anarmostos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Παιδιά αγόρασα ένα 6600 στις 23 Ιουνίου..... Έψαξα σε όλο το insomnia βρήκα πολλές χρήσιμες πληροφορίες αλλά θέλω να κάνω μία σύνοψη με ερωτήσεις: 1) Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι το PC Suite της Νοκια? 2) Aπό που κατεβάζουμε αυτές τις εφαρμογές? Ειδικά μία για να στέλνεις ολόκληρα μηνύματα αφού από ότι κατάλαβα η αναβάθμιση δεν είναι και τόσο καλή.... 3) Από που αγοράζουμε bluetooth καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή που να είναι συμβατό με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ? Ευχάριστω πολύ και είμαι σίγουρος πως οι απαντήσεις θα φανούν χρήσιμες σε όλους τους νέους χρήστες ΝΟΚΙΑ 6600....
ipso33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Καλοριζικο. 1) Τα προγραμματα εχουν μορφη (*.sis)Symbian η (*.jar)Java αυτα τα αποστελεις σαν μυνημα στο κινητο δεν εχει σημασια αν χρησημοποιησεις αλλη εφαρμογη. Με το PC Suite της Νοκια κανεις αυτη τη δουλεια. 2) Στο ιντερνετ, ψαχνεις εφαρμογες για Series 60. 3)Το Bluetooth δεν ειναι καλωδιο ειναι βυσμα USB κατι σαν μεμορυ στικ. Σχεδον ολα τα καλα μαγαζια για υπολογιστες το εχουν.
OPC Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 1) Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι το PC Suite της Νοκια? Ναι 2) Aπό που κατεβάζουμε αυτές τις εφαρμογές? Ειδικά μία για να στέλνεις ολόκληρα μηνύματα αφού από ότι κατάλαβα η αναβάθμιση δεν είναι και τόσο καλή.... Εδώ θα κατεβάσεις το Pc Suite για το κινητό σου 3) Από που αγοράζουμε bluetooth καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή που να είναι συμβατό με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ? Το δικό μου το πήρα απο το Εικόνα&Ήχος 30 ευρώ και δουλεύει για όλα τα κινητά με bluetooth.Το software του είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.
panaitolas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Efarmoges polles tha vreis sto http://www.aivanet.com to opoio einai down aftes tis meres.epishs min pareis to bluetooth ma-700 an thes na epikinoneis mesa apo pcsuite.To bluetooth afto to exun sxedon oloi alla prepei na epikinoneis mesa apo to sinodeftiko prg kai mono pragma pou egw den katafera alla genika aloi mou lene pws ginete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.