Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, johnnyman said:

Καλημέρα. 

Όχι φίλε μου. 

Καλημερα, ποσο βρηκες το πρωι θερμοκρασια μεσα?

Επεξ/σία από Specs
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Specs είπε

Καλημερα, ποσο βρηκες το πρωι θερμοκρασια μεσα?

Αυτή την στιγμή έχει 30.4

Δεν το έχω ανάψει ακόμη.

Δημοσ.
1 minute ago, johnnyman said:

Δεν το έχω ανάψει ακόμη.

Αυτη ειναι η θερμοκρασια των δομικων στοιχειων σου... εφοσον δεν εχει εξω ακομη παραπανω απο μεσα βεβαια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Specs είπε

Αυτη ειναι η θερμοκρασια των δομικων στοιχειων σου... εφοσον δεν εχει εξω ακομη παραπανω απο μεσα βεβαια

Έξω 35.5 αυτή την στιγμή. 

Δημοσ.
23 minutes ago, johnnyman said:

Έξω 35.5 αυτή την στιγμή.

??? αν εχει αυτη τη στιγμη 35,5 το απογευμα θα πατε 45? μηπως βλεπει ο ηλιος το θερμομετρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Specs είπε

??? αν εχει αυτη τη στιγμη 35,5 το απογευμα θα πατε 45? μηπως βλεπει ο ηλιος το θερμομετρο?

Μόνη στην ανατολή το χτυπάει λίγο. 

Οπότε λογικά ίσως είναι λίγο πιο κάτω. 

Πριν κανένα μισάωρο το άναψα.

Για να δούμε. 

1200w είναι τώρα.

Παλευοταν με τον ανεμιστήρα αλλά θα ανεβαίνε και άλλο η θερμοκρασία μέσα.

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Τελικα δεν εχει χρησιμοποιησει κανενας εδω, την φορμα επικοινωνιας απο το επισημο site της daikin, να αιτηθει να επικοινωνησουν μαζι του απο την daikin, για εγκατασταση/αγορα κλιματιστικου.

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα 

έχω μια απορία. έχω 3 toyotomi Κλιματιστικά και ένα inventor . 2 tzn-09v3, 1pr1vi32-09wf και 1 thn-a56vr22

γίνεται να σταματήσω τα σπαστικά beep beep τους ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Έχεις πολλές απώλειες. Θεωρώ ότι οι καταναλώσεις που αναφέρεις είναι μια χαρά.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχεις πολλές απώλειες. Θεωρώ ότι οι καταναλώσεις που αναφέρεις είναι μια χαρά.

Λες ε ?

Ισως έπρεπε να πάω για 18αρι η 24 γαμωτο..

Τώρα είμαι εδω από τις 10 το πρωί αναμμένο. 

Screenshot_20230821_150633_Tapo.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Λες ε ?

Ισως έπρεπε να πάω για 18αρι η 24 γαμωτο..

Τώρα είμαι εδω από τις 10 το πρωί αναμμένο. 

Screenshot_20230821_150633_Tapo.jpg

Νομίζω ότι αγχώνεσαι τσάμπα. Το σπίτι με κλειστά παράθυρα ανέβασε υψηλή θερμοκρασία μέσα. Κάπως πρέπει να διατηρηθεί κρύο. Τι είναι 470 watts; Πιστεύεις ότι είναι πολλά; Δεν είναι.

Για να σε δω τι θα κάνεις τις επόμενες ημέρες που έρχεται ένα κύμα ζέστης. Έχουν μικρύνει οι ημέρες οπότε ο ήλιος θα έχει πιο μικρή επίδραση από τον Ιούλιο αλλά και πάλι, θα ζοριστουν τα μηχανήματα. Ξεκίνα από σήμερα να φτιάχνεις κρύα μπετά. Προσωπικά στη θέση σου δεν θα το έσβηνα καθόλου ξεκινώντας από σήμερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

Νομίζω ότι αγχώνεσαι τσάμπα. Το σπίτι με κλειστά παράθυρα ανέβασε υψηλή θερμοκρασία μέσα. Κάπως πρέπει να διατηρηθεί κρύο. Τι είναι 470 watts; Πιστεύεις ότι είναι πολλά; Δεν είναι.

Για να σε δω τι θα κάνεις τις επόμενες ημέρες που έρχεται ένα κύμα ζέστης. Έχουν μικρύνει οι ημέρες οπότε ο ήλιος θα έχει πιο μικρή επίδραση από τον Ιούλιο αλλά και πάλι, θα ζοριστουν τα μηχανήματα. Ξεκίνα από σήμερα να φτιάχνεις κρύα μπετά. Προσωπικά στη θέση σου δεν θα το έσβηνα καθόλου ξεκινώντας από σήμερα.

Δεν θα το σβήσω ναι.

Σήμερα έχει 38 έξω...

Άστα να πάνε...

Τώρα έπεσε κάτω από 400

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Καλησπέρα, για να έχουμε 5ετη εγγύηση σε FTXC35D, χρειάζεται αγορά από Blue Dealer και τοποθέτηση (που δεν υπάρχει στην περιοχή), ή απλά αγορά από Blue και τοποθέτηση από δικό μας ψυκτικό, με συντήρηση ετήσια από αυτόν;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, johnnyman είπε

Λοιπόν παιδιά δουλεύοντας το αρατα 16αρι από χθες το πρωί στις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ εκαψε 7kw και από τις 12 το βράδυ μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε έκαψε 6.7kw.

Δηλαδή με 10 ώρες παραπάνω λειτουργίας έκαψε σχεδόν ίδιο. 

Απλά τώρα θα το κλείσω γιατί δεν έχει ζέστη και αναμα πάλι αύριο το πρωί.

Υ.γ Στα 260watt είναι τώρα.

Εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμοί. 

SmartSelect_20230820_220955_Tapo.jpg

SmartSelect_20230820_220936_Tapo.jpg

Εγώ που έχω τα yukai έχω παρατηρήσει τα εξής όταν πατάω απλώς το κουμπί του eco στο τηλεκοντρόλ μου έχει πάει την κατανάλωση από μέχρι και 600 w γύρω στα 200w χωρίς να αλλάζει η  ρύθμιση του ανεμιστήρα η της θερμοκρασίας.Δεν ξέρω αν το έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ ,αν όχι δες το και πες μου για την κατανάλωση.Μου κάνει εντύπωση πως με ένα κουμπί ρίχνει τόσο την κατανάλωση χωρίς (τουλάχιστον από εμένα) κάποια αισθητή αλλαγή των ρυθμίσεων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KOSTASMOUS είπε

Εγώ που έχω τα yukai έχω παρατηρήσει τα εξής όταν πατάω απλώς το κουμπί του eco στο τηλεκοντρόλ μου έχει πάει την κατανάλωση από μέχρι και 600 w γύρω στα 200w χωρίς να αλλάζει η  ρύθμιση του ανεμιστήρα η της θερμοκρασίας.Δεν ξέρω αν το έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ ,αν όχι δες το και πες μου για την κατανάλωση.Μου κάνει εντύπωση πως με ένα κουμπί ρίχνει τόσο την κατανάλωση χωρίς (τουλάχιστον από εμένα) κάποια αισθητή αλλαγή των ρυθμίσεων.

Θαύμα θαύμα 😅

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...