Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις αγορasa  το  toshiba yukai απο praktiker 569 (539 + 30 ευρω απεγκατασταση ) με τοποθετηση  και επιστροφη 20% eurobank η προσφορα ισχυει μεχρι 30/6/2024 για κλιματιστικα με αγορα 499+ δεν υπηρχε τπτ διαθεσιμο σε μαγαζι  γενικα  (πηγα στο praktiker πειραιως ) σε 7-8 μερες απο αποθηκη ... επισης χρεωνουν 24 ευρω μεταφορικα για να το στειλουν σπιτι 

ερωτηση  με praktiker ( διοτι ενας 3 μετρος σωληνας μονωμενος  vioxalko εχει 27 ευρω) τι τους λεω ? 3 μετρα και αντλια κενου για ποση ωρα ?? θελω αντικραδασμικες βασεις ?? και αν ναι ποιες να αγορασω ?  

ευχαριστω

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TimeLooper είπε

Καλησπερα, το κλιματιστικο βγαζει ενα μικρο ηχο, καπως τριξιμο, καπως ηλεκτρικο, σαν ενα μικρο γραναζακι να παιζει ελαχιστα. Μου λενε ειναι ο ηχος του inverter, σωστα μου τα ειπαν;

Για να καταλάβουμε: Είναι κάπως σαν χρρρ-χρρρ, χρτς-χρτς, βζζζ-βζζζ, ή τσικ-τσικ ? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sap00 είπε

Για να καταλάβουμε: Είναι κάπως σαν χρρρ-χρρρ, χρτς-χρτς, βζζζ-βζζζ, ή τσικ-τσικ ? 

Εμένα κάνει φφφοουυτττζζζιιιιττττσσσουυυυ 😅

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TimeLooper είπε

Χαχα, κατι τετοιο. Συγχωρεστε ρε παιδια, πρωτη αγορα...

Τράβηξε το ένα video.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, niCk_eleCtro είπε

Γνώμη για αυτό? Η τιμή φαίνεται πολύ καλή!

fsdfsdd.jpg

Φασόν TCL.

Γιατί να μην πάρεις κατευθείαν tcl που έχουν και 10 χρόνια εγγύηση αντί για 2;

Δημοσ.
3 hours ago, niCk_eleCtro said:

Γνώμη για αυτό? Η τιμή φαίνεται πολύ καλή!

fsdfsdd.jpg

Στην ιδια τιμη περιπου εχει ενα samsung 12αρι που ειναι σχετικα καλο, τιμιο για τα χρηματα (το εχω 2 χρονια).

Δημοσ.

Λιγο βοηθεια βρε παιδια.

Προσπαθω να συνδεσω το toyotomi με το κινητο.

Κατεβασα και το EWPE smart & Gree+

Παταω mode+wifi ακουγεται το μπιπ.

Βαζω το κινητο στο 2,4 και ανοιγω BT.

Βρισκει τα παρακατω.

Που ξερω αν καποιο ειναι το δικο μου?

Δοκιμασα και στα 2 παντως και πηγαινε μεχρι 69% (!)

Το μοντελο ειναι αυτο

Toyotomi Sedai TAN-A18SC/TAG-A18SC

Screenshot_20240629_115942_GREE+.jpg

Δημοσ.

Έχουμε εικόνα από την υποστήριξη των κλιματιστικών GREE στην Ελλάδα;

Έχω ένα μοντέλο τους και έχω κινήσει μια βλάβη σε πλαίσιο εγγύησης και εδώ και 1 μήνα ακόμα έρχεται ο τεχνικός τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ASFE είπε

Λιγο βοηθεια βρε παιδια.

Προσπαθω να συνδεσω το toyotomi με το κινητο.

Κατεβασα και το EWPE smart & Gree+

Παταω mode+wifi ακουγεται το μπιπ.

Βαζω το κινητο στο 2,4 και ανοιγω BT.

Βρισκει τα παρακατω.

Που ξερω αν καποιο ειναι το δικο μου?

Δοκιμασα και στα 2 παντως και πηγαινε μεχρι 69% (!)

Το μοντελο ειναι αυτο

Toyotomi Sedai TAN-A18SC/TAG-A18SC

Screenshot_20240629_115942_GREE+.jpg

Γιατί το αρχείο με τις οδηγίες δεν κατεβαίνει; https://www.toyotomi.gr/wp-content/uploads/2023/07/wifi-1.pdf

Δημοσ.
1 hour ago, kostasgr78 said:

Έχουμε εικόνα από την υποστήριξη των κλιματιστικών GREE στην Ελλάδα;

Έχω ένα μοντέλο τους και έχω κινήσει μια βλάβη σε πλαίσιο εγγύησης και εδώ και 1 μήνα ακόμα έρχεται ο τεχνικός τους.

ποιο μοντελο εχεις? εχω 10 χρονια 2 gree και δεν παρουσιασαν κατι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, dimostr said:

Τα φίλτρα του τα καθαρίζεις κάθε δύο εβδομάδες εσύ ?

Δεν μιλαω για τα φιλτρα, αλλα για την ροδελα που γυρναει, απο εκει που βγαινει ο αερας, δε ξερω πως λεγεται. Εκει εχει γεμισει και σκονη, εκει ειχε γινει και ο βιολογικος καθαρισμος με την μουχλα.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δεν μιλαω για τα φιλτρα, αλλα για την ροδελα που γυρναει, απο εκει που βγαινει ο αερας, δε ξερω πως λεγεται. Εκει εχει γεμισει και σκονη, εκει ειχε γινει και ο βιολογικος καθαρισμος με την μουχλα.

Αφού δε κατάλαβες ότι για να .είναι καθαρη η ""ροδέλα"" όπως το λες πρέπει εσύ να φροντίζεις να καθαρίζεις τα φίλτρα πάμε παρακάτω 

Καλό.καλοκαιρι 

Δημοσ.

Επειδή το σκεφτομαι να παρω 2 toshiba yukai 10αρι στα 539 απο το πρακτικερ, στην τιμή που είναι ακόμα και ας μην με πιανει η δωρεάν τοποθέτηση, μπορει να μου πει καποιος ποσο κοστίζει το εξτρα wifi; και αν λειτουργεί οκ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...