Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, alefther said:

λαθος καταλαβες, απο του χρονου η καταγγελια θα γινεται ΑΠΟ μηχανικο (μεσω ΤΕΕ) και θα πληρωνεις παραβολο 300 ευρω για να την κανεις. ΑΝ η καταγγελια ευσταθει θα παιρνεις πισω τα 300 ευρω,  αν οχι θα τα χανεις. Προφανως ο μηχανικος θα σε χρεωσει κατι για να κανει εκ μερους σου την καταγγελια, αλλα οχι δε θα πηγαινει να εξετασει το ακινητο του τριτου

Άρα δύσκολα ο οποισδήποτε θα πάει να δώσει 300 ευρώ  + την αμοιβή μηχανικού για να καταγγείλει τον γείτονα καθώς ακόμα και τα 300 να πάρει πίσω την αμοιβή των μηχανηκών δεν θα την πάρει ασφαλώς. Βουρ στην παρανομία λοιπόν. Άντε να κλείσω και εγώ τον ημιυπαίθριο στο μπαλκόνι μου που τόσα χρόνια είμαι ο μόνος σε όλη την οικοδομή που δεν το έχει κάνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Προσωπικό όντως χρειάζεται. Φωτογραφίες είναι υποχρεωτικό ήδη να στείλεις. Εγώ λχ έκανα καταγγελία στο τμήμα επικίνδυνων του Δήμου για το διπλανό κτίριο που το παράτησε ο ιδιοκτήτης και άγνωστοι του έβαλαν φωτιά, έπεσε η στέγη και έγινε κατάρρευση. 6 μήνες και ακόμα τίποτα, έπρεπε να βγάλω φωτογραφία για να προχωρήσει η φόρμα, επώνυμα φυσικά. Αλλά ακόμα και σε εφαρμογής όπως το novoville η φωτογραφία είναι πάλι υποχρεωτικη. 

Δυστυχως στο θέμα της ψεύτικης η μη καταγγελίας, η φωτογραφία δεν βοηθάει πάντα. Λχ μπορεί να χτίζεις κάτι αλλά να μην έχεις άδεια, αυτό δεν μπορεί να τεκμηριωθει μέσω φωτογραφίας, πρέπει να περάσει συνεργείο να ρωτήσει αν έχουν άδεια και να ελέγξουν τον αριθμό της. 

καλα η πρωτη περιπτωση ειναι αλλο θεμα,εκει υπηρξε αμμεσος κινδυνος.

το δευτερο μου ειπε οτι ειναι επαυτοφορω,αυτο μου ειπε οτι μπορεις να καταγγελεις μεσω αστυνομιας ακομα και ανωνυμα,επειδη δεν εχει φτιαχτει.και εκεινη καταγγελει την παρανομια

2 ώρες πριν, alefther είπε

λαθος καταλαβες, απο του χρονου η καταγγελια θα γινεται ΑΠΟ μηχανικο (μεσω ΤΕΕ) και θα πληρωνεις παραβολο 300 ευρω για να την κανεις. ΑΝ η καταγγελια ευσταθει θα παιρνεις πισω τα 300 ευρω,  αν οχι θα τα χανεις. Προφανως ο μηχανικος θα σε χρεωσει κατι για να κανει εκ μερους σου την καταγγελια, αλλα οχι δε θα πηγαινει να εξετασει το ακινητο του τριτου

οχι δεν καταλαβα λαθος,απλα ετσι οπως μου τα λες εσυ δεν μου τα ειπε η υπαλληλος αναλυτικα.εκεινη μου τα ειπε οπως στα μετεφερα.πιθανον να μην γνωριζει και εκεινη με λεπτομερειες.

