Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι παιδιά. Αυτός νομίζω έκανε 2 ταινίες και η τελευταία του η περσινή είναι επίσης κορυφαία. Ατμοσφαιρικος supernatural τρόμος με ωραία twists σεναριακα, είναι το next big thing στο είδος να μου το θυμηθείτε. 

• Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αυτή η ταινία βασίζεται στο φανταστικό ομότιτλο βιβλίο του Μπορις  Βιαν αλλα προυπηρξε μια άλλη το 1959 και υπαρχει μια απιθανη ιστορία που λεει οτι σε μια ιδιωτική προβολη ο συγγραφέας σοκαρίστηκε τοσο πολυ απο την θεαση της που επαθε ανακοπη και πεθανε στη διαδρομη για το νοσοκομείο. 

https://www.mixanitouxronou.gr/tha-ftiso-stous-tafous-sas-o-singrafeas-tou-thrilikou-vivliou-boris-vian-pou-pethane-apo-anakopi-otan-ide-tin-kinimatografiki-metafora-tou-ergou-tou/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, suspiria είπε

Δεν ξέρω αν αυτή η ταινία βασίζεται στο φανταστικό ομότιτλο βιβλίο του Μπορις  Βιαν αλλα προυπηρξε μια άλλη το 1959 και υπαρχει μια απιθανη ιστορία που λεει οτι σε μια ιδιωτική προβολη ο συγγραφέας σοκαρίστηκε τοσο πολυ απο την θεαση της που επαθε ανακοπη και πεθανε στη διαδρομη για το νοσοκομείο. 

https://www.mixanitouxronou.gr/tha-ftiso-stous-tafous-sas-o-singrafeas-tou-thrilikou-vivliou-boris-vian-pou-pethane-apo-anakopi-otan-ide-tin-kinimatografiki-metafora-tou-ergou-tou/

Δεν την ήξερα αυτήν την λεπτομέρεια.

Επεξ/σία από lnwolfgr
Δημοσ.

Λοιπόν αυτό το καρέ είναι από μια απίστευτη ταινιάρα πολύ γνωστού σκηνοθέτη που όταν την είδα εκεί γύρω στα 11-12 μου χρόνια είχα χεστει πάνω μου. Μου πήρε πάνω από βδομάδα να κοιμηθώ κανονικά. Ήταν οι εποχές που νοικιαζαμε 4-4 τις βιντεοκασετες και ότι υπήρχε σε horror το είχαμε δει με τον αδελφό μου.

8.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...