Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jet Lee θα εννοείς μάλλον τον πρωταγωνιστή/καρατέκα. Με μπέρδεψες και είμαι σε πολύ λάθος μονοπάτι. Ας το αφήσω καλύτερα για κάποιον άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, BadIndian είπε

Κάτσε. Περίμενε. Δεν είναι ο Σον Μπιν δηλαδή στην εικόνα;;;

Τσεκι Καριο, Γαλλος Τουρκικης καταγωγης. Εχει παιξει παρα πολλους "κακους" στο Χόλυγουντ. Γιατι κλασσικα Πας μη Αμερικανός με περιεργη προφορα = κακος, τρομοκρατης, κτλ. 

Επεξ/σία από xaros73
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xaros73 είπε

Τσεκι Καριο, Γαλλος Τουρκικης καταγωγης. Εχει παιξει παρα πολλους "κακους" στο Χόλυγουντ. Γιατι κλασσικα Πας μη Αμερικανός με περιεργη προφορα = κακος, τρομοκρατης, κτλ.

Ναι. Τον βρήκα με το the patriot που έγραψε ο Ντιέγκο, όπου έπαιζε τον Γάλλο λοχαγό Βιλνέβ... Βρήκα και την ταινία μέσω imdb με χαρακτηριστική την φωτό που μας παρατέθηκε, αλλά όπως είπα δεν την ξέρω και την αφήνω για κάποιον άλλο. Ποτέ δεν ήμουν καλός στην αναγνώριση των ηθοποιών.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2025 στις 5:35 ΜΜ, Koopas είπε

image.jpeg.03216be34ccf22ef19da205995d68927.jpeg

Η δική μου τραγική (αν και συνηθισμένη πια) αστοχία, η οξύνοια και το πνεύμα του Κούπα, καθώς και η ευστροφία και δημιουργικότητα του @Tsoukos87, νομίζω οδήγησαν σε ένα νέο και πολύ πετυχημένο αθλητικό νήμα. Όλα μάλλον ξεκίνησαν από εδώ θα έλεγα 😉 

Sorry για το off topic

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, xaros73 είπε

Ελεγα θα το ειχαν βαλει εως τωρα. "Kiss of the Dragon"

https://www.imdb.com/title/tt0271027/

Ωραίος, ναι αυτή είναι!! 

Αν θες βάλε και εσύ!! 

12 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Η δική μου τραγική (αν και συνηθισμένη πια) αστοχία, η οξύνοια και το πνεύμα του Κούπα, καθώς και η ευστροφία και δημιουργικότητα του @Tsoukos87, νομίζω οδήγησαν σε ένα νέο και πολύ πετυχημένο αθλητικό νήμα. Όλα μάλλον ξεκίνησαν από εδώ θα έλεγα 😉 

Sorry για το off topic

Αφού είμαστε αμπαλοι, η αμπαλη τριάδα για αυτό δημιουργησαμε το νήμα να πετάμε τα σουτακια μας στα πουλιά!! 

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Να φανταστώ ούτε κάνας Αρτζέντο να είναι , κάτι πιο καλτ είπες...

Ναι δεν είναι Αρτζεντο. 

6 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Daughters of Darkness ?

Όχι δεν είναι.  Πιο καλτιλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...