1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Άρα δύσκολα ο οποισδήποτε θα πάει να δώσει 300 ευρώ  + την αμοιβή μηχανικού για να καταγγείλει τον γείτονα καθώς ακόμα και τα 300 να πάρει πίσω την αμοιβή των μηχανηκών δεν θα την πάρει ασφαλώς. Βουρ στην παρανομία λοιπόν. Άντε να κλείσω και εγώ τον ημιυπαίθριο στο μπαλκόνι μου που τόσα χρόνια είμαι ο μόνος σε όλη την οικοδομή που δεν το έχει κάνει.

προσεξε γιατι εκει μπορει να μαζευτουν ολοι οι υπολοιποι,οποτε να πληρωσουν μια αμοιβη και να τους βγει φθηνα.

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kax54638 είπε

ε προφανως η προσδοκια  ειναι οτι θα αναγκαστεις να μιλησεις με μηχανικο, ο οποιος αν δεν ειναι τερμα @@ θα σου πει αν αυτο που καταγγελεις ειναι οντως αυθαιρεσια, η αν χαριζεις 300 ευρω στο κρατος. Και προφανως θελουν να αποτρεψουν τις "εκδικητικες" καταγγελιες του στυλ με ενοχλησες να δεις τι θα σου κανω που ειτε μας αρεσει ειτε οχι τρωνε χρονο γιατι καποιος πρεπει να παει να κανει αυτοψια κοκ.

Ετσι κι αλλιως, πλεον, για να μεταβιβασεις, μπεις σε προγραμματα τυπου εξοικονομω κλπ πρεπει να μην υπαρχουν αυθαιρεσιες οποτε σου λεει δεν αξιζει τον κοπο να ξοδευω εργατοωρες  για να "πιασω"  τα εκατομμυρια διαμερισματακια που εχουν κλεισει ενα μπαλκονι και εχουν κοτσαρει ψυγειο, αφου σε καποια φαση θα αναγκαστουν να τα ξηλωσουν

Δημοσ.

Κλεισμένα μπαλκόνια ημιυπαιθριοι κτλ, υπάρχει διαδικασία τακτοποίησης. Οπότε και καταγγελία να κάνεις τζάμπα θα την κάνεις, άμα θέλει το νομιμοποιει ο άλλος. 

3 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

καλα η πρωτη περιπτωση ειναι αλλο θεμα,εκει υπηρξε αμμεσος κινδυνος.

το δευτερο μου ειπε οτι ειναι επαυτοφορω,αυτο μου ειπε οτι μπορεις να καταγγελεις μεσω αστυνομιας ακομα και ανωνυμα,επειδη δεν εχει φτιαχτει.και εκεινη καταγγελει την παρανομια

οχι δεν καταλαβα λαθος,απλα ετσι οπως μου τα λες εσυ δεν μου τα ειπε η υπαλληλος αναλυτικα.εκεινη μου τα ειπε οπως στα μετεφερα.πιθανον να μην γνωριζει και εκεινη με λεπτομερειες.

προσεξε γιατι εκει μπορει να μαζευτουν ολοι οι υπολοιποι,οποτε να πληρωσουν μια αμοιβη και να τους βγει φθηνα.

Η αστυνομία απλά περνάει οπότε περάσει, ενημερώνει την πολεοδομία και η πολεοδομία μετά αναλαμβάνει. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Η αστυνομία απλά περνάει οπότε περάσει, ενημερώνει την πολεοδομία και η πολεοδομία μετά αναλαμβάνει. 

ok,δεν το γνωριζα οτι ετσι παει.οτι μου ειπε μετεφερα.

παντως πιστευω οτι ο τροπος που περιγραψα θα μπορουσε να δουλεψει ανωνυμα.αυτοι λογικα θελουν αληθινες καταγγελιες.δεν τους νοιαζει αν γινει επωνυμαη' ανωνυμα πιστευω.αν στειλεις τοσα στοιχεια,φωτο απο πολλες γωνιες,οδο,αριθμο,ονομα ιδιοκτητη κ.λ.π. μεσω του γουγλη μπορουν πλεον να το επαληθευσουν και να υποψιαστουν αν συντρεχει λογος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...