greengr21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Από ότι είδα τις τελευταίες μέρες δεν έπαιρνε yellows σε Σκλαβενίτη και το έψαξα και έχουν καταργήσει το πρόγραμμα για τις απλές χρεωστικές,μόνο για κατόχους επαγγελματικών καρτών κτλπ οπότε είχαμε,δυστυχώς και έβγαιναν κάτι ψιλά με το 1% για το αφορολογητο....
teot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, greengr21 είπε Από ότι είδα τις τελευταίες μέρες δεν έπαιρνε yellows σε Σκλαβενίτη και το έψαξα και έχουν καταργήσει το πρόγραμμα για τις απλές χρεωστικές,μόνο για κατόχους επαγγελματικών καρτών κτλπ οπότε είχαμε,δυστυχώς και έβγαιναν κάτι ψιλά με το 1% για το αφορολογητο.... Στην σελίδα της τράπεζας μέχρι και σήμερα δεν αναφέρει κάτι.... μιλάει γενικά για χρεωστικές.... https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/sunergates/megaloi-sunergates/sunergasia-me-ta-super-market-sklavenitis
gx2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 16 ώρες πριν, greengr21 είπε Από ότι είδα τις τελευταίες μέρες δεν έπαιρνε yellows σε Σκλαβενίτη και το έψαξα και έχουν καταργήσει το πρόγραμμα για τις απλές χρεωστικές,μόνο για κατόχους επαγγελματικών καρτών κτλπ οπότε είχαμε,δυστυχώς και έβγαιναν κάτι ψιλά με το 1% για το αφορολογητο.... Συνεχίζει να ισχύει το 1% σε yellows μέσω χρεωστικής στον Σκλαβενίτη. Τουλάχιστον μέχρι εχθές που πήγα.
teot Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Επιβεβαιώνω και εγώ.... σε συναλλαγή που έκανα σήμερα στον Σκλαβενίτη δόθηκαν κανονικά τα Yellows που προβλέπονται (x5 ανα ευρώ)
gizaha Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Στις 19/4/2024 στις 6:11 ΜΜ, greengr21 είπε και το έψαξα Πηγή;
Tommygre Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Ρε παιδια θα τρελαθω. Εδω και δυο χρονια χρησιμοποιω απικλειστικα την πειραιως debit μεσω του google pay, δηλαδη πληρωνω με το κινητο μεσω του google πορτοφολι. Τωρα κατεβασα το yellow app και βλεπω οτι δεν εχω καθολου ποντους οταν χρησιμοποιω το πορτοφολι. Τα μονα yellows που εχω ειναι οταν χρησιμοποιησα ρην καρτα τυχαια, μαλλον τοτε δεν ειχα το κινητο μαζι μου. Ισχυει κατι τέτοιο ; Με την revolut μπαινουν κανονικα οι ποντοι οταντην χρησιμοποιω μεσω του gpay.
PharmChem Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, Tommygre είπε Ρε παιδια θα τρελαθω. Εδω και δυο χρονια χρησιμοποιω απικλειστικα την πειραιως debit μεσω του google pay, δηλαδη πληρωνω με το κινητο μεσω του google πορτοφολι. Τωρα κατεβασα το yellow app και βλεπω οτι δεν εχω καθολου ποντους οταν χρησιμοποιω το πορτοφολι. Τα μονα yellows που εχω ειναι οταν χρησιμοποιησα ρην καρτα τυχαια, μαλλον τοτε δεν ειχα το κινητο μαζι μου. Ισχυει κατι τέτοιο ; Με την revolut μπαινουν κανονικα οι ποντοι οταντην χρησιμοποιω μεσω του gpay. Μπαίνουν κανονικά τα yellow όταν πληρώνεις μέσω GPay. Μήπως δεν ψωνίζεις από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις; Από πέρυσι περίπου, αν θυμάμαι καλά, έχει σταματήσει να δίνει 1 yellow ανά 2€ συναλλαγών σε οποιαδήποτε επιχείρηση αν χρησιμοποιήσεις χρεωστική. Πλέον δίνει μόνο 2 yellow ανά 1€ στις συνεργαζόμενες και 5 yellow άμα 1€ στους μεγάλους συνεργάτες. Επίσης σημαντικό, τα yellow έχουν διάρκεια ένα έτος από τη συλλογή τους, μετά την παρέλευση ενός έτους αν δεν χρησιμοποιηθούν λήγουν. 1
panagiotisk__ Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Με Apple Pay αμέσως πιστώνονται αν και το πρόγραμμα Yellows το βρίσκω ασύμφορο. Δηλαδή στους 1.000 πόντους - Yellows κερδίζεις μόλις 2,5-3€ (Το δοκίμασα σε Σκλαβενίτη και Shell)
The_Judas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες νομιζω οτι ειναι το πιο αχρηστο προγραμμα... αντιθετως η eurobank κατά περιοδους δινει και 20% σε πλαισιο κλπ.
Neptu Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες τι yellows και σαχλαμάρες. Βάλε την payzy να παίρνεις 1% παντού. Κάθεσαι τώρα και ασχολεισαι με καραγκιοζιλίκια να ελέγχεις ποιος δίνει πόντους για να ψωνίσεις από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα