Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κ μενα μια απο τα ιδια.... εκανα συνδρομη verified Που παει να ληξει κ αυτη 3 φορες ξεκινησαμε chat με το Suppoort τους τα ιδια και τα ιδια... το κλεινουν μονοι τους κ ξανα αρχιζω νεο chat Κ φτου κ απο την αρχη... δεν ξερω τι να κανω... παω να κανω τα βηματα και να βαλω νεο εμαιλ κ δεν μου Αναγνωριζει κανενα αλλο εμαιλ σαν να μην ειναι εγκυρα!!! Μαλλον το χακαραν κ αλλαξαν το εμαιλ δεν ξερω... αν ξερει κανεις να με βοηθησει.....

Δημοσ.
Στις 12/3/2025 στις 7:47 ΜΜ, Sonia K είπε

Κ μενα μια απο τα ιδια.... εκανα συνδρομη verified Που παει να ληξει κ αυτη 3 φορες ξεκινησαμε chat με το Suppoort τους τα ιδια και τα ιδια... το κλεινουν μονοι τους κ ξανα αρχιζω νεο chat Κ φτου κ απο την αρχη... δεν ξερω τι να κανω... παω να κανω τα βηματα και να βαλω νεο εμαιλ κ δεν μου Αναγνωριζει κανενα αλλο εμαιλ σαν να μην ειναι εγκυρα!!! Μαλλον το χακαραν κ αλλαξαν το εμαιλ δεν ξερω... αν ξερει κανεις να με βοηθησει.....

Καλησπέρα και από μένα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μου μπλοκαραν το fb γιατί παρέβην λέει τους κανόνες και αν θέλω να το ενεργοποιήσω ξανά να το κάνω μέσω insta το οποίο όμως ΔΕΝ είναι δικό μου! Αν και εσείς που κάνατε συνδρομή για να μιλήσετε με εκπρόσωπο δεν βρήκατε άκρη, μάλλον δυστυχώς τον χάσαμε τον λογαριασμό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασα σε αλλο θεμα οτι σε καποιους το επανεφεραν με το verified instagram που εκαναν .. δοκιαμστε κ αυτο https://www.facebook.com/help/contact/837980354337486  ισως αν στελνουμε ολοι η να γραψουμε στο ζουρμπερκερ πως τον λενε τον μαρκ στο φβ να το δει το θεμα ..αν πουμε ειμαστε με συνδρομη κ κ δεν μπορετε να κανετε τπτ εμ το bug που εχουν? δεν ξερω εγω το εχω απο το 2008 εχει απαντηση στο θεμα Μου απενεργοποίησαν το FB 

Επεξ/σία από VasilikaLv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...