ledadi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Exei kaneis to k700i. Einai kalo kinito?? Skeftomai na to paro tora!! thelo voitheia
ksessalonikios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Χωρίς να θέλω να σε επηρεασω,εμένα μου αρεσε αρκετα,λίγο η καμερουλα στις βραδινες λήψεις να ήταν καλήτερη και θα ήταν τέλειο...και υποψην,ΟΧΙ την live έκδοση
Founes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 ΟΧΙ την live έκδοση enoeite.... ena apo ta vasika kala tou xaraxtiristika einai i eukoli kai kali epikoinwnia me periferiakes syskeves kai pc kai to live ta kovei...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Το έχω περίπου ένα μήνα τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος...
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 einai ena kinhto,pou ta exei ola,poly kalo me liga logia,an eise power user omws pare kapoio me symbian
MadSurfer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 einai ena kinhto,pou ta exei ola,poly kalo me liga logia,an eise power user omws pare kapoio me symbian Symfwnw... :wink:
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 pairnei mmc h sd?giati kapou diabasa oti exei mono thn esoteriki mnimi kai den mporei na epekta8ei!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Οχι δεν παιρνει αλλα εχει εσωτερικη μνημη 41ΜΒ.
mirage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Tο Κ700 ειναι κατα την αποψη μου αυτη την στιγμη οτι καλυτερο (οχι σμαρτφον) υπαρχει. Διαθετη μια πολυ καλη οθονη( συγκρινεται με αυτη των σαρπ τα οποια διαθετουν κορυφαιες οθονες)-πληθωρα δυνατοτητων διασυνδεσης (υπρυθρες-ΒΤ-καλωδιο).πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και αρκετα μικρο μεγεθος. Το σοβαροτερο του "μειονεκτημα" ειναι οτι δεν εχει υποδοχη για καρτες επεκτασης μνημης ,πραγμα που θα χει το F700 ,μια "βελτιωμενη" εκδοση του κ700 κατα τα προτυπα των Τ610-Τ630 . Το f700 θα δεχεται κατα πασα πιθανοτητα msduo ...και θα παρουσιαστει οπως λεγεται στις 19 Σεπτεμβριου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 ennoeis to S700...kala auto 8a einai panakrivo...262k xrwmata 1.3mpixel camera ktlp ktlp...
mirage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Οχι δεν μιλω για το S700 αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ...το μοντελο που αναφερεται ως F700 ειναι οπως ηδη ειπα και πριν ενα βελτιωμενο Κ700 ...καμμια σχεση με το S700. Μπορει να μην ονομαστει τελικα F700 αλλα καπως αλλιως αλλα οπως και να ονομαστει θα δεχεται msduo...δυστυχως μαλλον οχι pro. Αυτο φημολογειται εντονα εδω και καποιο διαστημα.
mirage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Κοιτα http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=58678 για αρχη
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 apla na diorhwsw,apo proswpikh sygrish to k700i den exei paromoia othonh me ta sharp ala katwterh,eixa taytoxrona to gx20 kai to k700i kai den eixan kamia sxesh
mirage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη...ναι το 30 εχει καλυτερη οθονη απο το κ700 χαλαρα και οντως ειναι πολυ καλυτερη... το 20 δεν εχει καμμια τρομερη διαφορα απο το Κ700...και εχω συγκρινει τα 2 τηλεφωνα . Προσοχη!!δεν ισχυριζομαι οτι ειναι καλυτερη η οθονη του κ700 ειπα συγκρινεται! Μηπως δεν ηταν σωστα ρυθμισμενο το κ700?μηπως σε ενοχλει η καπως "μπλε"αποχρωση που δινουν τα περισσοτερα SE στις οθονεs τους..αυτο ειναι θεμα εργοστασιακης ρυθμισης της TFT.Εμενα δεν με ενοχλει...επειδη τυχαινει να εχω συγκρινει κ700 και με μοτορολα V600 (πολυ καλη οθονη επισης)δεν ειδα επισης καποια διαφορα που να δικαιολογει το"καμμια σχεση" που αναφερεις . να μου πεις για την καμερα θα συμφωνησω ,ακομα και η καμερα του Κ700 που ειναι καλυτερη απο τις παλαιοτερες της se ,ειναι αρκετα πισω απο αυτες της ΣΑΡΠ. φιλικα... ΥΓ Να συμπληρωσω οτι στον θεμα "οθονη "εχω ακουσει σε αλλα φορουμ απιστευτα πραγματα για τις οθονες της se ...για κινητα τηλεφωνα που δεν ισχυουν σε καμμια περιπτωση. πχ πολυς κοσμος εχει την ..ταση να πιστευει οτι ολες οι οθονες της ΣΕ προσομοιαζουν σε αυτη του...τ610.. φυσικα εκεφερουν αποψη χωρις να εχουν δει καποια οθονη ...πχ του τ630 απο κοντα απλα επειδη καποιος "φωτισμενος" νους το ανεφερε...αλλο παραδειγμα το αργο μενου κ αλλα πολλα ... Δεν αναφερομαι φυσικα σε εσενα ...μην παρεξηγησεις τα λεγομενα μου :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.