BadIndian Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Jet Lee θα εννοείς μάλλον τον πρωταγωνιστή/καρατέκα. Με μπέρδεψες και είμαι σε πολύ λάθος μονοπάτι. Ας το αφήσω καλύτερα για κάποιον άλλο. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλά το πας όμως, βρήκες το νήμα ακολούθα το και θα το βρεις, εύκολη είναι...
xaros73 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, BadIndian είπε Κάτσε. Περίμενε. Δεν είναι ο Σον Μπιν δηλαδή στην εικόνα;;; Τσεκι Καριο, Γαλλος Τουρκικης καταγωγης. Εχει παιξει παρα πολλους "κακους" στο Χόλυγουντ. Γιατι κλασσικα Πας μη Αμερικανός με περιεργη προφορα = κακος, τρομοκρατης, κτλ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από xaros73 1
BadIndian Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μόλις τώρα, xaros73 είπε Τσεκι Καριο, Γαλλος Τουρκικης καταγωγης. Εχει παιξει παρα πολλους "κακους" στο Χόλυγουντ. Γιατι κλασσικα Πας μη Αμερικανός με περιεργη προφορα = κακος, τρομοκρατης, κτλ. Ναι. Τον βρήκα με το the patriot που έγραψε ο Ντιέγκο, όπου έπαιζε τον Γάλλο λοχαγό Βιλνέβ... Βρήκα και την ταινία μέσω imdb με χαρακτηριστική την φωτό που μας παρατέθηκε, αλλά όπως είπα δεν την ξέρω και την αφήνω για κάποιον άλλο. Ποτέ δεν ήμουν καλός στην αναγνώριση των ηθοποιών. 1
Koopas Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 ώρες πριν, BadIndian είπε Αναμφισβήτητα έχουμε τον δημοφιλή Σον Μπιν στην φωτογραφία 1 3
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Παιδιά να το πάρει το ποτάμι, γιατί εδώ και μέρες κανείς τιποτα;
xaros73 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 9:27 ΠΜ, Tsoukos87 είπε Ελεγα θα το ειχαν βαλει εως τωρα. "Kiss of the Dragon" https://www.imdb.com/title/tt0271027/ 1
BadIndian Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 5:35 ΜΜ, Koopas είπε Η δική μου τραγική (αν και συνηθισμένη πια) αστοχία, η οξύνοια και το πνεύμα του Κούπα, καθώς και η ευστροφία και δημιουργικότητα του @Tsoukos87, νομίζω οδήγησαν σε ένα νέο και πολύ πετυχημένο αθλητικό νήμα. Όλα μάλλον ξεκίνησαν από εδώ θα έλεγα 😉 Sorry για το off topic 1 3
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, xaros73 είπε Ελεγα θα το ειχαν βαλει εως τωρα. "Kiss of the Dragon" https://www.imdb.com/title/tt0271027/ Ωραίος, ναι αυτή είναι!! Αν θες βάλε και εσύ!! 12 λεπτά πριν, BadIndian είπε Η δική μου τραγική (αν και συνηθισμένη πια) αστοχία, η οξύνοια και το πνεύμα του Κούπα, καθώς και η ευστροφία και δημιουργικότητα του @Tsoukos87, νομίζω οδήγησαν σε ένα νέο και πολύ πετυχημένο αθλητικό νήμα. Όλα μάλλον ξεκίνησαν από εδώ θα έλεγα 😉 Sorry για το off topic Αφού είμαστε αμπαλοι, η αμπαλη τριάδα για αυτό δημιουργησαμε το νήμα να πετάμε τα σουτακια μας στα πουλιά!! 3
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Να φανταστώ ούτε κάνας Αρτζέντο να είναι , κάτι πιο καλτ είπες...
suspiria Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Να φανταστώ ούτε κάνας Αρτζέντο να είναι , κάτι πιο καλτ είπες... Ναι δεν είναι Αρτζεντο. 6 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Daughters of Darkness ? Όχι δεν είναι. Πιο καλτιλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα