Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες για να μην ανοίγω νέο νήμα, όποιος έχει την παρακάτω ταινία μπορεί να μου στείλει ένα πμ;

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, xaros73 είπε

Για το The Thing μου μοιαζει.

Ναι αυτό είναι σωστός, αλλά πως το βρήκες είναι σχετικά αρκετά δύσκολη η λήψη που έβαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι αυτό είναι σωστός, αλλά πως το βρήκες είναι σχετικά αρκετά δύσκολη η λήψη που έβαλα.

Απο τα ρουχα κυριως, αλλά και αυτος ο μπλε φωτισμος μου εκανε κλικ κατι. Eιχε ενα μπλε "φάρο" εξω απο την εγκατασταση και πολλες σκηνες εχουν αυτο το μπλε φωτισμο. Πριν αρκετα χρονια ειχε βγει και ενα αρκετα καλο game που το ειχα τερματισει. Το εβγαλαν remastered  προσφατα ειχα δει.

Να βαλω και λινκ που το ξεχασα...

Επεξ/σία από xaros73
  • Like 1
Δημοσ.

Επική ταινία, βασισμένη σε βιβλίο Έλληνα συγγραφέα, ο οποίος αφορίστηκε για αυτό, δεν είναι για θρησκόληπτους, είναι για αυτους που εχουν το mindset να δει κάποια πράγματα πιο...ανθρώπινα και φιλοσοφικά.

Σκηνοθετημένη απο τον Σκορτζέζε

image.jpeg.d635a7bbe61b553d0577b3f03039ba6f.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλώς όρισες στο νήμα φίλε!!

Ταινιάρα "Ο Τελευταίος Πειρασμός", την είχα βάλει την Μ. Εβδομάδα τον Χάρβει Καιτέλ συγκεκριμένα απο εκεί, εδώ ως Ιησούς ο Γουίλεμ Νταφόε, είχαν γίνει και διάφορα ωραία με την προβολή της ταινίας απο τους χριστιανοταλιμπάν.

https://www.imdb.com/title/tt0095497/

Βάζω και μία ταινία λόγω της ημέρας. 

come-and-see-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/5/2025 στις 2:57 ΠΜ, xaros73 είπε

In the heat of the night, κλασσικο και αγαπημενο. Φοβερος και ο Ροντ Στάιγκερ, πηρε και Οσκαρ για την ερμηνια του. Οπως επισης και το sountrack του Quincy Jones, με Ρεη Τσαρλς κτλ. 

Στην Ελλαδα το κυκλοφορησαν ως "Ιστορια ενος Εγκληματος" αν θυμαμαι καλα.

https://www.imdb.com/title/tt0061811/

P.S. Μετα που πηγα στο IMDB για το λινκ, βρηκα και θυμηθηκα οτι ειχε βγει και σειρα τελη 80ς. Καποιο καναλι το ειχε δειξει τοτε γιατι ειδα φωτο και το θυμηθηκα, αλλά δεν θυμαμαι ποιο. 

Ειχε προβληθει τοτε  στην Ελλαδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Ειχε προβληθει τοτε  στην Ελλαδα?

Δεν το εχω κατεβασει σιγουρα οποτε απο καπου το εχω δει. Μαλλον στα πρωτα χρονια της ιδιωτικής, τοτε που εβαζαν τα καλυτερα στα αγρια χαραματα. Ειχαν παιξει τοτε πολλες καλες σειρες και ταινιες που δεν προβληθηκαν ποτε prime time. Μεχρι και Star Trek TNG το ειχαν βαλει στις 3 το πρωι...      Επισης ειχαν και το κακο συνήθειο να βαζουν 1-2 σαιζον και μετα να σε αφηνουν στα κρυα του λουτρου, κατι που γινεται και τωρα βεβαια, αλλα τοτε δεν ειχαμε ιντερνετ για τα βρεις αλλιως.

Επεξ/σία από xaros73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...