Προς το περιεχόμενο

ελληνικα

xlmk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινω χωρις να θελω να γινω σπαστικος, να γραφουμε Ελληνικα αφου και η γλωσσα μας ειναι,αλλα και το κυριοτερο να μην την καταστρεφουμε με αγγλικοελληνικους χαρακτηρες.Φιλικα (ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ) Χρηστος<P><BR>

Δημοσ.

Και μενα μου αρεσουν τα Ελληνικα,ετσι γραφω παντα,αλλα πως αποδιδεται το update, το privacy, και ενα σωρο αλλα?(μη τρωμε και το χωρο..}

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by marios1957:<BR><B>Και μενα μου αρεσουν τα Ελληνικα,ετσι γραφω παντα,αλλα πως αποδιδεται το update, το privacy, και ενα σωρο αλλα?(μη τρωμε και το χωρο..}.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Νομίζω ότι παρεξήγησες τα παιδιά....<BR>Δεν λένε να εξελληνίσουμε τους αγγλικούς όρους αλλά να μην γράφουμε "greeklish".<BR>Δηλαδή όχι ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες.<P>Φιλικά..

Δημοσ.

Φίλε μου,<BR>είναι πολύ εύκολο: update = up-to-date = "μέχρι σήμερα" --->ρήμα: φέρνω στο σήμερα = εκσυγχρονίζω = ενημερώνω...κτλ<P>Imagine

Δημοσ.

Mexri simera poy oi perisoteroi xrisimopioyn greeklish den eixame kanena problhma.To an aresei se kapioys na grafoyn ellhnika nomizo oti einai dikeoma toys na to kanoyn.Ego prosopika den mporo na grapso ellhnika me tipota.Bebea an kapia stigmh katalabo oti eimai o monos edomesa poy grafo etsi tote tha prosarmosto.Pantos to brisko kapos trabigmeno na ginei oloklirh koybenta gia ayto to thema

Δημοσ.

Και εγώ αν και γράφω ελληνικά πιστεύω ότι δεν είναι ανάγκη να επιβάλουμε σε όλους τους άλλους να γράφουνε με ελληνικούς χαρακτήρες.Νομίζω ότι ο κάθε ένας γράφει όπως του αρέσει και όπως νομίζει ότι είναι καλύτερο για αυτόν!!

Δημοσ.

ρε παιδια ψυσικα και ειναι δικαιωμα του καθενος να γραφει οπως θελει αλλα εχουμε καταντισει να εχουμε οικειοποιηση οτιδηποτε μη ελληνικο και στο τελος βριζουμε την ελλαδα και τους ελληνες δηλαδη εμενα και σενα,για κατι που εχουμε συνεναισει και εμεις.Αν ειναι ρε λεον μη μιλας ελληνικα εκτος απο το να μη γραφεις,μην νομιζεις οτι σου επιτειθωμε απλα στο τελος θα γινουμε ενα κραμα σκατα χωρις γλωσσα πολιτισμο κτλ.Οσο μπορουμε τελος παντον ας προσπαθουμε,ωστε και τα παιδια μας αυριο να ξερουν εστω απο που καταγονται

Δημοσ.

Kala afta pou lete... omws den skefteste kai emas tous amoirous ellhnes pou zoume sto e3wteriko kai den mporoume panta ston ypologisth mas na exoume settarei ellhnika.... Opote anti na vlepoume ellhnika vlepoume ta gnwsta skandinavika...<P>Filika apo Agglia<BR>Dioniso

Δημοσ.

Εγω λεω πως αξιζει μια προspa8eia..ala den ksero den mοy βγαινει.βεβαια ολοι οι αγωνες θελουν προσπα8eia... smile.gif smile.gif<BR>P.s emena pantos ta greeklish me boleuoyn..<BR>Ase pou kapoia stigmi 8a bgi kana software metatrophs se greek

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...