LiquidTroll Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Και κάτι για να γελάσουμε. Ξερω οτι ξερετε τις "ταινιες" που η συγκεκριμένη "ηθοποιος" έχει δώσει πόνο. Απλα θελω να σας πω οτι ξερω οτι ξερετε, ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε 😆😁
Millennium Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 hour ago, Tsoukos87 said: Δεν πειραζει βρε σιγα το πραγμα.. https://www.imdb.com/title/tt0426931/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_23 @Millennium είναι το august rush; Όχι είναι πιο παλιά η δικιά μου. 1 hour ago, suspiria said: Billy Elliot???? Όχι...
BadIndian Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες @Millennium ο σκηνοθέτης είναι ο Κεν Λόουτς; 1
Millennium Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 minute ago, BadIndian said: @Millennium ο σκηνοθέτης είναι ο Κεν Λόουτς; Ναι. 2
suspiria Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Kes Κες (1969) - IMDb Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από suspiria 3
Millennium Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 minutes ago, suspiria said: Kes Κες (1969) - IMDb Ναι αυτή είναι, μπράβο. Περίμενα τον @BadIndian να τη βρει γιατί φαινόταν κοντά. 2
suspiria Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Υπαρχει και σε cover album tribute στους Smiths 3
Millennium Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 minutes ago, suspiria said: Υπαρχει και σε cover album tribute στους Smiths Δεν το ήξερα..
BadIndian Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 39 λεπτά πριν, Millennium είπε Ναι αυτή είναι, μπράβο. Περίμενα τον @BadIndian να τη βρει γιατί φαινόταν κοντά. Όντως, αφού βρήκα το σκηνοθέτη κατάλαβα πως μάλλον επρόκειτο για μια από τις πρώτες του Λόουτς, αλλά αφού δεν την έχω δει και έχοντας βάλει το λιθαράκι μου στην ανεύρεση της, έκανα χώρο για κάποιον άλλο. Όπως αποδείχτηκε, καλά έκανα γιατί μάθαμε και αυτό με το αλμπουμ των smiths 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα