xaros73 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από xaros73 1
BadIndian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, xaros73 είπε Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Bone tomahawk (2015). Εξαιρετικό!! Έχει μπει άλλες δύο φορές βεβαίως αλλά χαλάλι! https://www.imdb.com/title/tt2494362/ 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, xaros73 είπε Να βαλω και γω μια αγαπημενη μου. Kurt Russell σε σχετικά πρόσφατο έργο (του πάνε του γουέστερν του άτιμου, Tombstone εργάρα), θα κάνω πρόβλεψη χωρίς να το τσεκάρω hateful eight?
BadIndian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Εδώ είμαστε! Ωραία και δύσκολη λήψη. Θέλει λίγο σκέψη αλλά θα μου έρθει. Την ξέρω. 1
Millennium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, Tsoukos87 said: Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Κάτι μου λέει... Προσπαθώ να το προσδιορίσω. Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν... 1
BadIndian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συνεχίζω με τρόμου και πάλι, ωραίο έργο σχετικά γνωστό για τους γνώστες του είδους, 20ετίας το έργο. Strangers; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από BadIndian
Millennium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 hour ago, BadIndian said: @xaros73 & @Tsoukos87 Εύγε νέοι μου! Αυτό είναι βεβαίως. Maverick (1994) του Ρίτσαρντ Ντόνερ, με Μελ Γκίμπσον και Τζόντι Φόστερ. Πέσαμε σε κέντα... Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- 2
Tsoukos87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Millennium είπε Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- Γιατι ετσι οπως βλεπω την εικονα μου θυμιζουν ταινια του Bronson ή του Eastwood (επιθεωρητής Κάλλαχαν)
xaros73 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Εμένα με ξέχασες ενώ είπα και εγώ Maverick. -------------------------------------------------------------------------------- Eμενα μαλλον για τον Lee Marvin μου φαινεται. Λογω look και συγκεκριμενου οπλου θα ελεγα ισως Point Blank του John Boorman. https://www.imdb.com/title/tt0062138/?ref_=vp_close Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από xaros73 1
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το point blank είναι. Αλλά από το όπλο το βρήκες;
xaros73 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, Millennium είπε Το point blank είναι. Αλλά από το όπλο το βρήκες; Κατ αρχην αναγνωρισα τον Λη Μαρβιν και περιπου την περιοδο της ταινιας απο την ηλικια τα ρουχα κτλ., μεσα με τελη 60ς. Ειχα 2-3 επιλογες, μια ηταν το Killers αλλά εκει ηταν με άλλο χαρακτηριστικο οπλο και ειναι και νωριτερα.. Ειναι και iconic το σημειο εκει στο L.A. Εβαλα κανα δυο βιντεο στο youtube για να τσεκαρω και ειδα και το ιδιο κοστουμι οποτε βεβαιωθηκα. Ασχετο... Επισης ειδα και κατι μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια πριν που την ειχα δει. Στις σκηνες που ειναι κοντα σε αυτη της φωτο, ο sniper που σκοτωνει εναν σημαδευοντας απο την γεφυρα, πρεπει να ειναι ο ιδιος ηθοποιος που επαιζε στην επιτυχημενη αστυνομικη σειρα Hill Street Blues που εβλεπα παιδι και εκανε τον διοικητη των ειδικων δυναμεων του τμηματος. Τοτε δεν λεγονταν SWAT ολα, τα SWAT ηταν πρωτα στο L.A. και μετα υιοθετήθηκε το ονομα και απο αλλες μοναδες σε ολες τις ΗΠΑ.
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το ψάξες τόσο ε; Μάλιστα... Βάλτε καμμιά άλλη.
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλημέρα αν και εκκρεμεί μια δικιά μου, βάζω άλλη μια πιο βατή και εύκολη ταινία.. 1
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ποια εκκρεμεί; Εκείνη με το μπλε με το σπίτι βρέθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα