fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 12:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:18 πμ 37 λεπτά πριν, xaros73 είπε Δεν το εχω κατεβασει σιγουρα οποτε απο καπου το εχω δει. Μαλλον στα πρωτα χρονια της ιδιωτικής, τοτε που εβαζαν τα καλυτερα στα αγρια χαραματα. Ειχαν παιξει τοτε πολλες καλες σειρες και ταινιες που δεν προβληθηκαν ποτε prime time. Μεχρι και Star Trek TNG το ειχαν βαλει στις 3 το πρωι... Αν ειχε προβληθει τοτε ρωτησα, το 1967.
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 μμ έχει να κάνει με Πάπα , Βατικανό και έτσι;; 3
xaros73 Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 μμ (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Αν ειχε προβληθει τοτε ρωτησα, το 1967. Ε δεν το διευκρινησες αν αναφερεσαι για την ταινια ή την σειρα. Εγω απαντησα για την σειρα που ειναι τελη 80ς. Για την ταινια δεν ξερω αν προβληθηκε στα σινεμα. Εγω την ειχα δει πρωτη φορα στην τηλεοραση καπου στα 80ς. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:46 μμ από xaros73
suspiria Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 μμ 40 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε έχει να κάνει με Πάπα , Βατικανό και έτσι;; ναι! 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ Χμ τότε θα κάνω μαντεψιά σε κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό γιατί με αυτή τη λήψη δύσκολα να βρω κάτι, το 1ο είναι το Angels & Demons (illuminati), μετά το the ritual. Βάζω και εγώ μια.. 3
suspiria Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ Λίγο έως πολύ αυτή η φωτογραφία που ανέβασα είναι μια από τις "δεύτερες" αφίσες της ταινίας. 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 8 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Χμ τότε θα κάνω μαντεψιά σε κάποιες που μου έρχονται στο μυαλό γιατί με αυτή τη λήψη δύσκολα να βρω κάτι, το 1ο είναι το Angels & Demons (illuminati), μετά το the ritual. Βάζω και εγώ μια.. Μήπως το "The Road" (2009); 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Μήπως το "The Road" (2009); οχι καμία σχέση, αγαπητέ ινδιάνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα