suspiria Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Ιταλικό αριστουργημα της δεκαετίας του 60. Η πρώτη έγχρωμη ταινία του σκηνοθέτη. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από suspiria
dkmaster Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 hours ago, suspiria said: Ιταλικό αριστουργημα της δεκαετίας του 60. Η πρώτη έγχρωμη ταινία του σκηνοθέτη. The Eclipse;
dkmaster Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, suspiria said: Ασπρόμαυρη ηταν αυτη Έχεις δίκαιο. Το red desert μήπως είναι; Έχω χρόνια να τις δω αλλά σε αυτές τις δύο πήγε το μυαλό μου. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από dkmaster 1
suspiria Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ναι σωστά αυτό είναι. Στην άτυπη μάχη μεταξύ Αντονιόνι και Φελινι εγώ ειμαι σίγουρα με τον πρώτο. https://m.imdb.com/title/tt0058003/?ref_=ext_shr_lnk Άλλη μια 3
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Να βάλω κι εγώ άλλη μια (ίσως έχει ξαναμπεί).. *Θα μπορούσε να ήταν έμπνευση από την οδήγηση το βράδυ στην επαρχία... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα