Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κάτι για να γελάσουμε.

Ξερω οτι ξερετε τις "ταινιες" που η συγκεκριμένη "ηθοποιος" έχει δώσει πόνο.

Απλα θελω να σας πω οτι ξερω οτι ξερετε, ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε 😆😁

image.jpeg.ff7a9b3e0751051eb1cbdd2df4b40afc.jpeg

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Millennium είπε

Ναι αυτή είναι, μπράβο. Περίμενα τον @BadIndian να τη βρει γιατί φαινόταν κοντά.

Όντως, αφού βρήκα το σκηνοθέτη κατάλαβα πως μάλλον επρόκειτο για μια από τις πρώτες του Λόουτς, αλλά αφού δεν την έχω δει και έχοντας βάλει το λιθαράκι μου στην ανεύρεση της, έκανα χώρο για κάποιον άλλο. Όπως αποδείχτηκε, καλά έκανα γιατί μάθαμε και αυτό με το αλμπουμ των smiths

• Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Και κάτι για να γελάσουμε.

Ξερω οτι ξερετε τις "ταινιες" που η συγκεκριμένη "ηθοποιος" έχει δώσει πόνο.

Απλα θελω να σας πω οτι ξερω οτι ξερετε, ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε 😆😁

image.jpeg.ff7a9b3e0751051eb1cbdd2df4b40afc.jpeg

Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Millennium είπε

Δώσε καμμιά βοήθεια @Tsoukos87 για να μη κολλάμε.

Λοιπόν είναι σίκουελ πασίγνωστης και κλασικής ταινίας τρόμου και είναι σχεδόν δεκαετίας η ταινία, ο πρωταγωνιστής πάρα πολύ γνωστός

Αν ξανά κολλήσετε θα δώσω και άλλα στοιχεία..

2 ώρες πριν, suspiria είπε

Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;

Η κυρία "Limewire" είναι για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται

• Like 2
Δημοσ.

Η ταινία παραδόξως δε μου λέει κάτι, ούτε από το hint που δόθηκε πάει κάπου το μυαλό μου.

Όσον αφορά το σχόλιο του ΡευστούΤρολ είναι προφανές ότι μας τρολάρει για τις γνώσεις μας στον κινηματογράφο, θεωρώντας πως ξέρει ότι ξέρουμε και την συγκεκριμένη "ηθοποιό" πρωταγωνίστρια "πολεμικών" ταινιών που λέμε και στο χωριό μου 😁. Προσωπικά αν και γνώστης και τέτοιων ηθοποιών, την συγκεκριμένη δεν την αναγνωρίζω... Μάλλον δεν έπαιξε σε κάποια από τις αγαπημένες μου. Το limewire ομολογώ με μπέρδεψε και έπρεπε να το ψάξω για να πιάσω το "κομψό" αστείο 😉 .

Βάζω και γω μια. Εύκολη νομίζω.

05.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BadIndian είπε

Η ταινία παραδόξως δε μου λέει κάτι, ούτε από το hint που δόθηκε πάει κάπου το μυαλό μου.

Όσον αφορά το σχόλιο του ΡευστούΤρολ είναι προφανές ότι μας τρολάρει για τις γνώσεις μας στον κινηματογράφο, θεωρώντας πως ξέρει ότι ξέρουμε και την συγκεκριμένη "ηθοποιό" πρωταγωνίστρια "πολεμικών" ταινιών που λέμε και στο χωριό μου 😁. Προσωπικά αν και γνώστης και τέτοιων ηθοποιών, την συγκεκριμένη δεν την αναγνωρίζω... Μάλλον δεν έπαιξε σε κάποια από τις αγαπημένες μου. Το limewire ομολογώ με μπέρδεψε και έπρεπε να το ψάξω για να πιάσω το "κομψό" αστείο 😉 .

Βάζω και γω μια. Εύκολη νομίζω.

05.jpg

γιατί μου θυμίζει την ηθοποιό που παίζει στα στίγματα;

5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Λοιπόν είναι σίκουελ πασίγνωστης και κλασικής ταινίας τρόμου και είναι σχεδόν δεκαετίας η ταινία, ο πρωταγωνιστής πάρα πολύ γνωστός

Αν ξανά κολλήσετε θα δώσω και άλλα στοιχεία..

Λοιπόν είναι ταινία απο τα βιβλία του King αυτή που έβαλα και με την παρακάτω εικόνα θα σας το κάνω πανεύκολο..

image.png.6e8bbb43c185bac4d74b693110433fb9.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...