Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:20 πμ 5 λεπτά πριν, suspiria είπε Mother Ω ναι αυτό είναι, ωραίος, νομίζω ότι το έκανα πολύ "λιανά" με την περιγραφή που έδωσα, καλό ταινιάκι, για Αρονόφσκι δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια αλλά με εξέπληξε βέβαια έχει βγάλει πολύ καλύτερες ταινίες. 2
suspiria Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ To Ρέκβιεμ παραμένει η κορυφή του και κατά δεύτερον εμένα μου αρέσει και Η πηγή της ζωής. 1 1
fitsoulas2024 Δημοσ. χθες στις 05:15 πμ Δημοσ. χθες στις 05:15 πμ 7 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε η σκαλα θυμαζει τους Untouchables, αλλα τα δοκαρακια ειναι λιγο διαφορετικα
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ Δεν είναι αυτό , αλλά σε καλό δρόμο είσαι..
xaros73 Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ 16 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Μηπως το Road to Perdition? 1
BadIndian Δημοσ. χθες στις 03:55 μμ Δημοσ. χθες στις 03:55 μμ Ω ρε φίλε! Το Mother... Κοίτα να δεις... κάπου στο φινάλε πρέπει να ήταν η σκηνή όπου έχει γίνει ανάστα ο Κύριος... Εντάξει ο Αρονόφσκι για μένα είναι επικίνδυνα καλός σκηνοθέτης. Θυμάμαι Μπαρδέμ και την Λώρενς που ξεχώρισαν, αλλά περισσότερο θυμάμαι ότι για μερικές μέρες μετά η ταινία στριφογύριζε στο μυαλό μου, προκειμένου να κατανοήσω και να αποκρυπτογραφήσω όλα όσα είχε "πει" ο Ντάρεν... Εύγε Ντιέγκο! Καλή επιλογή! Τώρα σε αυτή που εκκρεμεί είναι προφανές ότι μιλάμε για ντου ομοσπονδιακών πρακτόρων. Το Untouchables το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν... Είμαι σίγουρος ότι την έχω δει, αλλά θα σπάσω λίγο ακόμα το κεφάλι μου και θα επανέλθω έστω και με μαντεψιά. Το LA Confidential είμαι σίγουρος πως δεν είναι, οπότε είναι σαν να μην το έγραψα. 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 06:12 μμ Δημοσ. χθες στις 06:12 μμ 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Ω ρε φίλε! Το Mother... Κοίτα να δεις... κάπου στο φινάλε πρέπει να ήταν η σκηνή όπου έχει γίνει ανάστα ο Κύριος... Εντάξει ο Αρονόφσκι για μένα είναι επικίνδυνα καλός σκηνοθέτης. Θυμάμαι Μπαρδέμ και την Λώρενς που ξεχώρισαν, αλλά περισσότερο θυμάμαι ότι για μερικές μέρες μετά η ταινία στριφογύριζε στο μυαλό μου, προκειμένου να κατανοήσω και να αποκρυπτογραφήσω όλα όσα είχε "πει" ο Ντάρεν... Εύγε Ντιέγκο! Καλή επιλογή! Τώρα σε αυτή που εκκρεμεί είναι προφανές ότι μιλάμε για ντου ομοσπονδιακών πρακτόρων. Το Untouchables το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν... Είμαι σίγουρος ότι την έχω δει, αλλά θα σπάσω λίγο ακόμα το κεφάλι μου και θα επανέλθω έστω και με μαντεψιά. Το LA Confidential είμαι σίγουρος πως δεν είναι, οπότε είναι σαν να μην το έγραψα. Ναι είναι πολύ καλό το Mother , ιδιαίτερο αρκετά όπως όλες οι ταινίες του Αρονόφσκι, νομίζω αυτή που ξεχωρίζω λιγότερο είναι το Νώε, αλλά Requiem , Fountain, Dark Swan , The Wrestler είναι υπέροχες ταινίες, την φάλαινα δεν την έχω δει ακόμη για αυτό δεν την σχολιάζω, όπως και το Π απο εκεί έγινε γνωστός αλλά το θυμάμαι αμυδρά. Και στα της ταινίας δεν είναι αυτές που ανέφερες αγαπητέ ινδιάνε... Αλλά για να βοηθήσω παίζουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης της ταινίας, σε μια άλλη ταινία μας έφερε το καλύτερο face off ιερών τεράτων του σινεμά.. Νομίζω πως βοήθησα αρκετά με το παραπάνω hint... 3
suspiria Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μήπως είναι το "Δημόσιος κίνδυνος" https://m.imdb.com/title/tt1152836/ 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 35 λεπτά πριν, suspiria είπε Μήπως είναι το "Δημόσιος κίνδυνος" https://m.imdb.com/title/tt1152836/ Ω ναι, αυτό είναι σωστός και πάλι!! Ωραία ταινία του Michael Mann βοήθησε και το hint πυο έδωσα πιστεύω μιας και ο Mann μας χάρισε την κόντρα Big Al και De Niro στην ταινιάρα το Heat. (δεν έχω reaction) 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλημέρα στους "Ρόνιν" του νήματος! Βάζω μια. Εύκολη λήψη για όποιον έχει δει την ταινία. Δε θυμάμαι να έχει ξαναμπεί, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. 2
suspiria Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες War dogs https://m.imdb.com/title/tt1152836/ 2 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 λεπτά πριν, suspiria είπε War dogs https://m.imdb.com/title/tt1152836/ Πολύ σωστός! Μπράβο! Είναι το War Dogs (2016) του Τοντ Φίλιπς (joker) με τον Τζόνα Χιλ και τον εικονιζόμενο Μπράντλεη Κούπερ. Καλή ταινία, με ενδιαφέρουσα ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Μια ακόμα τελευταία τώρα που έχω όρεξη και χρόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα