερη οθονη απο το κ700 χαλαρα και οντως ειναι πολυ καλυτερη... το 20 δεν εχει καμμια τρομερη διαφορα απο το Κ700...και εχω συγκρινει τα 2 τηλεφωνα . Προσοχη!!δεν ισχυριζομαι οτι ειναι καλυτερη η οθονη του κ700 ειπα συγκρινεται!

Μηπως δεν ηταν σωστα ρυθμισμενο το κ700?μηπως σε ενοχλει η καπως "μπλε"αποχρωση που δινουν τα περισσοτερα SE στις οθονεs τους..αυτο ειναι θεμα εργοστασιακης ρυθμισης της TFT.Εμενα δεν με ενοχλει...επειδη τυχαινει να εχω συγκρινει κ700 και με μοτορολα V600 (πολυ καλη οθονη επισης)δεν ειδα επισης καποια διαφορα που να δικαιολογει το"καμμια σχεση" που αναφερεις .

να μου πεις για την καμερα θα συμφωνησω ,ακομα και η καμερα του Κ700 που ειναι καλυτερη απο τις παλαιοτερες της se ,ειναι αρκετα πισω απο αυτες της ΣΑΡΠ.

φιλικα...

ΥΓ

Να συμπληρωσω οτι στον θεμα "οθονη "εχω ακουσει σε αλλα φορουμ απιστευτα πραγματα για τις οθονες της se ...για κινητα τηλεφωνα που δεν ισχυουν σε καμμια περιπτωση.

πχ πολυς κοσμος εχει την ..ταση να πιστευει οτι ολες οι οθονες της ΣΕ προσομοιαζουν σε αυτη του...τ610.. φυσικα εκεφερουν αποψη χωρις να εχουν δει καποια οθονη ...πχ του τ630 απο κοντα απλα επειδη καποιος "φωτισμενος" νους το ανεφερε...αλλο παραδειγμα το αργο μενου κ αλλα πολλα ...

Δεν αναφερομαι φυσικα σε εσενα ...μην παρεξηγησεις τα λεγομενα μου :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...