Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ή η Milla Jojovich είναι στα νιάτα της ή το άλλο με την πιτσιρικά το Λόλα τρέξε αν θυμάμαι καλά, εκτός αν έστειλα την μπάλα στα πουλιά σαν άλλος Χουάν Ραμόν Ροτσα στο Ανφιλντ. 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 47 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ή η Milla Jojovich είναι στα νιάτα της ή το άλλο με την πιτσιρικά το Λόλα τρέξε αν θυμάμαι καλά, εκτός αν έστειλα την μπάλα στα πουλιά σαν άλλος Χουάν Ραμόν Ροτσα στο Ανφιλντ. Τα πουλιά ήδη πήγαν στην κηδεία των φίλων τους... Όμως οφείλω να ομολογήσω πως για ακόμα μια φορά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ειδικά το "τρέξε λόλα τρέξε" του τικβερ που (ακόμα) δεν έχει μπει. 18 λεπτά πριν, suspiria είπε Νομίζω ο Αστακός του Λανθιμου ειναι Εύστοχος και πάλι. 2/2! Εύγε. Είναι η Λέα Σεηντού από τον "Αστακό" (2015) του Λάνθιμου. Προφανώς και την επέλεξα αντί των Κόλιν Φάρελ, Ρέητσελ Βάις και Τζον Σ. Ράιλι ως πιο δύσκολη λήψη. Εμένα γενικά μου αρέσει αυτό το ιδιαίτερο σινεμά του Λάνθιμου, αλλά κατανοώ πως είναι δύσπεπτο ή όπως λέμε και οι λάτρεις των hardcore soulslike "δεν είναι για όλους". Υποψήφια για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. https://www.imdb.com/title/tt3464902/ 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες κανα στοιχιο κανας boogeyman θα ξεπροβαλει απο εκει...τωρα δυσκολη ληψη και με κλειστες παλαμες χωρις προσωπο το κανει πιο δυσκολο...
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες *έναν καθαρισμό το χρειάζεται το κοπέλι στα δόντια Να κάνω μια μαντεψιά είναι απο το universe Conjuring ή Insidious αυτή η φώτο; 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κατάλαβα πάλι στα πουλιά την έστειλα, μήπως είναι απο καμιά ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο; 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Μου ήρθε μια αναλαμπή. Θα την πω κι ας κλαίν' τα περιστέρια... It ;; Εκεί μες στο σπίτι που μπαίνουν τα παιδιά; Το πιο πρόσφατο εννοώ. Δεν ξέρω αν είναι αγγλική παραγωγή όμως... Ούτε ποιο από τα δύο μέρη της ταινίας... Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από BadIndian
Koopas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ω, τι είπε ο ινδιάνος! Όμως, το IT δεν είναι Αμερικάνικο; 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτή την εντύπωση έχω, αλλά μου έσκασε λίγο η σκηνή με τα πιτσιρίκια μες στο σπίτι και είπα να δοκιμάσω. Ο βρεγμένος εξάλλου δε φοβάται τη βροχή. imdb δεν κοίταξα καν και εξ ου δεν έβαλα κιόλας. Η πλάκα είναι ότι την έχω δει την ταινία. Αυτή την αίσθηση έχω. Τελευταία βεβαίως είμαι ντεφορμέ 😁 1
Koopas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ντεφορμε εννοείς ότι τις βρίσκεις; Μπήκα να δω τι παραγωγή είναι το πιο πρόσφατο και λέει US.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα